mat0jaz Objavljeno Julij 10, 2007 Deli Objavljeno Julij 10, 2007 Odločam se za nakup suzuki lt-z400 mi lahko kdo kaj pove o0 njem.Izkušnje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
la1981 Objavljeno Julij 11, 2007 Deli Objavljeno Julij 11, 2007 Obstaja dva atv quad foruma v naši mali Sloveniji, tm gor upraš se jih par voz na tem stroju, sam nimam izkušen z tem modelom. Morš pa mal razmilt a z homologacijo ali brez. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Be wild Objavljeno Januar 10, 2010 Deli Objavljeno Januar 10, 2010 (popravljeno) Pozdrav! V prijateljevem imenu sprašujem, če bilo kdo od vas pozna človeka, ki bi imel sprednjo luč za Suzuki LTZja 400 (letnik 2007, če je to sploh kaj pomembno ) za normalno ceno. Prosim za čimhitrejši odgovor, ker res nujno potrebujem informacije. Aja pa tudi linki z internetnimi stranmi bi pomagali, ker sem res totalen zelenec na tem področju! P.s.: Se že vnaprej opravičujem moderatorjem, če bi moral pisati v kakšno drugo temo, ampak tega dela motosvetovega foruma res ne prebiram nič, tako da... Popravljeno Januar 10, 2010. Popravil Be wild Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jakATV Objavljeno Januar 10, 2010 Deli Objavljeno Januar 10, 2010 Be wild, kontaktiraj me na sks.jug@siol.net Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Be wild Objavljeno Januar 10, 2010 Deli Objavljeno Januar 10, 2010 Še kdo kej ve/pozna zadevo? Rabim čimprej! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Januar 10, 2010 Deli Objavljeno Januar 10, 2010 Še kdo kej ve/pozna zadevo? Rabim čimprej! Poizkusi še tle Sašo moto odpad 041445643 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Be wild Objavljeno Januar 10, 2010 Deli Objavljeno Januar 10, 2010 Sesir hvala, sem probal pa se noben ne oglasa. Bom probal jutri, verjetno danes nobenga ni. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vajdic19 Objavljeno November 26, 2010 Deli Objavljeno November 26, 2010 Pozdrav! V prijateljevem imenu sprašujem, če bilo kdo od vas pozna človeka, ki bi imel sprednjo luč za Suzuki LTZja 400 (letnik 2007, če je to sploh kaj pomembno ) za normalno ceno. Prosim za čimhitrejši odgovor, ker res nujno potrebujem informacije. Aja pa tudi linki z internetnimi stranmi bi pomagali, ker sem res totalen zelenec na tem področju! P.s.: Se že vnaprej opravičujem moderatorjem, če bi moral pisati v kakšno drugo temo, ampak tega dela motosvetovega foruma res ne prebiram nič, tako da... to se dobi poceni iz amerike! eo še link http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Suzuki-LTZ-KFX-400-New-Headlamp-Headlite-Head-light-/330308031783?pt=Motors_ATV_Parts_Accessories&hash=item4ce7e49527 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se