Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Nisem našel podobne teme oz. podobnega problema, tako da vas sprašujem. Imam problem in sicer, ko motor zalaufam se poleg zvoka motorja sliši še čuden zvok ki se dere neprestano kukr kšna ropotuljica, k dab biw nek en kamnčk pa skoz skakow gor pa dol. Sam problem je k neem ke bi lahko to bilo, v avspuhu vem da ni saj sem ga že zamenjal :rolleyes:

Tako da prosim za možnosti...Hvala :worship:

Objavljeno

Mogoče imaš kaj v predelu, kjer je variator in sklopka in vse ostalo in to ruži. Meni se je 1x odtegnil šravf na deklu od prenosov in je skakal okrog in vdarjal v zvon, lahko pa se je tudi odlomil kje kaki del. Vzemi dekl dol in poglej, če je kaj notri :).

Lp

Objavljeno

Ma sam fora je an kt te jajca ruputajo od usga začetka k sm ga kupu an, sj ni kšn welk problem k drgač bi mi že crknu, iz sklopke pa iz konca prenosov pa težko da prhaja, kt sm to že dost menow, pa bi widu an. Zj sliš se najbl če poslušaš vetrnco pr kraj, k se wrti, sam du tega pa neem kuko nej pridem :unsure:

Objavljeno

Poglej, če je variator in veternica vredu zategnjena, pa valjčke bi lahko pogledal kakšni so, ker so lahko že obrabljeni in takrat so bolj glasni, pa se mogoče to sliši.

Lp

Objavljeno

am mislim da je to standardni problem peugeotov

do zdaj čisto vsak speedfight ki sem ga slišal je tako ropotal

Objavljeno

Ajoj, ma sj sm mislu da se bom tega zvoka navadu sam se ga je nemogoče :headbang: . Sam je pa res da sm ekat padu an, pa je pol za ene 100 km nehal ropotot, pol ga pa spet zalaufam, pa spet isti drek kukr prj :rolleyes:

Objavljeno
am mislim da je to standardni problem peugeotov

do zdaj čisto vsak speedfight ki sem ga slišal je tako ropotal

potrjujem :naughty:

Objavljeno

Zanimivo, samo se verjetno da kaj postoriti, če ni preweč zakomplicirana stwar????

Objavljeno
Nisem našel podobne teme oz. podobnega problema, tako da vas sprašujem. Imam problem in sicer, ko motor zalaufam se poleg zvoka motorja sliši še čuden zvok ki se dere neprestano kukr kšna ropotuljica, k dab biw nek en kamnčk pa skoz skakow gor pa dol. Sam problem je k neem ke bi lahko to bilo, v avspuhu vem da ni saj sem ga že zamenjal :rolleyes:

Tako da prosim za možnosti...Hvala :worship:

men je pod štand gasom nekaj ropotalo neprestano, pa sem odprl zadnji del, pri variomatu, sklopki, pa sem videl da variomat in veternica nista dovolj skupaj.

pri veternici sem podložil s podloško, približno 0,8mm, zdaj je vredu, pa mislim da se je za kak km/h povečala končna hitrost.

LP

Objavljeno

Ja no sj men pod štand gasam ne ropotota čisto nič, ko pa mu nabijem gas, se začne to ropotanje in ne neha, dokler se ne ustavim. Bom pa vseeno pogledal vetrnico in to... :rolleyes:

Objavljeno
Ja no sj men pod štand gasam ne ropotota čisto nič, ko pa mu nabijem gas, se začne to ropotanje in ne neha, dokler se ne ustavim. Bom pa vseeno pogledal vetrnico in to... :rolleyes:

no poglej, poglej če ni kak zob odkrhnjen(da ta skače zadaj notri), pa probaj če se veternica na mestu premika(če jo lahko z roko premikaš defenitivno dej notri podložko!)

Lep pozdrav

Objavljeno

To ropotanje-cinglanje me spremlja že od nakupa novega skuterja leta 2003 Speedfight2.

Ni možno ugotovit kaj je, sem ga takrat takoj na servis peljal, pa niso imeli pojma kje cinglja.

Požrlo mi je živcev še in još. Sem skoraj popizdil.

Zdaj sem se pa že sprijaznil, da bi blo boljše kupit Eno Runnerco pa ne bi mel nobenih problemov.

Lp

Objavljeno
To ropotanje-cinglanje me spremlja že od nakupa novega skuterja leta 2003 Speedfight2.

Ni možno ugotovit kaj je, sem ga takrat takoj na servis peljal, pa niso imeli pojma kje cinglja.

Požrlo mi je živcev še in još. Sem skoraj popizdil.

Zdaj sem se pa že sprijaznil, da bi blo boljše kupit Eno Runnerco pa ne bi mel nobenih problemov.

Lp

Ma jest bom pisu na Peugeot u Francijo, pa prašov ka je problem, pa če oni ne vejo pol pa nuben ne ve an :trance_33_sleep:

ayd

Objavljeno

Če ti bodo odgovorli, še men povej. :D :D :D

Mam isti problem.

Objavljeno

Ja ej poslal so mi nazaj, pa so mi sam napisal da tega prek mailov ne morjo povedat, pa da nej kontaktiram svojega najbližjega pooblaščene ga serviserja. :headbang:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!