maus Objavljeno Julij 17, 2007 Opozori Objavljeno Julij 17, 2007 A res? Samo rata jim pa ravno ne. :whistle: stvar okusa... ampak te mašnce :headbang: .. res pa je, da hondo mau polepšajo :lol1:
snoopy Objavljeno Julij 17, 2007 Opozori Objavljeno Julij 17, 2007 bwahahaaaa :kva2: ...jaz imam suzo :OK: Vsaj ena z okusom :worship: :photo:
GREY WOLF Objavljeno Julij 17, 2007 Opozori Objavljeno Julij 17, 2007 Sej je v redu, ampak manjka tisto nekaj... YAMAHA :winkiss:
minca Objavljeno Julij 17, 2007 Opozori Objavljeno Julij 17, 2007 (popravljeno) YAMAHA :winkiss: di sicuro :yea2: :OK: :kva2: :bounce: Popravljeno Julij 17, 2007. Popravil minca
snoopy Objavljeno Julij 17, 2007 Opozori Objavljeno Julij 17, 2007 Sej je v redu, ampak manjka tisto nekaj...YAMAHA :winkiss: itak :yea2: :OK: :kva2: :bounce: Nekateri pa res živite v laži...in niti nočete spregledat :headbang: :headbang: :headbang: :whistle: :whistle: Kakorkoli že..poroka ziher ni tko slaba reč kot jo nekateri dojemate...če ne se jih ne bi toliko ženilo oz. možilo... res pa je da sm zelen brez lastnih izkušenj na tem področju tko da bo verjetno najšametneje če utihnem :rolleyes: :lol1: :lol: O:-) O:-) O:-)
Sparx Objavljeno Julij 17, 2007 Opozori Objavljeno Julij 17, 2007 POROKA: - kdor je zunaj želi not - kdor je not želi ven :hmm:
Klajba Objavljeno Julij 17, 2007 Opozori Objavljeno Julij 17, 2007 Kakorkoli že..poroka ziher ni tko slaba reč kot jo nekateri dojemate...če ne se jih ne bi toliko ženilo oz. možilo...res pa je da sm zelen brez lastnih izkušenj na tem področju tko da bo verjetno najšametneje če utihnem :rolleyes: :lol1: :lol: O:-) O:-) O:-) :eek: Snoopy, ti a ti je slučajn kdo ukradu identiteto :hmm:
snoopy Objavljeno Julij 17, 2007 Opozori Objavljeno Julij 17, 2007 :eek: Snoopy, ti a ti je slučajn kdo ukradu identiteto :hmm: :lol1: :whistle: :rolleyes:
minca Objavljeno Julij 17, 2007 Opozori Objavljeno Julij 17, 2007 Nekateri pa res živite v laži...in niti nočete spregledat :headbang: :headbang: :headbang: :whistle: :whistle: niti ne :grrr....kdaj tut rečejo/mo šit hepns, ampak je pol vedno boljš..... jz bi zlo rada vidla dobr :naughty: ,zato mam imam pa očala B) ;)
GREY WOLF Objavljeno Julij 17, 2007 Opozori Objavljeno Julij 17, 2007 Kaj je to? mi njega vidimo, on nas ne vidi... SNOOPY BOY by yamaha
maus Objavljeno Julij 17, 2007 Opozori Objavljeno Julij 17, 2007 Kaj je to? mi njega vidimo, on nas ne vidi...SNOOPY BOY by yamaha vsak si pa ne zasluž yamahe... :closedeyes: kr ns se s suziko poroči... :whistle:
GREY WOLF Objavljeno Julij 18, 2007 Opozori Objavljeno Julij 18, 2007 Yes, te so tako nezanesljive. :whistle:
snoopy Objavljeno Julij 20, 2007 Opozori Objavljeno Julij 20, 2007 Kaj je to? mi njega vidimo, on nas ne vidi...SNOOPY BOY by yamaha dream on sucker :nono: :lol1: vsak si pa ne zasluž yamahe... :closedeyes: kr ns se s suziko poroči... :whistle: vsak ne zasluži za yamaho...tisti ki jo ima mu je pa žal :lol1: Yes, te so tako nezanesljive. :whistle: :worship: :worship: :worship: :photo:
BremzPenzl Objavljeno Julij 22, 2007 Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 Kaj je poroka?... ko z lepimi čevlji v drek stopiš... :rolleyes: Hrana, po kateri ti je najdalje slabo ??? Poročna torta... :evilgrin:
