Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

kje v sloveniji(trgovina ne fizična oseba) lahko kupim sj4000 wifi? Na mimovrste jih je zmanjkalo :(

Objavljeno

Zanima me če kdo ve za kak dober program (za mobilni telefon) za snemanje med vožnj, pa želel bi da bi delal posnetke po 5-10min in da bi tut brisal posnetke, da mi nebi zafilal spomiske kartice????????????

Objavljeno
pred 16 urami, ukica pravi:

kje v sloveniji(trgovina ne fizična oseba) lahko kupim sj4000 wifi? Na mimovrste jih je zmanjkalo :(

Imeli so jih tudi na pošti sem videl nekaj časa nazaj v reklami

Objavljeno
pred 20 urami, ukica pravi:

Gorenje point, je tudi uvoznik.

Objavljeno

David Track attack, deluje kot snemalnik in laptimer. Velik je posnetkov na youtubu, sam ga pa še nisem sprobu

Objavljeno (popravljeno)
Ob ‎20‎.‎12‎.‎2015 at 20:18, znj pravi:

Sam sem pa mnenja da ima 4000 lepse barve. Sej kontrast lahko spremenis v nastavitvah.

Kaj pa vem, kar sem gledal malo primerjave me je bolj prepričala SJ5000 WiFi. Sam imam ponaredek SJ6000 WiFi. Zdeva deluje ok, edino barve vleče vse malce na modro. Ni tistega pravega kontrasta. Vsaj tako se mi zdi. Isto se mi zdi da je pri SJ4000 WiFi.

Popravljeno . Popravil alen1
Objavljeno
Ob 22. 12. 2015 at 14:24, Sorty pravi:

David Track attack, deluje kot snemalnik in laptimer. Velik je posnetkov na youtubu, sam ga pa še nisem sprobu

ne rabim za na stezo!!!!!!!

Objavljeno

No danes je bilo vreme da sem stestiral gopro 4 silver... čakam še zunanji mikrofon ter nosilec za na ramo.

Videu je dodana samo malo glasbena podlaga.

https://youtu.be/4FzSTWgvn1E

• Všeč mi je 3
Objavljeno
Ob 20. 12. 2015 at 18:19, znj pravi:

Original in najceneje je tukaj: 

http://www.banggood.com/SJcam-SJ4000-WiFi-Car-DVR-Camera-Sport-DV-Novatek-Waterproof-p-939976.html

+

lahko naročiš iz Anglije in se izogneš carini

:)

če pogledaš komentarje nezadovoljnih kupcev gre za fake kamere. Možno tudi, da pošiljajo malo mešano.

Jaz sem naročil tule z dvema baterijama, ampak zdaj je malo dražje:

http://www.ebay.com/itm/311087392754?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT ORDER TOTAL

US $70.45
Free shipping

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

za tamalo gopro velja trenutno super cena 209 z ddv. Prodajalc je povedu da so zarad premal povprasevanja nehal delat in jo spustil iz 450 do razprodaje zalog. wifi, bluetooth komande, 10m pod morjem, dupli zvočnik, ....... origi-anale

Objavljeno
16 hours ago, UnionJack said:

za tamalo gopro velja trenutno super cena 209 z ddv. Prodajalc je povedu da so zarad premal povprasevanja nehal delat in jo spustil iz 450 do razprodaje zalog. wifi, bluetooth komande, 10m pod morjem, dupli zvočnik, ....... origi-anale

Bi prosil za ime trgovine ali link. Lp

Objavljeno
1 hour ago, . said:

Bi prosil za ime trgovine ali link. Lp

fotoklik - BTC

Objavljeno
17 hours ago, UnionJack said:

Govoriš o Gopro Session? Tem je GoPro spustil cene, ne zaradi ukinitve proizvodnje, ampak zaradi konkurenčnosti.

