gregor46 Objavljeno Julij 12, 2007 Opozori Objavljeno Julij 12, 2007 12. MEDNARODNO SREČANJE MOTORISTOV MK-KURENT 27.-29. julija 2007 se ponovno srečamo v Žamencih. Dogaja se namreč 12. srečanje motoristov v organizaciji MK-Kurent - Ptuj. Na zboru ne bo manjkalo dobre hrane in pijače, žive glasbe, motorističnih iger, panoramske vožnje, vročega erotičnega programa, dobrega vzdušja in žur do jutranjih ur. Lp, MK Kurent
Miha Z. Objavljeno Julij 12, 2007 Opozori Objavljeno Julij 12, 2007 jep zna se zgodit ,de pridm gor :whistle: upam,de ne bo dežja ku lani :glare:
Kölm Objavljeno Julij 13, 2007 Opozori Objavljeno Julij 13, 2007 Ugodne cene pijač... to pa je neki za mene. Če ne bom ravno na dopustu...
Miha Z. Objavljeno Julij 13, 2007 Opozori Objavljeno Julij 13, 2007 (popravljeno) MK Kurent!!!!z vami je dve leti nazaj je padla stava in smo jo primorci(edini ,ki smo vstrajali do 6 zjutrej) dobili!!!! :devil: v igri je bil šank z kelnarco vred(no ni bla glih kelnarca :blush: )!! se pravi en šank mora bit za primorce! :evilgrin: :fredy: Popravljeno Julij 13, 2007. Popravil Miha Z.
gregor46 Objavljeno Julij 13, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Julij 13, 2007 MK Kurent!!!!z vami je dve leti nazaj je padla stava in smo jo primorci(edini ,ki smo vstrajali do 6 zjutrej) dobili!!!! :devil: v igri je bil šank z kelnarco vred(no ni bla glih kelnarca :blush: )!! se pravi en šank mora bit za primorce! :evilgrin: :fredy: Nekaj se govori da bojo letos "vroče" kelnarce (vsaj enih par), tak da primorci treba se bo v roke vzet in it hitro v akcijo, ne pa da samo :beer1: , potem pač nič ne ostane PS: pozna prasi...... še nigdar ni dobla toplega pomija :P :D Če je šank vaš je vse vaše, ampak :grrr .) Lp, Gregor
Provokator Objavljeno Julij 14, 2007 Opozori Objavljeno Julij 14, 2007 (popravljeno) Nekaj se govori da bojo letos "vroče" kelnarce (vsaj enih par), ..... Sicer sem včeraj prišel domov malo priheftan, ampak se vseeno spomnim, da smo rekli, da bom jaz za šankom delal. :grrr :grrr Pa če mi plačate, jaz si že ne bom minice oblekel, pa mojega oprsja kazal........ pa mislim, da bi marsikdo :SS če bi me videl v "vroči" oblekci........ Popravljeno Julij 14, 2007. Popravil Provokator
Miha Z. Objavljeno Julij 15, 2007 Opozori Objavljeno Julij 15, 2007 tak da primorci treba se bo v roke vzet in it hitro v akcijo, ne pa da samo :beer1: , potem pač nič ne ostane a veš kako je lani ena deklina gor rekla?! Da z temi pubeci ni nič k ga sam pijejo....tko da....smo oz. so primorci reševali ta problem :evilgrin: aja midva se morva obvezno srečat..... :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2:
MeSkO__ Objavljeno Julij 17, 2007 Opozori Objavljeno Julij 17, 2007 To se obvezno gre! Sn 200m od tam:D :trance_33_sleep: :headbang: :worship: :alien1:
Provokator Objavljeno Julij 17, 2007 Opozori Objavljeno Julij 17, 2007 To se obvezno gre! Sn 200m od tam:D :trance_33_sleep: :headbang: :worship: :alien1: fajn tebi. se ti ne bo treba daleč vlečti, ko se ga boš priheftal.
Mačica Objavljeno Julij 18, 2007 Opozori Objavljeno Julij 18, 2007 Pridem... S peciklom, ko lani :naughty:
gregor46 Objavljeno Julij 18, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Julij 18, 2007 (popravljeno) aja midva se morva obvezno srečat..... :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :xx: težka bo, jaz sem odsoten, bom pa augusta vrjetno kaj na primorsko skočo, pa se takrat čujemo :beer2: Lp, Gregor Popravljeno Julij 18, 2007. Popravil gregor46
gregor46 Objavljeno Julij 18, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Julij 18, 2007 (popravljeno) Pa če mi plačate, jaz si že ne bom minice oblekel, pa mojega oprsja kazal........ pa mislim, da bi marsikdo :SS če bi me videl v "vroči" oblekci........ Malo depilacije in solarij, pa te bo po polnoči marsi kateri žical :wub: Popravljeno Julij 18, 2007. Popravil gregor46
Provokator Objavljeno Julij 18, 2007 Opozori Objavljeno Julij 18, 2007 Malo depilacije in solarij, pa te bo po polnoči marsi kateri žical :wub: ti si se mi že na Pizdekovem rojstnem dnevu zdel malo sumljiv.......... :naughty:
gregor46 Objavljeno Julij 19, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Julij 19, 2007 tut kak kelnar ?? :lol: se nimaš kaj bat, če nebo kelnar bo pa kaj drugega, vglavnem izpolnil ti bo MARSIKATERO željo :naughty: :whistle: :D
Irencko Objavljeno Julij 20, 2007 Opozori Objavljeno Julij 20, 2007 se nimaš kaj bat, če nebo kelnar bo pa kaj drugega, vglavnem izpolnil ti bo MARSIKATERO željo :naughty: :whistle: :D misleš? :naughty: :whistle:
MeSkO__ Objavljeno Julij 20, 2007 Opozori Objavljeno Julij 20, 2007 ve kdo ob kolkih bo vožja v soboto?
Sanda7 Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 obstaja velika nevarnost da se prikažem :naughty:
stigmata Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 se nimaš kaj bat, če nebo kelnar bo pa kaj drugega, vglavnem izpolnil ti bo MARSIKATERO željo :naughty: :whistle: :D uuuuuuuuu, me to, me to, a se je treba v vrsto postavit????????????? :hmm: obstaja velika nevarnost da se prikažem :naughty: ti kar, si mi še pir dolžna za slike v tvojem peskovniku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :grim
stigmata Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 aha zaj si glasna ker ne vem kera si... poišči me, plačam pir nazaj ;) čeprav bo to zdaj ko mam lase malo težje :hmm: traži plavušu s krilci (ne always krilci ;)) ko boš vidla boš vedla kaj mislim :D
Sanda7 Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 jao da pa zame ne veš katera sm je pa tud žalostno sej so fotke vse povsod,prov bedno po en stran k me folk ustavla pa prav ti si pa sanda7 jz pa pojma nimam kdo so no ja če bom gor se najdemo ni problema grem magar na odr pa zahtevam mikrofon in te pokličem :winkiss:
Provokator Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 sanda, ti pridi do mene (bom za šankom) pa ti bom pokazal kera je stigmata.....
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se