motoristek Objavljeno Julij 11, 2007 Opozori Objavljeno Julij 11, 2007 Ni važno kaj,kolko,koga.Ženske se itak prilagodimo vsakemu tako,da izbira če je mala ne igra vloge :whistle: :naughty: a jz povem kako ženske kupujemo motor :whistle: pridemo u firmo (kerokol že - kava, suza,... ) stopmo not, se ozremo po ceumu salonu, na širok odpremo učke in z velikmu nasmehom pozdravmo prvega prodajalca k pride mimo. to se pa hitr zna nardit, da je to kak mladi direktorček, k ma sam tud motor pa po možnosti je še samski. lepo ga pogledamo z na široko odprtimi učki (ko mladi kužki) in mu povemo, da smo pršle pač kupt en motor, pa če lahk mau pomaga an (čeprou itak vemo ker motor hočmo, to je sam varka). no k skupej obletava salon mu rečem TTTTEEEEEEGGGGGGGGAAAAAAAAAA HHHHHHHHHOOOOOOOOOČČČČČČČMMMMMMMM - seveda je treba ves čas lepo z nedoužnimi učki gledat in prijetno se smehlajt. in ko se končno usedeva, da bova začela rihtat papirje, pa on prijazno reče, no punca k si pa tko fejst (na ti sva se začela pogovarjat že po parih minutah od srečanja) bomo pa dal neki popusta. in na koncu z veseljem sprejmemo tudi ponudbo, da se greva tud kdaj skupej km pelat. fantje, a smo barabce motoristke, a ste nam kej fouš???? :winkiss: Jaz sem eden od teh direktorjev... :whistle:
Tanjuška Objavljeno Julij 11, 2007 Opozori Objavljeno Julij 11, 2007 :naughty: Jaz sem eden od teh direktorjev... :whistle: aja no pol maš pa že izkušnje, pol pa povej če je tko približno k punca pride u tvoj salon?? :naughty:
motoristek Objavljeno Julij 11, 2007 Opozori Objavljeno Julij 11, 2007 aja no pol maš pa že izkušnje, pol pa povej če je tko približno k punca pride u tvoj salon?? :naughty: Celo čredo že vozim za seboj... :lol1:
gvucko Objavljeno Julij 11, 2007 Opozori Objavljeno Julij 11, 2007 Pred 20 minutami sem po ljubljani peljal za eno fajn italjansko motoristko na S2R dučetu. Prov lepo ji je pasal (pa men tud, ko se je lahkotno podila med avtomobili). Motoristke so zakon!!!
Tanjuška Objavljeno Julij 11, 2007 Opozori Objavljeno Julij 11, 2007 Pred 20 minutami sem po ljubljani peljal za eno fajn italjansko motoristko na S2R dučetu. Prov lepo ji je pasal (pa men tud, ko se je lahkotno podila med avtomobili). Motoristke so zakon!!! :grim smo an :OK:
Tanjuška Objavljeno Julij 11, 2007 Opozori Objavljeno Julij 11, 2007 Celo čredo že vozim za seboj... :lol1: aha, pol si še samski :naughty: če si eden izmed njih (direktorčkou). ja dost žalostn da ne izkoristiš svojih "direktorskih sposobnosti", pa bi se res lohk cela čreda motoristk za tabo vozila.
motoristek Objavljeno Julij 11, 2007 Opozori Objavljeno Julij 11, 2007 (popravljeno) aha, pol si še samski :naughty: če si eden izmed njih (direktorčkou). ja dost žalostn da ne izkoristiš svojih "direktorskih sposobnosti", pa bi se res lohk cela čreda motoristk za tabo vozila. :naughty: mi plačajo 10% da se jim ni treba z mano vozit... :lol1: Popravljeno Julij 11, 2007. Popravil motoristek
Tanjuška Objavljeno Julij 11, 2007 Opozori Objavljeno Julij 11, 2007 ti morš bit pa pol grozn diretor :whistle: :unsure:
KARAMBOLA Objavljeno Julij 11, 2007 Opozori Objavljeno Julij 11, 2007 aha, pol si še samski :naughty: če si eden izmed njih (direktorčkou). ja dost žalostn da ne izkoristiš svojih "direktorskih sposobnosti", pa bi se res lohk cela čreda motoristk za tabo vozila. Al pa cela čreda mamic z otroškimi vozički!!! :whistle: :P
motoristek Objavljeno Julij 11, 2007 Opozori Objavljeno Julij 11, 2007 ti morš bit pa pol grozn diretor :whistle: :unsure: :winkiss: Al pa cela čreda mamic z otroškimi vozički!!! :whistle: :P :krneki:
First Objavljeno Julij 11, 2007 Opozori Objavljeno Julij 11, 2007 Kr takoj pa jz na R6,cbr600rr... pa ne bi piču k so zadeve en mal prevč nervozne... Ah no suhi, jst sm takoj na R1 prešaltala :D Res da samo občasno, pa vendar me je tok prepričala, da drug let SS motor pride k bajti (600ccm seveda) :grim Je pa res, da morm met dvonožni stabilizator na zadnjem zicu (hvala lubiju :wub: ) , da dol stopi ko se ustavimo (sem pač sam 160cm visoka, R1 ma pa kar visok zic, oziroma dosežem le z eno tačko do tal) :blush: :kva1: :P Pareeeeeeeej :D
