Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

ninja 636 04 serijska

1.37,014

Me pa zanima če je to to kar lahko iz tega motorja dobiš brez da posegaš v njega ?

Objavljeno
ninja 636 04 serijska

1.37,014

Me pa zanima če je to to kar lahko iz tega motorja dobiš brez da posegaš v njega ?

Se malo hecaš ne, verjetno sam zelo dobro veš da je to vrhunski čas še posebaj s tem motorjem!

Objavljeno (popravljeno)

Drugače pa 1:37.4 (Honda CBR 1000 RR) pa če bo bog dal 4.6.2009 na MCM z velikimi željami bi 1:35.9 pa brez padca pa bom zelo zadovoljen

Popravljeno . Popravil Ghost_R1
Objavljeno

to niso sanje.samo po pameti pa brez pretiravanja

Objavljeno
to niso sanje.samo po pameti pa brez pretiravanja

ta je pa huda!! Car si. tuki ni debate, ampak ko sm gledal Kranjčev video, si pamet tako dobro skril, da je tud KGB ne najde!! Svaka ti čast, za korajžo in kontrolo motorja. pliz pazi nase. in ne uči ljudi tega kar počneš, to kar ti počneš ni za vse :D srečno in da bi ostal cel!

Objavljeno (popravljeno)
ta je pa huda!! Car si. tuki ni debate, ampak ko sm gledal Kranjčev video, si pamet tako dobro skril, da je tud KGB ne najde!! Svaka ti čast, za korajžo in kontrolo motorja. pliz pazi nase. in ne uči ljudi tega kar počneš, to kar ti počneš ni za vse :D srečno in da bi ostal cel!

:OK: Se podpišem, čeprav uči jih lahko no. heheh

Popravljeno . Popravil EAST
Objavljeno

kje je ta video?

Objavljeno

zmagovalnega suzukija sem danes prodal,tako da se pripravlja nov projekt

sorry za off topic

Objavljeno
Drugače pa 1:37.4 (Honda CBR 1000 RR) pa če bo bog dal 4.6.2009 na MCM z velikimi željami bi 1:35.9 pa brez padca pa bom zelo zadovoljen

Samo Riješkega popravi pa bo šlo.Malo se mi na okoli voziš ko na "panoramski".

Objavljeno
zmagovalnega suzukija sem danes prodal,tako da se pripravlja nov projekt

sorry za off topic

Pol je letošnja sezona končana ali te bomo kmal vidl z novim strojem spet na grobniku?

Objavljeno (popravljeno)

Maš kaj proti panoramski, el grande professore? :evilgrin: :naughty: :yea1: Zamisli si ghosteka, da ga damo še na kako šnel shujševalno.....te pa bo tak poleto... :lol:

Popravljeno . Popravil GRUNF
Objavljeno
Pol je letošnja sezona končana ali te bomo kmal vidl z novim strojem spet na grobniku?

če bo vse po planih bo že letos nova mašina :rolleyes:

Objavljeno

Hm halo čakam čakam čakam kaj nimaš kompjuterja? hm ja hvala prijatelj oz. trener :whistle: :naughty: heheheh

Objavljeno

Pečo vsaka ćast samo on za riješkega ima prav .

še to popraviš pa boš prišo na 1.30

Objavljeno
Pečo vsaka ćast samo on za riješkega ima prav .

še to popraviš pa boš prišo na 1.30

malo si zbrko zaj ti to Reški ni bil za Alena on ga pelje čisto ok to o reškem je pa šala ki nima veze z Alenom samo mimogrede

Objavljeno

Jao,jao sorči prijatelj nisem vedel ,da na posnetku nisi ti,pa tak na veliko Ghoust piše ,da me je zmedlo. :headbang:

Jaz pa sem se že veselil ,da prijatelju pomagam 1 sec na lahek način dol spravit. :naughty:

Jebi ga zaj pa zgleda res treba hujšat,hiii,hii. :whistle: :whistle:

Objavljeno
Hm halo čakam čakam čakam kaj nimaš kompjuterja? hm ja hvala prijatelj oz. trener :whistle: :naughty: heheheh

Pravkar dobil računalanik nazaj ,sory za zamudo.

Objavljeno
če bo vse po planih bo že letos nova mašina :rolleyes:

GIXXER???

Objavljeno

Kako pa to, da si se odločil prodat sred sezone? :hmm:

Objavljeno
Pravkar dobil računalanik nazaj ,sory za zamudo.

saj veš da se šalim no problemas

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!