ukica Objavljeno December 21, 2015 Opozori Objavljeno December 21, 2015 kje v sloveniji(trgovina ne fizična oseba) lahko kupim sj4000 wifi? Na mimovrste jih je zmanjkalo
GHOST RIDER 46 Objavljeno December 21, 2015 Opozori Objavljeno December 21, 2015 Zanima me če kdo ve za kak dober program (za mobilni telefon) za snemanje med vožnj, pa želel bi da bi delal posnetke po 5-10min in da bi tut brisal posnetke, da mi nebi zafilal spomiske kartice????????????
Dejanx Objavljeno December 22, 2015 Opozori Objavljeno December 22, 2015 pred 16 urami, ukica pravi: kje v sloveniji(trgovina ne fizična oseba) lahko kupim sj4000 wifi? Na mimovrste jih je zmanjkalo Imeli so jih tudi na pošti sem videl nekaj časa nazaj v reklami
Žan96 Objavljeno December 22, 2015 Opozori Objavljeno December 22, 2015 pred 20 urami, ukica pravi: kje v sloveniji(trgovina ne fizična oseba) lahko kupim sj4000 wifi? Na mimovrste jih je zmanjkalo Gorenje point, je tudi uvoznik.
Sorty Objavljeno December 22, 2015 Opozori Objavljeno December 22, 2015 David Track attack, deluje kot snemalnik in laptimer. Velik je posnetkov na youtubu, sam ga pa še nisem sprobu
alen1 Objavljeno December 23, 2015 Opozori Objavljeno December 23, 2015 (popravljeno) Ob 20.12.2015 at 20:18, znj pravi: Sam sem pa mnenja da ima 4000 lepse barve. Sej kontrast lahko spremenis v nastavitvah. Kaj pa vem, kar sem gledal malo primerjave me je bolj prepričala SJ5000 WiFi. Sam imam ponaredek SJ6000 WiFi. Zdeva deluje ok, edino barve vleče vse malce na modro. Ni tistega pravega kontrasta. Vsaj tako se mi zdi. Isto se mi zdi da je pri SJ4000 WiFi. Popravljeno December 23, 2015. Popravil alen1
GHOST RIDER 46 Objavljeno December 24, 2015 Opozori Objavljeno December 24, 2015 Ob 22. 12. 2015 at 14:24, Sorty pravi: David Track attack, deluje kot snemalnik in laptimer. Velik je posnetkov na youtubu, sam ga pa še nisem sprobu ne rabim za na stezo!!!!!!!
Žan96 Objavljeno December 24, 2015 Opozori Objavljeno December 24, 2015 ...Ja pa ne uporabš lap timerja....
jany Objavljeno December 25, 2015 Opozori Objavljeno December 25, 2015 No danes je bilo vreme da sem stestiral gopro 4 silver... čakam še zunanji mikrofon ter nosilec za na ramo. Videu je dodana samo malo glasbena podlaga. https://youtu.be/4FzSTWgvn1E Andrejcer, gretzky in Dark 3
jany Objavljeno December 30, 2015 Opozori Objavljeno December 30, 2015 gopro 4 silver na nosu tracerja... https://www.youtube.com/watch?v=b1wut8rF1Io Andrejcer in UnionJack 2
motom Objavljeno Januar 1, 2016 Opozori Objavljeno Januar 1, 2016 Ob 20. 12. 2015 at 18:19, znj pravi: Original in najceneje je tukaj: http://www.banggood.com/SJcam-SJ4000-WiFi-Car-DVR-Camera-Sport-DV-Novatek-Waterproof-p-939976.html + lahko naročiš iz Anglije in se izogneš carini če pogledaš komentarje nezadovoljnih kupcev gre za fake kamere. Možno tudi, da pošiljajo malo mešano. Jaz sem naročil tule z dvema baterijama, ampak zdaj je malo dražje: http://www.ebay.com/itm/311087392754?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT ORDER TOTAL US $70.45 Free shipping
UnionJack Objavljeno Februar 25, 2016 Opozori Objavljeno Februar 25, 2016 za tamalo gopro velja trenutno super cena 209 z ddv. Prodajalc je povedu da so zarad premal povprasevanja nehal delat in jo spustil iz 450 do razprodaje zalog. wifi, bluetooth komande, 10m pod morjem, dupli zvočnik, ....... origi-anale domina 1
Gost Objavljeno Februar 26, 2016 Opozori Objavljeno Februar 26, 2016 16 hours ago, UnionJack said: za tamalo gopro velja trenutno super cena 209 z ddv. Prodajalc je povedu da so zarad premal povprasevanja nehal delat in jo spustil iz 450 do razprodaje zalog. wifi, bluetooth komande, 10m pod morjem, dupli zvočnik, ....... origi-anale Bi prosil za ime trgovine ali link. Lp
UnionJack Objavljeno Februar 26, 2016 Opozori Objavljeno Februar 26, 2016 1 hour ago, . said: Bi prosil za ime trgovine ali link. Lp fotoklik - BTC
motolover Objavljeno Februar 26, 2016 Opozori Objavljeno Februar 26, 2016 17 hours ago, UnionJack said: za tamalo gopro velja trenutno super cena 209 z ddv. Prodajalc je povedu da so zarad premal povprasevanja nehal delat in jo spustil iz 450 do razprodaje zalog. wifi, bluetooth komande, 10m pod morjem, dupli zvočnik, ....... origi-anale Govoriš o Gopro Session? Tem je GoPro spustil cene, ne zaradi ukinitve proizvodnje, ampak zaradi konkurenčnosti. UnionJack in Haki 2
sebar Objavljeno Februar 26, 2016 Opozori Objavljeno Februar 26, 2016 S to ceno za GoPro Session je Hero+ postala popolnoma zastarela kamera. Boljše specifikacije na enaki ceni in manjša je. Lepo Haki 1
motolover Objavljeno Februar 26, 2016 Opozori Objavljeno Februar 26, 2016 Uporabniki niso istega mnenja. Manjša baterija, ki se je ne da zamenjati, slabša slika, ni zaščite ekrana,.. Nimam ne ene ne druge, jih pa gledam, ker bi rad od zadaj snemal Union Jacka (če ga bom odhajal).
