Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

JST mam eno prašanje glede motorja

imam enduro hondo mtx 125ccm in mi ne dela druga prestava mislm v menjalniku bi moral zamenjat zobnik.

zdaj me pa zanima ali moram jst kupit original zobnik al paša tut od kašnga druzga motorja pa kje bi se dalo ta zobnik dobim. odgovori mi prosim pošljite na target6@email.si lepo prosim ker je nujno. lep pozdrav aljaž

post-16422-1183139362_thumb.jpg

Objavljeno
JST mam eno prašanje glede motorja

imam enduro hondo mtx 125ccm in mi ne dela druga prestava mislm v menjalniku bi moral zamenjat zobnik.

zdaj me pa zanima ali moram jst kupit original zobnik al paša tut od kašnga druzga motorja pa kje bi se dalo ta zobnik dobim. odgovori mi prosim pošljite na target6@email.si lepo prosim ker je nujno. lep pozdrav aljaž

takle motor ma moj kolega tut :) ga bom povprašal če ma kaj rezervnih delov...drgač pa je najbolš original...če nea dobiš tega pa pač daš delat komu...da bi pa isti zobnik mel ker motor v menjalniku kot tot pa nimam pojma

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

ma kdo za tot motor ročko za prednjo bremzo???

• 1 leto pozneje...
Objavljeno

K mste glih pr hondi MTX me zanima če ma kdo kakšne dele doma ker ni zlo rabu koleno za uplinjač(frgazer), ker je moj pretrgan. Sm ga naroču in so mi poslalnapačnega(prevelikega)in baje da takega kot ga imam jaz sploh nimajo zato bi biu zlo veseu če bi mi ga gdo prodau.

• Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!