motodick Objavljeno Julij 10, 2007 Deli Objavljeno Julij 10, 2007 Pozor! Prevare pred Mercatorjem, Tušem in ostalimi večjimi trgovinami! Ne vem sicer koliko vas kupuje v večjih nakupovalnih centrih, vendar je dobro da veste - za vsak primer! Sam sem postal žrtev premetene prevare, medtem ko sem nakupoval! TO SE LAHKO ZGODI TUDI VAM!!! Tukaj je opis prevare: Dve božanski 18 - letnici sta se približali mojemu avtomobilu, medtem ko sem sam zlagal kupljeno blago v prtljažnik in začeli pomivati vetrobransko steklo. Ni trajalo dolgo in že sem gledal pravi bikini carwash. Dekleti sta se zvijali in polivali z vodo, joški so jima na pol štrleli iz pretesnih majčk in ritke... ah... nisem si moge kaj, da ne bi gledal. Kosta končali sem se jima zahvalil in ponudil napitnino, a sta zavrnili ponudbo in v zameno želeli, da ju odpeljem do naslednje trgovine. Seveda sem! se strinjal, kaj pa bi?! Zlezli sta na zadnje sedeže jaz pa sem odpeljal.Kmalu zatem sta začeli seksati druga z drugo. Nato je ena od njiju zlezla na prednji sedež in me...kako bi napisal? - Me je oralno zadovoljila. Druga pa mi je medtem UKRADLA DENARNICO! Denarnico sta mi ukradli v torek, sredo, dvakrat v četrtek in enkrat v soboto, verjetno pa mi jo bosta tudi danes!!! Torej: BODITE PREVIDNI! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CPU Objavljeno Julij 10, 2007 Deli Objavljeno Julij 10, 2007 Pozor! Prevare pred Mercatorjem, Tušem in ostalimi večjimi trgovinami! Ne vem sicer koliko vas kupuje v večjih nakupovalnih centrih, vendar je dobro da veste - za vsak primer! Sam sem postal žrtev premetene prevare, medtem ko sem nakupoval! TO SE LAHKO ZGODI TUDI VAM!!! Tukaj je opis prevare: Dve božanski 18 - letnici sta se približali mojemu avtomobilu, medtem ko sem sam zlagal kupljeno blago v prtljažnik in začeli pomivati vetrobransko steklo. Ni trajalo dolgo in že sem gledal pravi bikini carwash. Dekleti sta se zvijali in polivali z vodo, joški so jima na pol štrleli iz pretesnih majčk in ritke... ah... nisem si moge kaj, da ne bi gledal. Kosta končali sem se jima zahvalil in ponudil napitnino, a sta zavrnili ponudbo in v zameno želeli, da ju odpeljem do naslednje trgovine. Seveda sem! se strinjal, kaj pa bi?! Zlezli sta na zadnje sedeže jaz pa sem odpeljal.Kmalu zatem sta začeli seksati druga z drugo. Nato je ena od njiju zlezla na prednji sedež in me...kako bi napisal? - Me je oralno zadovoljila. Druga pa mi je medtem UKRADLA DENARNICO! Denarnico sta mi ukradli v torek, sredo, dvakrat v četrtek in enkrat v soboto, verjetno pa mi jo bosta tudi danes!!! Torej: BODITE PREVIDNI! Pol pa svizec zavije čokolado.... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cof Objavljeno Julij 10, 2007 Deli Objavljeno Julij 10, 2007 in zbudim se ves prepotan v sosednji farmi. ena krava me liže druga pa žre mojo denarnico :lol1: to pa spada med šale :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno Julij 10, 2007 Deli Objavljeno Julij 10, 2007 Denarnico sta mi ukradli v torek, sredo, dvakrat v četrtek in enkrat v soboto, verjetno pa mi jo bosta tudi danes!!! k sm pa tole prebral me je pa strgalo :lol1: :lol1: :lol1: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Julij 11, 2007 Deli Objavljeno Julij 11, 2007 Kolk velika trgovina mora bit?? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno Julij 11, 2007 Deli Objavljeno Julij 11, 2007 I am a dreamer... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PikiJapok Objavljeno Julij 11, 2007 Deli Objavljeno Julij 11, 2007 ... A lahko prosim naslednjič v denarnico poleg kondomov daš tudi nekaj denarja? :headbang: Toip ima že cel teden prazno denarnico... :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 11, 2007 Deli Objavljeno Julij 11, 2007 še dobr, da sem bil z motorjem in nimam sedeža za sopotnico :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARE 65 Objavljeno Julij 11, 2007 Deli Objavljeno Julij 11, 2007 Pol se pa zbudiš z roko v kahli... :lol1: ,me je pa spomnilo na zaupne besede v anteni v dobrih starih časih. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gerholdd Objavljeno Julij 11, 2007 Deli Objavljeno Julij 11, 2007 pred Leclercom in viškim Intersparom ju ni ... no, vsaj danes ju nikakor nisem mogel najti :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Julij 12, 2007 Deli Objavljeno Julij 12, 2007 Danes videni pred Super novo v Kopru!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno Julij 13, 2007 Deli Objavljeno Julij 13, 2007 :hmm: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sršenar Objavljeno Julij 13, 2007 Deli Objavljeno Julij 13, 2007 A mogoče delaš v kakšnemu merkatorju ali tušu pa moreš malo reklame nardit :lol1: :lol1: :lol1: !!!! lp miha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marjanček Objavljeno Julij 14, 2007 Deli Objavljeno Julij 14, 2007 (popravljeno) J..... denarnico ti samo povej kje sta, pridem z mopedom, kje bom ju peljal?? na tank obe!!!!! :naughty: Popravljeno Julij 14, 2007. Popravil Marjanček Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_LuX_ Objavljeno Julij 14, 2007 Deli Objavljeno Julij 14, 2007 Denarnico sta mi ukradli v torek, sredo, dvakrat v četrtek in enkrat v soboto, verjetno pa mi jo bosta tudi danes!!! :lol1: :lol1: :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urost Objavljeno Julij 14, 2007 Deli Objavljeno Julij 14, 2007 Ej če rabiš pomoč pokliči,ti jo pomagam izgubit!!!!!!!! :naughty: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Julij 14, 2007 Deli Objavljeno Julij 14, 2007 Dej povej, kje bodo naslednjič? V tošel mal' drobiža pa v laif! :OK: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se