Kleemen Objavljeno Julij 5, 2007 Deli Objavljeno Julij 5, 2007 Ker na tem forumu še nisem zasledil teme o športnih stavah sem jo odpru :) če je tema že odprta mi to prosim povejte ;) A kdo od tuki stavi?Kje?Preko neta?ŠL?BWIN? Jaz sem začel staviti pred približno pol leta in tu pa tam zaigram (kakšen dan tudi večkrat, kakšen dan nič). Odpru sem tudi svoj stavni forum, kjer gor pišemo stavne napovedi, igramo tekmovanja itd. Strani foruma ne bom pisal, ker pol če napišem delam kao reklamo..če koga bolj zanima naj pove mu pošljem link preko ZS. To temo sem odpru zato da bi noter pisali stavne napovedi in se pogovarjali bolj o stavah kot o čem drugem :D Pa začnimo :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno Julij 5, 2007 Deli Objavljeno Julij 5, 2007 Stavim, da bo v dojčlandu doktor pred pikijem! :OK: ...& kwa dobim? :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno Julij 5, 2007 Deli Objavljeno Julij 5, 2007 ne špilam iger na srečo, samo ruleto :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Brumer Objavljeno Julij 5, 2007 Deli Objavljeno Julij 5, 2007 Vse stave in igre na srčo so en velik DAVEK za NORCE !!! :headbang: :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
exe`FZS Objavljeno Julij 5, 2007 Deli Objavljeno Julij 5, 2007 kar dolgo časa sem na estavah igral, potem pa zaradi pomanjkanja časa nekako prenehal. Kar se pa dobitkov/izgube tiče je pa bilo povprečje kar na nuli :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kleemen Objavljeno Julij 6, 2007 Avtor Deli Objavljeno Julij 6, 2007 Tudi pri meni je povprečje nekje na na nuli. Ponoči sm dobu 20€ :naughty: ni tok slabo :grrr Drgač pa stavim neki malga na e-stave (računajo davek :BUA: ), pol na bwin, expekt, gamebookers..mogoče še kje :hmm: Napišite kako stavno napoved :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Julij 6, 2007 Deli Objavljeno Julij 6, 2007 Hm zadnjič sem se šel za pir stavit, pa zgubu (al zmagu sej ne vem točno). A to šteje? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Julij 6, 2007 Deli Objavljeno Julij 6, 2007 itak da šteje ! sem se tudi stavil da se ne bom več stavil ! :fredy: dobivam pa še zmeraj ! :rolleyes: za ene par sekund adrenalina ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atek Objavljeno Julij 6, 2007 Deli Objavljeno Julij 6, 2007 ne špilam iger na srečo, samo ruleto :kva2: in to rusko :kva2: :kva2: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Brumer Objavljeno Julij 6, 2007 Deli Objavljeno Julij 6, 2007 Jaz :devil: dobim samo kadar se tepejo!!!!! :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kleemen Objavljeno Julij 8, 2007 Avtor Deli Objavljeno Julij 8, 2007 Sm pozabu napisat na naslov Športne stave :headbang: samo te veljajo ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pinktomos Objavljeno Julij 8, 2007 Deli Objavljeno Julij 8, 2007 no pa napiši kaj vse je šport na biwinu lahko staviš tudi na politiko (ker si že omenil biwin) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno Julij 9, 2007 Deli Objavljeno Julij 9, 2007 in to rusko :kva2: :kva2: :kva2: upaš? :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno April 20, 2009 Deli Objavljeno April 20, 2009 sm šla stavt eno glupost itak sm zgubla ....in to kr precej drgač pa pokra ne igram več k zmer zgubim..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
radoracer Objavljeno April 20, 2009 Deli Objavljeno April 20, 2009 včasih igral e-stave preko neta največ nogomet pa košarko :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno April 20, 2009 Deli Objavljeno April 20, 2009 drgač pa pokra ne igram več k zmer zgubim..... take smo imeli najrajše!!!! :evilgrin: nič pojma o pokru ampak ogromno za vložit v igro! upam da ne misliš da je normalno da te po pokru tamala peče Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno April 20, 2009 Deli Objavljeno April 20, 2009 take smo imeli najrajše!!!! :evilgrin: nič pojma o pokru ampak ogromno za vložit v igro! upam da ne misliš da je normalno da te po pokru tamala peče kva peče? da nis ti s kero drugo igro tole zamenu :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se