UnionJack Objavljeno Februar 26, 2016 Opozori Objavljeno Februar 26, 2016 58 minutes ago, motolover said: Govoriš o Gopro Session? Tem je GoPro spustil cene, ne zaradi ukinitve proizvodnje, ampak zaradi konkurenčnosti. ja o tej 11 minutes ago, motolover said: Uporabniki niso istega mnenja. Manjša baterija, ki se je ne da zamenjati, slabša slika, ni zaščite ekrana,.. Nimam ne ene ne druge, jih pa gledam, ker bi rad od zadaj snemal Union Jacka (če ga bom odhajal). to drži, ampak za une k so skoz u akciji. te 2 muhe k jih bom nabral gor bo zdržal...
sebar Objavljeno Februar 26, 2016 Opozori Objavljeno Februar 26, 2016 28 minutes ago, motolover said: Uporabniki niso istega mnenja. Manjša baterija, ki se je ne da zamenjati, slabša slika, ni zaščite ekrana,.. Nimam ne ene ne druge, jih pa gledam, ker bi rad od zadaj snemal Union Jacka (če ga bom odhajal). Sicer nisem gledal primerjav a po specifikaciji sodeč je slika boljša na Session. Ostalo je pa vse odvisno od potreb posameznika.
motolover Objavljeno Februar 26, 2016 Opozori Objavljeno Februar 26, 2016 (popravljeno) Če že imaš kamero, jo je pametno imeti gor skoz in naštimano na looping. V primeru nezgode lahko posnetek pomaga k razrešitvi uganke. Ni dokaz, vidi pa se kaj se je dogajalo, če ti npr. nekdo zapre pot in potem trdi, da ti ni. Lahko tudi samo kakemu pokvarejenemu policaju pokažeš, da si res šel samo 50 skozi naselje, čeprav on trdi drugače. Avstrija!? (lani dvakrat nateg in plačilo davka na športne motorje). Ne vem pa kako looping ustaviti, če se ti npr. zgodi nesreča in kamere nihče ne ustavi. Potem snemanje šiba naprej in pomemben posnetek se povozi. Samo ugibam. Popravljeno Februar 26, 2016. Popravil motolover bajkr88 1
sebar Objavljeno Februar 26, 2016 Opozori Objavljeno Februar 26, 2016 Pri loopingu je načeloma tako, da ko stisneš na nek pre-definiran gumb kamera shrani posnetek od tega trenutka do X minut nazaj in loopa dalje. Ne vem pa kako točno je to implementiral GoPro. Je pa res, če kamere nihče ne "klikne" gre posnetek v franže
Lunatic Objavljeno Februar 26, 2016 Opozori Objavljeno Februar 26, 2016 1 hour ago, motolover said: Ne vem pa kako looping ustaviti, če se ti npr. zgodi nesreča in kamere nihče ne ustavi. Potem snemanje šiba naprej in pomemben posnetek se povozi. Samo ugibam. V avtu je funkcija loop je vezana na napajane kamere, to pa na kontaktni ključ. Ko se vozilo ugasne se loop izklopi. Če si udeležen v prometni nesreči in ne moreš pritisniti gumba na kameri, bo nekdo verjetno ugasnil vozilo in posnetek se bo shranil. Če je funkcija loop vklopljena brez napajanja (npr. na čeladi) naj bo spominska kartica večja od trajana baterije. Torej, če padeš se snemanje nadaljuje dokler traja baterija in vse se shrani na kartico...če je zadosti velika. maxxa, UnionJack in Zivnorc 3
motolover Objavljeno Februar 26, 2016 Opozori Objavljeno Februar 26, 2016 Kolikor sem bral in če sem prav razumel, Gopro ne moreš napajati med vožnjo.
sebar Objavljeno Februar 26, 2016 Opozori Objavljeno Februar 26, 2016 Lahko napajaš in snemaš Ne moreš pa snemati med tem ko je kamera priklopljena na računalnik motolover 1
UnionJack Objavljeno Februar 26, 2016 Opozori Objavljeno Februar 26, 2016 pri tej tamali gopro ne mores napajat+snemat. predalcek za priklop ima not SD ki deloma ven skoc ce je odprto.. prednost tamale vidim v dimenziji in kvadratni obliki. v ohišje jo daš kakorkoli in tudi če je kotna fixacija snemaš pravilno, ker kombinatorika s tistimi podalški ubija! hajoktejn 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se