Vanga Objavljeno Junij 17, 2008 Deli Objavljeno Junij 17, 2008 Smo ga že našli :naughty: hehe - za nas bo vedno Pizdek, pa mi je ravno kaj misli on - naj nardi piknik pa se morda zmenimo za "thunderja"!!!!!!!! Za Thunderja bosta mogla past kaki sod ali dva pira. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Junij 18, 2008 Deli Objavljeno Junij 18, 2008 THUNDER da neoš pozabo za pir dat, drugače bo oljavo!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno Junij 18, 2008 Deli Objavljeno Junij 18, 2008 THUNDER da neoš pozabo za pir dat, drugače bo oljavo!!! Jaz nea nič razumem :krneki: . Ali pa lani ni dobo bogatih daril :evilgrin: ? Ali so mogoče pesi popizdili in ma prepoved? Pa mo spet sami :whistle: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suhi Objavljeno Junij 18, 2008 Deli Objavljeno Junij 18, 2008 Pol pa mi naredmo žurko za našega Pizdeka če je on tak pussy pa si ne upa :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Julij 10, 2008 Deli Objavljeno Julij 10, 2008 THUNDER vse najboljše! :beer2: Kaj zaj bo kako praznovanje? :? Al bo res oljavo, tak kot ti je že Vapo napisal? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se