Ni3ous Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 :headbang: Zmanjkuje mi časa, zato sem si prisiljen pomagati na ta način. V četrtek imam izpit in potrebujem nekoga (najraje študenta višjega letnika farmacije-kemije), ki ima dovolj znanja, in bi mi bil pripravljen pomagati, da naredim kemijo. Dobro plačam za nekaj ur dela. Več info na PM!! Help!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cb1300 Objavljeno Januar 7, 2008 Deli Objavljeno Januar 7, 2008 :headbang: Zmanjkuje mi časa, zato sem si prisiljen pomagati na ta način. V četrtek imam izpit in potrebujem nekoga (najraje študenta višjega letnika farmacije-kemije), ki ima dovolj znanja, in bi mi bil pripravljen pomagati, da naredim kemijo. Dobro plačam za nekaj ur dela. Več info na PM!! Help!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MatejM Objavljeno Maj 5, 2008 Deli Objavljeno Maj 5, 2008 mogoče za koga drugega: www.mojucitelj.net Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se