draze Objavljeno Julij 10, 2007 Opozori Objavljeno Julij 10, 2007 kej bi jst nrdu da bi šla moja šestka bolj hitro.Mam gore karburator delloroto sha 14.14 smo mi ne gre nvjm kkw bolj hitro k mam gore njk doma delan škarik zej kar sm slišu mf power ni dober za rit po hribu .zej č mi upa kdo kako pomagt nar mi pove kak škarik bi jst daw za rit po hribu in kje nar bi ga jst dubu.
_Fingi_ Objavljeno Julij 10, 2007 Opozori Objavljeno Julij 10, 2007 Hahahahah :worship: :slap: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :kva2: :kva2: S tem bi ti riu po hribu...spredi cestna guma gor, in ti bi riu... aha...s koleni pa komolci :rolleyes: :evilgrin: Če maš zamenjan sam frgazr se ne pozna veliko. Odvisno kolk misleš predelovati... za avspuh bi ti jest svetoval nizkega lipnika. Če ti pa še to ne bo dosti, pa lahko nižaš glavo, menjaš bat, večaš kanale, brusiš cilindr... velik se da na tomosu narest :rolleyes: tale tema bo pa kmalu zaprta, malo poišči z iskalnikom, pa boš najdu odgovore na to kar tebe zanima..
_LuX_ Objavljeno Julij 10, 2007 Opozori Objavljeno Julij 10, 2007 Ja boš pa bl švoh riv po bregu s temu, bols da bagr kups :lol: :lol1: . Ja drugac pa lipnika gor dej pa kramparce ce ze misles rit, drugace pa kup ksno krosko ene 80ccm bo ze dost pa bos velik bl riv :lol1: Aja za u breg je tud fajn zobnik menjat, jest ti lohk enga za uzadej prodam, 38 zobov ma, se ze kr neki pozna.
fossil Objavljeno Julij 10, 2007 Opozori Objavljeno Julij 10, 2007 kej bi jst nrdu da bi šla moja šestka bolj hitro.Mam gore karburator delloroto sha 14.14 smo mi ne gre nvjm kkw bolj hitro k mam gore njk doma delan škarik zej kar sm slišu mf power ni dober za rit po hribu .zej č mi upa kdo kako pomagt nar mi pove kak škarik bi jst daw za rit po hribu in kje nar bi ga jst dubu. kaj za hudiča je škarik?????? pa zakaj mora vsak novinec na forumu odpret neumno temo in spraševat bedarije ki so bile že miljonkrat predebatirane. uporab iskalnik. predelave ti je pa fingi napisu, raj kup krosko
Einherjar Objavljeno Julij 10, 2007 Opozori Objavljeno Julij 10, 2007 kej bi jst nrdu da bi šla moja šestka bolj hitro.Mam gore karburator delloroto sha 14.14 smo mi ne gre nvjm kkw bolj hitro k mam gore njk doma delan škarik zej kar sm slišu mf power ni dober za rit po hribu .zej č mi upa kdo kako pomagt nar mi pove kak škarik bi jst daw za rit po hribu in kje nar bi ga jst dubu. Zacne se s tem, da pises slovensko. Nadaljuje se s tem, da pustis tale pocasi ze kultni moped tak kot je. Zakljuci se s tem, da naredis izpit za pravi motor in si nekaj pametnega kupis.
cation Objavljeno Julij 10, 2007 Opozori Objavljeno Julij 10, 2007 pa ne dajaj gor lipnika, kot ti svetujejo, daj gor mf cobra, in boš srečen. toti fergazer si pa itak gor spasal da je prava polomija, pol pa se čudiš zakaj ne gre. pa v primerno temo pojdi, to bodo zaklenili. pa slovensko se malo nauči....
pinktomos Objavljeno Julij 10, 2007 Opozori Objavljeno Julij 10, 2007 škarik je AVSPUH!!!!!!!!!!!!!!!! hehe sej ni slaba samo če bi malo skrajšal koleno in dal original avspuh bi šlo bolš :topic: s kje si ti točno
_LuX_ Objavljeno Julij 10, 2007 Opozori Objavljeno Julij 10, 2007 Ti kr lipnika dej ker vlece v vseh obratih enako dobro.
