CYL Objavljeno Julij 4, 2007 Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 Mene pa zanima če ima kdo izkušnje z kitom....kako je motor laufal. Če je potrebno poleg cilindra in bata zamenati še kaj ..kakšno ojnico ali gred da ne bo šlo pa 5000km vse u rit
Aless Objavljeno Julij 4, 2007 Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 Mene pa zanima če ima kdo izkušnje z kitom....kako je motor laufal. Če je potrebno poleg cilindra in bata zamenati še kaj ..kakšno ojnico ali gred da ne bo šlo pa 5000km vse u rit meni je so ze po 70ih km....drugic pa po 4k.....vse je odvisno kak delas z motorjem... drugac bo pa tema kmal zaprta,...tak da vpras v temi za tvoj motor....ker nisi napisal na ker motor mislis dat.....pa mel bom poceni kit za prodat,...pohonan,ker je blo treba ris ven zglihat,ker je prvic naredo mali ris,...v drugo pa malo vecjiga,...ni pa cisto zaribal,ker v drugo je sla ojnica in je bat unicil samo glavo cilindra,na cilindru pa je ostal en ris
CYL Objavljeno Julij 4, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 MISLM dt na rs 125 l.2003 ....kaj nej uprašam? za koliko bos pa prodajal pohonano? ce tok hitr ribne potem se ne splača ....mogoce bi blo bols ce bi dau novo ojnco
Aless Objavljeno Julij 4, 2007 Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 MISLM dt na rs 125 l.2003 ....kaj nej uprašam? za koliko bos pa prodajal pohonano? ce tok hitr ribne potem se ne splača ....mogoce bi blo bols ce bi dau novo ojnco nekaj cez 100€....odvisno kolko bo me prislo popravilo,ker ga se nimam doma.....lej meni je prvic ribno zarad termostata(ni voda krozla),...drugic pa ker je v prvo ojnica malo dobla....in je s casoma dobla luft pa je bat tolko v glavo....
CYL Objavljeno Julij 4, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 nekaj cez 100€....odvisno kolko bo me prislo popravilo,ker ga se nimam doma.....lej meni je prvic ribno zarad termostata(ni voda krozla),...drugic pa ker je v prvo ojnica malo dobla....in je s casoma dobla luft pa je bat tolko v glavo.... sej to je pr men prblem! ojnca je dobra nima nc lufta razn levo desno kar je ok, gred je pa pač taka k je zdej ce bi dau na to ojnco kit gor..nism zih ...če pa novo kupm..pa nwem če se splača..jo bo pa utrgal ba bo isto
frk Objavljeno Julij 4, 2007 Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 sej to je pr men prblem! ojnca je dobra nima nc lufta razn levo desno kar je ok, gred je pa pač taka k je zdej ce bi dau na to ojnco kit gor..nism zih ...če pa novo kupm..pa nwem če se splača..jo bo pa utrgal ba bo isto pol pa jo daj na novo sprešat in scentrirat ;)
Stroj Objavljeno Julij 4, 2007 Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 sej to je pr men prblem! ojnca je dobra nima nc lufta razn levo desno kar je ok, gred je pa pač taka k je zdej ce bi dau na to ojnco kit gor..nism zih ...če pa novo kupm..pa nwem če se splača..jo bo pa utrgal ba bo isto Nekak je najbol sigurno močnejšo ojnico....problem je ker so ojnice zlooo drage
CYL Objavljeno Julij 4, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 pol pa jo daj na novo sprešat in scentrirat ;) ja poznas ksnga k se ukvarja s tem?
CYL Objavljeno Julij 4, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 Nekak je najbol sigurno močnejšo ojnico....problem je ker so ojnice zlooo drage ojnca mocejsa je samo aluminim al titianium pa sem prašal na autoccomerc pride 500€ + čakat je treba
Fabo Objavljeno Julij 5, 2007 Opozori Objavljeno Julij 5, 2007 (popravljeno) ojnca mocejsa je samo aluminim al titianium pa sem prašal na autoccomerc pride 500€ + čakat je treba Ma ne splaca se take stvari v sloveniji kupovat...pa se to d ti povem...tak dnar dat za ojnico nima smisla edin ce GP vozis..nevem sicer kje so najdl tako ceno ker za moj motor stane original ojnica 200-250€...tle pa za 160ccm se enkrat tok ,pa je pomojm vec k pol manjsa.. :unsure: Popravljeno Julij 5, 2007. Popravil Fabo
cation Objavljeno Julij 5, 2007 Opozori Objavljeno Julij 5, 2007 ja poznas ksnga k se ukvarja s tem? CYL, najprej bi blo fajn če greš v temo od aprilie 125, to mislim da se bo slej ko prej zaklenilo. drugače pa povej od kod si, če si s štajerskega predela, ti lahko dam naslov od enega tipa, oz, privat firme ki se ukvarja SAMO s temi zadevami (ojnice, bati cilindri).
CYL Objavljeno Julij 5, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Julij 5, 2007 Ma ne splaca se take stvari v sloveniji kupovat...pa se to d ti povem...tak dnar dat za ojnico nima smisla edin ce GP vozis..nevem sicer kje so najdl tako ceno ker za moj motor stane original ojnica 200-250€...tle pa za 160ccm se enkrat tok ,pa je pomojm vec k pol manjsa.. :unsure: jah nabijejo ceno.....če bi kupu original ojnco pa dam gor nwem če bi kej spremenu, res da ma moja ojnca kr dost za sabo sam je vseen dobra
CYL Objavljeno Julij 5, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Julij 5, 2007 CYL, najprej bi blo fajn če greš v temo od aprilie 125, to mislim da se bo slej ko prej zaklenilo. drugače pa povej od kod si, če si s štajerskega predela, ti lahko dam naslov od enega tipa, oz, privat firme ki se ukvarja SAMO s temi zadevami (ojnice, bati cilindri). iz lj sm...
CYL Objavljeno Julij 5, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Julij 5, 2007 CYL, najprej bi blo fajn če greš v temo od aprilie 125, to mislim da se bo slej ko prej zaklenilo. drugače pa povej od kod si, če si s štajerskega predela, ti lahko dam naslov od enega tipa, oz, privat firme ki se ukvarja SAMO s temi zadevami (ojnice, bati cilindri). kakšno temo od rske kaj a to ni 125-250 sm premaknu pa je spet isto vrgl sam novo temo odprl
FlamE#7 Objavljeno Julij 5, 2007 Opozori Objavljeno Julij 5, 2007 Ma ne splaca se take stvari v sloveniji kupovat...pa se to d ti povem...tak dnar dat za ojnico nima smisla edin ce GP vozis..nevem sicer kje so najdl tako ceno ker za moj motor stane original ojnica 200-250€...tle pa za 160ccm se enkrat tok ,pa je pomojm vec k pol manjsa.. :unsure: jap :grim :grim :grim aja drgac obstaja tema aprilia RS 125 pa tm uprasi da nebos zmede delu novinec .)
Priporočene objave