_THUNDER_ Objavljeno Julij 10, 2007 Deli Objavljeno Julij 10, 2007 KONČNO ENKRAT TUDI JAZ PRAZNUJEM ROJSTNI DAN.. kdaj? v petek 13.7. '07 na kinološkem društvu na Ptuju.. Žurka se prične ob 18h... Lokacija še ni 100% potrjena, v primeru spremembe sporočim nadomestno lokacijo... vabljeni!!!! P.S. za motoriste vstop prost.. :lol: Prosim da javite udeležbo najkasneje do četrtka ... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Julij 10, 2007 Deli Objavljeno Julij 10, 2007 Pizdek bodi resen, na kinološkem ,raje prestavi lokacijo na ginekološki oddelek. :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Julij 10, 2007 Deli Objavljeno Julij 10, 2007 to ni smešen sem bil pač zmatran pa sem mal zadremal :whistle: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_THUNDER_ Objavljeno Julij 10, 2007 Avtor Deli Objavljeno Julij 10, 2007 samo lapata nekaj, da bi pa keri bil tolko ded, da bi rekel, "Ja stari, seveda pridem na pivo", to pa ne.. :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno Julij 10, 2007 Deli Objavljeno Julij 10, 2007 Kaj če pride pa 5.000 ljudi? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_THUNDER_ Objavljeno Julij 10, 2007 Avtor Deli Objavljeno Julij 10, 2007 bomo pa lokalni diskont pijač "gor ftrgali".... jaz bom pa v soboto pobegnil v Mehiko (Bosnapress) :alien1: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Julij 10, 2007 Deli Objavljeno Julij 10, 2007 (popravljeno) :krneki: :alien1: :krneki: :evilgrin: . :winkiss: Popravljeno Julij 10, 2007. Popravil Vanga Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Julij 10, 2007 Deli Objavljeno Julij 10, 2007 Ej, stari, pa veš da bi prišel, ampak grem ravno ta dan na Jadran. Se pa vidima in nazdravima konec meseca v Žamencih, upam da takrat ti neboš na dopustu. Želim ti vse naj,naj in lepo praznovanje. :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_THUNDER_ Objavljeno Julij 11, 2007 Avtor Deli Objavljeno Julij 11, 2007 velja... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Julij 11, 2007 Deli Objavljeno Julij 11, 2007 to ni smešen sem bil pač zmatran pa sem mal zadremal :whistle: :lol1: Mater :headbang: do danes nisem vedel, da si na mojem motorju spal... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Julij 11, 2007 Deli Objavljeno Julij 11, 2007 v petek bodo vsi v Gajševcih, MZ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_THUNDER_ Objavljeno Julij 11, 2007 Avtor Deli Objavljeno Julij 11, 2007 v petek bodo vsi v Gajševcih, MZ saj jaz bom pa v soboto... evo še mesto zločina... KINOLOŠKO DRUŠTVO peljete se od podvoza caa 1300m po Ormoški cesti v smeri Ormoža (se razume) in nato pred krajem Spuhlja zavijete desno, kjer so so tudi table za kinološko društvo in ranco... pred ranco na koncu ulice pa zavijete levo na makedam, peljete do konca in ste na cilju... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Julij 12, 2007 Deli Objavljeno Julij 12, 2007 Pridem. :drunk: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_THUNDER_ Objavljeno Julij 12, 2007 Avtor Deli Objavljeno Julij 12, 2007 ok tu samop desni pade.... midva boma pomoje oba padla... :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno Julij 12, 2007 Deli Objavljeno Julij 12, 2007 (popravljeno) Pridem. :drunk: Ti pa moraš biti zraven res pri vsaki pizdariji. :D :whistle: Pizdek, vse najboljše. :beer2: Zadnjič ko sva se srečala pri Maratonu, ti ni bilo videti, da jih tolčeš že 69. Za svoja leta res dobro vun vidiš. :D Popravljeno Julij 12, 2007. Popravil šokac Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_THUNDER_ Objavljeno Julij 13, 2007 Avtor Deli Objavljeno Julij 13, 2007 trik je v šnopsu... vsako jutro en štamperli, pa si zdrav ko riba, zgledaš pa ko Mitch iz Baywtacha.. ok manj kosmat.... :P hvala za čestitke.. pridi na kaki pir danes... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 13, 2007 Deli Objavljeno Julij 13, 2007 ej pizdek 69.. vse trnajbulš :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Julij 13, 2007 Deli Objavljeno Julij 13, 2007 ...zgledaš pa ko Mitch iz Baywtacha.. ok manj kosmat.... :P Kaj boš reko, da Mitchu kaj fali??!! :angry: :angry: :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Julij 13, 2007 Deli Objavljeno Julij 13, 2007 Kaj boš reko, da Mitchu kaj fali??!! :angry: :angry: :angry: Zlata ketna. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_THUNDER_ Objavljeno Julij 14, 2007 Avtor Deli Objavljeno Julij 14, 2007 ej pizdek 69.. vse trnajbulš :beer2: hvala.... še zdaj se lepim skupaj... :wacko: super je bilo.. fotke sledijo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Provokator Objavljeno Julij 15, 2007 Deli Objavljeno Julij 15, 2007 hvala.... super je bilo.. fotke sledijo... Fotke boš najprej dal avtorizirati udeležencem, da ne bodo vsi videli, kake smo fretali. Čeprav po drugi strani..... ko jih bidi videli, jim bo žal, da niso bili LIVE zraven..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suhi Objavljeno Junij 16, 2008 Deli Objavljeno Junij 16, 2008 Pizdek letos ne bo nič? :naughty: - al ti praznuješ na vsakih 12 let? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Junij 17, 2008 Deli Objavljeno Junij 17, 2008 Pizdek letos ne bo nič? To se tut jaz vprašujem. Sem ga mel za fejst deda, zdaj pa vidim, da je ista škrtica ko ostali Ptujčani... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Provokator Objavljeno Junij 17, 2008 Deli Objavljeno Junij 17, 2008 PIzdek kot pizdek, je zato, da mu ne bi bilo treba dati za rundo, spremenil nick. Tako, da pizdeka ni več. Ampak OZNA sve dozna, in našli ga bomo. :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suhi Objavljeno Junij 17, 2008 Deli Objavljeno Junij 17, 2008 Smo ga že našli :naughty: hehe - za nas bo vedno Pizdek, pa mi je ravno kaj misli on - naj nardi piknik pa se morda zmenimo za "thunderja"!!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se