fossil Objavljeno Julij 10, 2007 Opozori Objavljeno Julij 10, 2007 škarik je AVSPUH!!!!!!!!!!!!!!!! :topic: s kje si ti točno ok, za škarik sem prvič slišal, sem pa predvideval verjetno iz nekih rovt bogu za hrbtom :evilgrin:
draze Objavljeno Julij 10, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Julij 10, 2007 tisti karburator je prow uredi kej bujši ku nvadn
k0ci Objavljeno Julij 10, 2007 Opozori Objavljeno Julij 10, 2007 temo bom še nekaj časa pustil odprto da se malo nasmejimo :evilgrin: aja glede izpuha....kje hudiča ima ta izpuh resonančno komoro :? :photo:
draze Objavljeno Julij 11, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Julij 11, 2007 ma jst nimam pojma ma sej da nebo gdo mislil d sm ga jst delu to je delu tisti k je me tu šestku že pred mano .
TuGa994 Objavljeno Julij 11, 2007 Opozori Objavljeno Julij 11, 2007 Mam alpinota s MF-power pa gre čist dobr vsaj tja do 60 km/h. Pa tut za rit al kako vi temu pravte je cist vredu :naughty:
fossil Objavljeno Julij 11, 2007 Opozori Objavljeno Julij 11, 2007 draze, predlagam da nabaviš motor od neke hard endure ali pa crosa nekje med 500-700cc in jo vgradiš na tvojo šestko , pol boš pa tudi v garaži ril, ne samo v hosti. :evilgrin:
cation Objavljeno Julij 11, 2007 Opozori Objavljeno Julij 11, 2007 sa res sedaj komaj sem bolj podrobno prebral... tip bi rad "ril po hribu" :rolleyes: ja nič upoštevaj fossilov predlog :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1:
fossil Objavljeno Julij 11, 2007 Opozori Objavljeno Julij 11, 2007 ja nič upoštevaj fossilov predlog :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: pa so rekli da nisem za nič uporaben :lol1:
draze Objavljeno Julij 11, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Julij 11, 2007 moo ku ste eni na tem forumu totalni debili zmo neki jebat znaste kej druzga pa ne
k0ci Objavljeno Julij 11, 2007 Opozori Objavljeno Julij 11, 2007 kupi MF power pa imaš mir, tega pa čimprej dol vrzi ker je res zanič, to je izpuh za 4T mašine in ne za apn
cation Objavljeno Julij 12, 2007 Opozori Objavljeno Julij 12, 2007 moo ku ste eni na tem forumu totalni debili zmo neki jebat znaste kej druzga pa ne če pa hočeš z apn "RIT PO HRIBU" a ti pričakuješ normalen odgovor? kupi raje kaj temu primernega ne pa apn ( npr buldožer, ZETOR, tank....) z apn-om še krtovijeka ne boš pošteno razril človek ;) :grrr
50ccm Objavljeno Julij 12, 2007 Opozori Objavljeno Julij 12, 2007 nemores da verjames.... dejte res probite bit mal bol gostoljubni do novga clana .) ..... ceprov postavlja zanimiva vprasanja :rolleyes:
Axeman Objavljeno Julij 12, 2007 Opozori Objavljeno Julij 12, 2007 fant ti daj gor samo lipnika, bing 18/12 (orginal od atx) pa zadi dj večji zobnk pa kramparce nabau .) boš vidu d bo trgal to :naughty: pa na slomoped.net se oglasi malo ti bojo profesionalci povedal še svoje mnenje ne pa da se tle delajo norca z tebe :evilgrin:
KARAMBOLA Objavljeno Julij 12, 2007 Opozori Objavljeno Julij 12, 2007 Ne me jebat! Še ene tema o Apn u! :headbang:
pinktomos Objavljeno Julij 14, 2007 Opozori Objavljeno Julij 14, 2007 doro vi se zajebavaste nej kupi kroso 500ccm+.... a je kdo tako prijazn če ste že tko pogumni da mu jo kupi :evilgrin: pač člouk nima keša za 500 zato se je odloču za 6-ko in jo bo proubu malo stunat zato je uprašu :headbang:
Priporočene objave