crom Objavljeno Julij 18, 2007 Opozori Objavljeno Julij 18, 2007 A mi lahko tisti, k pravte d se na tomosa da namestit omejevalnik vrtljajev, poveste kak se to nardi. Ker kakor jest vem, no saj jest sm tko naredu, se kable od omejevalnika prključ na CDI. In kako bi to izpeljal pri tomosu??? Pr atx-u mislm.
reesko Objavljeno Julij 18, 2007 Opozori Objavljeno Julij 18, 2007 morm pohvalt naslov teme :worship: :D Haha, težko bi bil bolj ''slovenski'' :headbang: :headbang: :headbang: go nazi go nazi :worship:
sweeti Objavljeno Julij 19, 2007 Opozori Objavljeno Julij 19, 2007 emmm meni gre totalno stock 55km/h . . . pol prakticno sploh ne pridem crez tehnicnega al mu pac razlozim da ce nej grem zadelat izpuh :unsure:
50ccm Objavljeno Julij 19, 2007 Opozori Objavljeno Julij 19, 2007 ne ne gre ti :closedeyes: vrjetn da stevc laze tko da se ne rabs sekirat
fossil Objavljeno Julij 20, 2007 Opozori Objavljeno Julij 20, 2007 Kompliciraš :whistle: (klengerita)... kupiš nek pleh prevrtaš pa je :D pa zakaj bi eni kar naprej neki kupovali, prvi kos kovine ki ti pride pod roke v garži bo dober, tudi če je to pokrov motorja očetovega novega mercedesa ali bmw-ja B)
NejcZ Objavljeno Julij 24, 2007 Opozori Objavljeno Julij 24, 2007 pa zakaj bi eni kar naprej neki kupovali, prvi kos kovine ki ti pride pod roke v garži bo dober, tudi če je to pokrov motorja očetovega novega mercedesa ali bmw-ja B) Al pa tk no :D Al pa kak lonc od stare mame.. vse se da :)
NejcZ Objavljeno Julij 24, 2007 Opozori Objavljeno Julij 24, 2007 al pa konzerva od tunine Takaj ne pokrov? :unsure: Ok, dost nabijanja :krneki:
_rac3r_ Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 (popravljeno) Nwm kdo je reku glede hitrosti , vsem skuterjim nardijo števc par kilometrov naprej kao zaradi varnosti pa da ko je zablokiran da gre kao 55 namest 45 ... tak so vsaj men v trgovini rekl k kolegi tam delajo ... pa naslov je tut tak ,da nebi mogu bit boljši =) NIč moram jas zdaj da grem !!! mejte fajn se ;) Popravljeno Avgust 9, 2007. Popravil _rac3r_
larisa97 Objavljeno Avgust 10, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2007 Nwm kdo je reku glede hitrosti , vsem skuterjim nardijo števc par kilometrov naprej kao zaradi varnosti pa da ko je zablokiran da gre kao 55 namest 45 ... tak so vsaj men v trgovini rekl k kolegi tam delajo ... pa naslov je tut tak ,da nebi mogu bit boljši =) NIč moram jas zdaj da grem !!! mejte fajn se ;) Pomota prjatu,ker na tehničnem imajo svoj števc na valarjih kjer ga šopa,lohk pa v avspuf eno banano zatlačš,bo topla bl dobra.
BoštjanG Objavljeno Avgust 12, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2007 V četrtek sem imel tehničnega na typhoonu ,sem po dihtungi naredil enaki kos tanke pločevine, v sredini eno večjo luknjo pa okrog par malih zvrtal in je šel skuter celih 45 km/ h :D . Dela je blo pa za 20 min ,kr sem pač večrat dol pa gor dal , da nisem naenkrat prevelike luknje nardil. LP
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se