TinaRR Objavljeno Julij 11, 2007 Opozori Objavljeno Julij 11, 2007 Pred 20 minutami sem po ljubljani peljal za eno fajn italjansko motoristko na S2R dučetu. Prov lepo ji je pasal (pa men tud, ko se je lahkotno podila med avtomobili). Motoristke so zakon!!! Končno eden, ki ga ne muči moški ego :naughty: :naughty: :naughty: :evilgrin:
miha Objavljeno Julij 11, 2007 Opozori Objavljeno Julij 11, 2007 Pred 20 minutami sem po ljubljani peljal za eno fajn italjansko motoristko na S2R dučetu. Prov lepo ji je pasal (pa men tud, ko se je lahkotno podila med avtomobili). Motoristke so zakon!!! o ja prov lepo je za vidt :naughty: :naughty:
Balistični Objavljeno Julij 12, 2007 Opozori Objavljeno Julij 12, 2007 (popravljeno) o ja prov lepo je za vidt :naughty: :naughty: Še posebej če lasje spleteni v kito gledajo izpod čelade :rolleyes: Popravljeno Julij 12, 2007. Popravil Gimpl
civava Objavljeno Julij 12, 2007 Opozori Objavljeno Julij 12, 2007 Končno eden, ki ga ne muči moški ego :naughty: :naughty: :naughty: :evilgrin: o ja prov lepo je za vidt :naughty: :naughty: Še posebej če lasje spleteni v kito gledajo izpod čelade :rolleyes: Take rabmo :yea2: Pardon, mamo :yea2: :yea2: Tud brez zavijanja z učki :winkiss:
Guest Brumer Objavljeno Julij 12, 2007 Opozori Objavljeno Julij 12, 2007 a jz povem kako ženske kupujemo motor :whistle: pridemo u firmo (kerokol že - kava, suza,... ) stopmo not, se ozremo po ceumu salonu, na širok odpremo učke in z velikmu nasmehom pozdravmo prvega prodajalca k pride mimo. to se pa hitr zna nardit, da je to kak mladi direktorček, k ma sam tud motor pa po možnosti je še samski. lepo ga pogledamo z na široko odprtimi učki (ko mladi kužki) in mu povemo, da smo pršle pač kupt en motor, pa če lahk mau pomaga an (čeprou itak vemo ker motor hočmo, to je sam varka). no k skupej obletava salon mu rečem TTTTEEEEEEGGGGGGGGAAAAAAAAAA HHHHHHHHHOOOOOOOOOČČČČČČČMMMMMMMM - seveda je treba ves čas lepo z nedoužnimi učki gledat in prijetno se smehlajt. in ko se končno usedeva, da bova začela rihtat papirje, pa on prijazno reče, no punca k si pa tko fejst (na ti sva se začela pogovarjat že po parih minutah od srečanja) bomo pa dal neki popusta. in na koncu z veseljem sprejmemo tudi ponudbo, da se greva tud kdaj skupej km pelat. fantje, a smo barabce motoristke, a ste nam kej fouš???? :winkiss: Čist NČ mene je tud NAAAATTTTEEEEGGGGNNNUUUU (sm premau popusta dubu)!!!!!!!!! Ps: verjetnu mi neboste fouš. :worship:
civava Objavljeno Julij 13, 2007 Opozori Objavljeno Julij 13, 2007 Čist NČ mene je tud NAAAATTTTEEEEGGGGNNNUUUU (sm premau popusta dubu)!!!!!!!!!Ps: verjetnu mi neboste fouš. :worship: :hmm:
krava Objavljeno Julij 14, 2007 Opozori Objavljeno Julij 14, 2007 'Babe' naj raje tisti odvečni čas porabijo kje drugje!! Npr.: v kuhinji, da bo kosilo na mizi, ko dedc pride z moto-fure!!!
Guest Brumer Objavljeno Julij 14, 2007 Opozori Objavljeno Julij 14, 2007 :hmm: MIRKAJ jaz sem podgurc iz največje vasi v Sloveniji-do prvega večjega mesta rabiš z vlakom kar 2 uri,z avtom tudi seveda ,če si mal Gorenca negreš po avtocesti in voziš po CP predpisih !!!!!!!!!!! :nono:
TinaRR Objavljeno Julij 15, 2007 Opozori Objavljeno Julij 15, 2007 'Babe' naj raje tisti odvečni čas porabijo kje drugje!! Npr.: v kuhinji, da bo kosilo na mizi, ko dedc pride z moto-fure!!! In pol se boš zbudu :blush: :evilgrin:
metuljcica46 Objavljeno Julij 16, 2007 Opozori Objavljeno Julij 16, 2007 mene pa zanima kk se vam zdi FZ6 naked primeren za žensko voznico???ali je mogoče preveč agresiven??
sjeng Objavljeno Julij 16, 2007 Opozori Objavljeno Julij 16, 2007 (popravljeno) Agresivn ravn tolk kot je agresiven voznik. Kup kar ti je všeč, pa pamet v zapestje. Popravljeno Julij 16, 2007. Popravil sjeng
simonsi Objavljeno Julij 16, 2007 Opozori Objavljeno Julij 16, 2007 mene pa zanima kk se vam zdi FZ6 naked primeren za žensko voznico???ali je mogoče preveč agresiven?? če tiščiš v rdeče polje, je skoraj vsak motor agresiven.
sharkwoman Objavljeno Julij 16, 2007 Opozori Objavljeno Julij 16, 2007 Nevem zakaj imaste ženske takšen predsodek glede motorja, kakšen,kako izgleda ženska na njem...pa saj motor ni okrasek... okrasek smo me na njem al ga vozite al pa ste sovoznice, :naughty: in vsak motor katerega si želimo lahko vozmo,razen če ni kakšnih ovir... :yes:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se