VrUUUUUmmmm Objavljeno Julij 22, 2007 Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 Kaj je poroka? DEFINICIJA ZAKONA Cerkvena definicija: Zakon je religijsko dejanje, pri katerem dobimo enega križanega več in eno devico manj. Pravna definicija: Zakon je doživljenjska ječa, v kateri je obsojeni lahko osvobojen le zaradi slabega vedenja. Življenjska definicija: Nobena žena ne dobi tistega, kar je pričakovala in noben mož ne pričakuje tistega, kar dobi. Matematična definicija: Vsota gnjavaže, odštevanje svobode, množenje odgovornosti, deljenje denarja. Realna definicija: Najhitrejši način, da se zrediš. Vojna definicija: Edina vojna, v kateri spimo s sovražnikom. Filozofska definicija: Zakon je situacija, v kateri se vzajemno delijo in rešujejo problemi, ki jih sploh ne bi imeli, če bi ne bili poročeni. In sedaj, kako je to zvenelo pred zakonom in kako pozneje ... Prej: 2 X dnevno ... Potem: 2 X mesečno ... Prej: puščaš me brez daha ... Pozneje: ti me dušiš ... Prej: ne nehaj ... Potem: ne začni! Prej: vročica sobotnega večera Potem: nogomet ob sredah zvečer Prej: sprašujem se, kaj bi počel brez nje ... Potem: sprašujem se, kaj še počnem z njo ... Prej: erotično Potem: nevrotično Prej: včeraj sva to počela na kavču ... Potem: včeraj sem (pobegnil od nje) in spal na kavču!
BremzPenzl Objavljeno Avgust 2, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2007 eh pa sn zdržo celih 10 let, pri moji dragi... :winkiss: dans 10 obletnica poroke... :worship: dans jo morm pa res nekam pelat :naughty:
Pervy Objavljeno Avgust 2, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2007 eh pa sn zdržo celih 10 let, pri moji dragi... :winkiss: dans 10 obletnica poroke... :worship: dans jo morm pa res nekam pelat :naughty: v mlado lipo na pico? :whistle:
Ski_Fanatic Objavljeno Avgust 2, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2007 eh pa sn zdržo celih 10 let, pri moji dragi... :winkiss: dans 10 obletnica poroke... :worship: dans jo morm pa res nekam pelat :naughty: Čestitke :worship: in hkrati moje sožalje :evilgrin: :whistle:
halls Objavljeno Avgust 2, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2007 Čestitke :worship: in hkrati moje sožalje :evilgrin: :whistle: Komu? Njemu al njej? :whistle:
BremzPenzl Objavljeno Avgust 3, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2007 v mlado lipo na pico? :whistle: V Koloseja na DIE HARD 4 ... :devil:
GREY WOLF Objavljeno Avgust 3, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2007 Nobenih vrednot več v tej motodružbi... :drunk:
ciciban Objavljeno Avgust 6, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2007 Takole se privaja na ketno, da je potem manj težav :worship: http://allyoucanupload.webshots.com/v/2006384019837120415
civava Objavljeno September 10, 2007 Opozori Objavljeno September 10, 2007 Evo še dva s feltno na roki Matejči in Mare....čestitke in veliko veliko :wub: :wub: :wub:
Gallus Objavljeno September 11, 2007 Opozori Objavljeno September 11, 2007 ... zakaj ima nevesta belo obleko :? :? :? ... (kervsigospodinjskiaparatispadajopodbelotehnikopress)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se