• Všeč mi je 2
Objavljeno

S to ceno za GoPro Session je Hero+ postala popolnoma zastarela kamera. Boljše specifikacije na enaki ceni in manjša je.

Lepo :) 

Objavljeno

Uporabniki niso istega mnenja. Manjša baterija, ki se je ne da zamenjati, slabša slika, ni zaščite ekrana,.. 

Nimam ne ene ne druge, jih pa gledam, ker bi rad od zadaj snemal Union Jacka (če ga bom odhajal). lol8.gif

Objavljeno
58 minutes ago, motolover said:

Govoriš o Gopro Session? Tem je GoPro spustil cene, ne zaradi ukinitve proizvodnje, ampak zaradi konkurenčnosti.

ja o tej

11 minutes ago, motolover said:

Uporabniki niso istega mnenja. Manjša baterija, ki se je ne da zamenjati, slabša slika, ni zaščite ekrana,.. 

Nimam ne ene ne druge, jih pa gledam, ker bi rad od zadaj snemal Union Jacka (če ga bom odhajal). lol8.gif

to drži, ampak za une k so skoz u akciji. te 2 muhe k jih bom nabral gor bo zdržal...

Objavljeno
28 minutes ago, motolover said:

Sicer nisem gledal primerjav a po specifikaciji sodeč je slika boljša na Session. Ostalo je pa vse odvisno od potreb posameznika.

Objavljeno (popravljeno)

Če že imaš kamero, jo je pametno imeti gor skoz in naštimano na looping. V primeru nezgode lahko posnetek pomaga k razrešitvi uganke. Ni dokaz, vidi pa se kaj se je dogajalo, če ti npr. nekdo zapre pot in potem trdi, da ti ni. Lahko tudi samo kakemu pokvarejenemu policaju pokažeš, da si res šel samo 50 skozi naselje, čeprav on trdi drugače. Avstrija!? (lani dvakrat nateg in plačilo davka na športne motorje). muutt.gif

Ne vem pa kako looping ustaviti, če se ti npr. zgodi nesreča in kamere nihče ne ustavi. Potem snemanje šiba naprej in pomemben posnetek se povozi. Samo ugibam.

Popravljeno . Popravil motolover
Objavljeno

Pri loopingu je načeloma tako, da ko stisneš na nek pre-definiran gumb kamera shrani posnetek od tega trenutka do X minut nazaj in loopa dalje. Ne vem pa kako točno je to implementiral GoPro.

Je pa res, če kamere nihče ne "klikne" gre posnetek v franže 

Objavljeno
1 hour ago, motolover said:

Ne vem pa kako looping ustaviti, če se ti npr. zgodi nesreča in kamere nihče ne ustavi. Potem snemanje šiba naprej in pomemben posnetek se povozi. Samo ugibam.

V avtu je funkcija loop je vezana na napajane kamere, to pa na kontaktni ključ. Ko se vozilo ugasne se loop izklopi. Če si udeležen v prometni nesreči in ne moreš pritisniti gumba na kameri, bo nekdo verjetno ugasnil vozilo in posnetek se bo shranil.

Če je funkcija loop vklopljena brez napajanja (npr. na čeladi) naj bo spominska kartica večja od trajana baterije. Torej, če padeš se snemanje nadaljuje dokler traja baterija in vse se shrani na kartico...če je zadosti velika.

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Kolikor sem bral in če sem prav razumel, Gopro ne moreš napajati med vožnjo.

Objavljeno

Lahko napajaš in snemaš :) Ne moreš pa snemati med tem ko je kamera priklopljena na računalnik

Objavljeno

pri tej tamali gopro ne mores napajat+snemat. predalcek za priklop ima not SD ki deloma ven skoc ce je odprto..

prednost tamale vidim v dimenziji in kvadratni obliki. v ohišje jo daš kakorkoli in tudi če je kotna fixacija snemaš pravilno, ker kombinatorika s tistimi podalški ubija!

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!