_Nejkooo_ Objavljeno Julij 26, 2007 Opozori Objavljeno Julij 26, 2007 Priznanje je prvi korak na poti k ozdravitvi. :devil: ;) A potem vas na šoli za kozmetiko učijo, da so vse kreme neuporabne? :lol1: A upaš to tudi strankam povedat? :naughty: haha, ma pusti pomočnico pomočnice kozmetičarke, vidiš da se ji mali možgani trkajo z vlkimi pol pa govori take kozlarije.... :D
minca Objavljeno Julij 26, 2007 Opozori Objavljeno Julij 26, 2007 haha, ma pusti pomočnico pomočnice kozmetičarke, vidiš da se ji mali možgani trkajo z vlkimi pol pa govori take kozlarije.... :D no, ej...ni treba žalt ! brigi se zase, mogoče pa teb kej trka? :?
_Nejkooo_ Objavljeno Julij 26, 2007 Opozori Objavljeno Julij 26, 2007 no, ej...ni treba žalt ! brigi se zase, mogoče pa teb kej trka? :? ki sem pa kaj žalil???... nevem od kdaj je zapisovanje ugotovitev žaljenje....aja drugač pa tud meni trka ja...samo kaj druga :D
simonsi Objavljeno Julij 26, 2007 Opozori Objavljeno Julij 26, 2007 to sm jz :winkiss: :winkiss: Pa da ne boš mislila da je trma ravno zaželjena. :rolleyes:
minca Objavljeno Julij 27, 2007 Opozori Objavljeno Julij 27, 2007 ki sem pa kaj žalil???... nevem od kdaj je zapisovanje ugotovitev žaljenje....aja drugač pa tud meni trka ja...samo kaj druga :D :xx: Pa da ne boš mislila da je trma ravno zaželjena. :rolleyes: pa že zgleda da je :D
JMatic Objavljeno Avgust 2, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2007 a kdo pozna Synocrom? dons sm dubu recept (bel...) za 10 ampul tega....
minca Objavljeno Avgust 2, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2007 a kdo pozna Synocrom? dons sm dubu recept (bel...) za 10 ampul tega.... a ni to neki proti vnetju sklepov ? :hmm: ...zdi se mi da sm jz imela neki podobnega za koleno, sam sm imela nekakšne inekcije, ki so mi jih v zdr. domu dajal...mislm da je to to :grim vem pa ne :D
JMatic Objavljeno Avgust 2, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2007 to je men dons napisou ker mam femoropatelarno hondromacijo:> tekasko koleno za nas laike...pa sm reku da nocm s5 pod noz. neki WD40 za kolena hehe
minca Objavljeno Avgust 2, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2007 to je men dons napisou ker mam femoropatelarno hondromacijo:> tekasko koleno za nas laike...pa sm reku da nocm s5 pod noz. neki WD40 za kolena hehe neki podobnega ja :grim.... pol misleva na isto stvar :grim....
JMatic Objavljeno Avgust 2, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2007 no fajn..pa pomaga ? ker fora je da jest pri mojih extremnih sportih :> ne morem vec normalno funkcionirat heh...pa ce pomaga vsaj pol od tega kot pravjo bi blo SUPEEER
minca Objavljeno Avgust 2, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2007 no fajn..pa pomaga ? ker fora je da jest pri mojih extremnih sportih :> ne morem vec normalno funkcionirat heh...pa ce pomaga vsaj pol od tega kot pravjo bi blo SUPEEER jah kaj pa vem...men se je v kolenu kr neki slišal, ko sm premikala nogo...pa bolel oz.skelel me je ko :xx: ...pol je blo kmal dobr, se pravi da mi je pomagal za neki časa....sam sm mogla še vseen na operacijo.... upam da ti bo pomagal :grim
JMatic Objavljeno Avgust 2, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2007 jah kaj pa vem...men se je v kolenu kr neki slišal, ko sm premikala nogo...pa bolel oz.skelel me je ko :xx: ...pol je blo kmal dobr, se pravi da mi je pomagal za neki časa....sam sm mogla še vseen na operacijo....upam da ti bo pomagal :grim meniski? jah no bo ze dobr ce dohtar tko paru :> heh hvala :> ce bo dobr, boste itak zame slisal...MATIC JOVANOVIC PREHITEL SOIMENJAKA OSOVNIKARJA hehehe :>
minca Objavljeno Avgust 2, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2007 meniski?jah no bo ze dobr ce dohtar tko paru :> heh hvala :> ce bo dobr, boste itak zame slisal...MATIC JOVANOVIC PREHITEL SOIMENJAKA OSOVNIKARJA hehehe :> :grrr...meniski so bli ok, kukr sm jz razumela....če maš dobrga zdravnika pa tko..če se zavzame zate, pol ti bo zrihtu najboljš :grim :o....to si ti?? :D pa pr triglavu treniraš ? :naughty: :whistle: :unsure:
minca Objavljeno Avgust 2, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2007 troo lol ja sm WTH :>? :010 bravo jz :D...ah ne...sam nism si mislna, da bi te tuki lohk dobila :whistle: :whistle: no sibam po innjekcijo :>papa :oK...poročej, kako bo :D
JMatic Objavljeno Avgust 3, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2007 :010 bravo jz :D...ah ne...sam nism si mislna, da bi te tuki lohk dobila :whistle: :whistle: :oK...poročej, kako bo :D haha bistro :> grd filing ko stomatr...zapic inekcijo notr...pol pa se ko spricne :> jauuu ampak zdj pa bo....sam k jih rabm 5 hahahha :> v vsak kolen lol
minca Objavljeno Avgust 3, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2007 haha bistro :> grd filing ko stomatr...zapic inekcijo notr...pol pa se ko spricne :> jauuu ampak zdj pa bo....sam k jih rabm 5 hahahha :> v vsak kolen lol jap....občtek je mal čudn...kr tko zaščemipa zaboli :unsure: ...ampak ok....je treba potrpet :D sej pol pr zadnji inekciji je že čist navadn .)
JMatic Objavljeno Avgust 3, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2007 jap....občtek je mal čudn...kr tko zaščemipa zaboli :unsure: ...ampak ok....je treba potrpet :Dsej pol pr zadnji inekciji je že čist navadn .) jah, se stir:> v vsak kolen :unsure:
minca Objavljeno Avgust 3, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2007 jah, se stir:> v vsak kolen :unsure: sej bo :grim...če hočeš da bo ok....stisni zobe, pa bo :D
Brdaus Objavljeno Avgust 3, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2007 synocrom In za kaj naj bi blo to dobr?
minca Objavljeno Avgust 3, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2007 (popravljeno) In za kaj naj bi blo to dobr? proti vnetju sklepov...oz.za podobne težave :grim tko je blo men razložen :grim Popravljeno Avgust 3, 2007. Popravil minca
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se