Sanda7 Objavljeno Julij 24, 2007 Opozori Objavljeno Julij 24, 2007 k da zdej pa vem ker si ti ma bom jz najdla obadva drgač pa zihr vi2 mene
_THUNDER_ Objavljeno Julij 24, 2007 Opozori Objavljeno Julij 24, 2007 dobro... saj take gužve pa tudi verjetno ne bo... :lol:
stigmata Objavljeno Julij 24, 2007 Opozori Objavljeno Julij 24, 2007 ma kaka gužva, provokator za šankom, jaz pred šankom pizdek pod šankom in to je to ni kaj falit :OK: zaj pa dovolj zaj*** a bi končno kdo povedal KDAJ JE PANORAMSKA? oz. ob kolkih? :rolleyes:
Provokator Objavljeno Julij 24, 2007 Opozori Objavljeno Julij 24, 2007 ej stara, me res zanima če boš prišla...... glede panoramske vožnje pa lahko pokličeš na eno od številk, ki sta na letaku. Najboljše ob treh zjutraj.....
stigmata Objavljeno Julij 25, 2007 Opozori Objavljeno Julij 25, 2007 ej stara, me res zanima če boš prišla......glede panoramske vožnje pa lahko pokličeš na eno od številk, ki sta na letaku. Najboljše ob treh zjutraj..... Koja vam je to organizacija!?!? :angry: te telefonske si vedno pozabim prepisat... :slap: sicer pa mam tvojo, tak da se slišima enrat okrog 3h :D
Mačica Objavljeno Julij 25, 2007 Opozori Objavljeno Julij 25, 2007 Koja vam je to organizacija!?!? :angry: te telefonske si vedno pozabim prepisat... :slap: sicer pa mam tvojo, tak da se slišima enrat okrog 3h :D Da si ne drzneš. Že itak ful rahlo spim, te pa me boš še ti ob treh zjutraj budila. :angry: :slap: :slap:
bandy Objavljeno Julij 25, 2007 Opozori Objavljeno Julij 25, 2007 Pridem... S peciklom, ko lani :naughty: ka ni nikogar k bi te naložu da ne goniš pecikla?'
Mačica Objavljeno Julij 25, 2007 Opozori Objavljeno Julij 25, 2007 k da zdej pa vem ker si ti ma bom jz najdla obadva drgač pa zihr vi2 mene Jaz pa poznam vse tri, tak da samo mene poiščite, pa vas bom že skup spravla. ka ni nikogar k bi te naložu da ne goniš pecikla?' Ne rabim jaz nobenga, da me naloži :slap: :slap:
2384nsdf83 Objavljeno Julij 25, 2007 Opozori Objavljeno Julij 25, 2007 Koja vam je to organizacija!?!? :angry: te telefonske si vedno pozabim prepisat... :slap: sicer pa mam tvojo, tak da se slišima enrat okrog 3h :D jooj, ko bo Maca dvignala :whistle:
stigmata Objavljeno Julij 25, 2007 Opozori Objavljeno Julij 25, 2007 Da si ne drzneš. Že itak ful rahlo spim, te pa me boš še ti ob treh zjutraj budila. :angry: :slap: :slap: Čisto nič ne sočustvujem s tabo :evilgrin: itak pa je to tvoj problem, ker ne bom budila tebe ampak tvojega :whistle: :naughty: sicer če pa že maš veze pa (zaradi bolših odnosov-med nama seveda O:-)) zrihtaj iskan podatek :D
Mačica Objavljeno Julij 25, 2007 Opozori Objavljeno Julij 25, 2007 Čisto nič ne sočustvujem s tabo :evilgrin: itak pa je to tvoj problem, ker ne bom budila tebe ampak tvojega :whistle: :naughty: sicer če pa že maš veze pa (zaradi bolših odnosov-med nama seveda O:-)) zrihtaj iskan podatek :D Pa kje si ti slišala, da mam jaz kake veze? :wacko: Jaz samo spim poleg enega (wannabe) Kurenta.
Provokator Objavljeno Julij 25, 2007 Opozori Objavljeno Julij 25, 2007 Panoramska vožnja je okrog 16. ure. Za tiste, ki ne znate preveč dobro računati (npr. stigmata in njej podobni :evilgrin: ) je to ob štirih popoldan. Za tiste, ki imate digitalne ure, ne bo problem, za tiste ki imate (imamo) analogne, pa takrat, ko bo tamali kazalec na številki 4 ali IV, (odvisno od vrste ure ki jo nosite) , taveliki pa na 12 ali XII. Če pa na uri nimate številk, je 4 četrta pikica od pikice na vrhu ure. 12 pa je na vrhu. Tak. Tisti, ki bo zamudil, pa si je sam kriv.
_THUNDER_ Objavljeno Julij 25, 2007 Opozori Objavljeno Julij 25, 2007 evo.. šotor in šanki že stojijo, ostalo bo pa ju3.... sicer pa imamo Kurenti novo stran, ki še zaenkrat ne laufa čisto v 0, bo pa v kratkem... (galerijemejebejopress) >MK KURENT<
Pervy Objavljeno Julij 25, 2007 Opozori Objavljeno Julij 25, 2007 ker zgleda moj motor še ne bo porihtam ne KeC pripelje na zadnjem zicu :evilgrin: to je samo šala, mene je strah vzadaj :alien1:
KeC Objavljeno Julij 25, 2007 Opozori Objavljeno Julij 25, 2007 (popravljeno) You'll make a fine sopotnica :evilgrin: Mislim, da bomo tokrat tvoj podpis ignorirali. Popravljeno Julij 25, 2007. Popravil KeC
_THUNDER_ Objavljeno Julij 25, 2007 Opozori Objavljeno Julij 25, 2007 ker zgleda moj motor še ne bo porihtam ne KeC pripelje na zadnjem zicu :evilgrin: to je samo šala, mene je strah vzadaj :alien1: ti samo pridi, pa magari s šajtrgo... ker konec koncev se pri goltanju piva ne pozna baš neke s čim si se pripeljal... no zgodba pa gre nekako takole :beer1: :beer2: :drunk: :hooray: :SS :beer1: :beer2: :drunk: :eek:
stigmata Objavljeno Julij 25, 2007 Opozori Objavljeno Julij 25, 2007 Panoramska vožnja je okrog 16. ure Ja saj smo zvedli, pa ne po vaši zaslugi :doze: Kot kaže pridemo... :evilgrin: jeeee, cool :yea1:
stigmata Objavljeno Julij 25, 2007 Opozori Objavljeno Julij 25, 2007 (popravljeno) sicer pa imamo Kurenti novo stran, ki še zaenkrat ne laufa čisto v 0, bo pa v kratkem... te pa še ne delaj reklame :rolleyes: Popravljeno Julij 25, 2007. Popravil stigmata
stigmata Objavljeno Julij 25, 2007 Opozori Objavljeno Julij 25, 2007 (popravljeno) ker zgleda moj motor še ne bo porihtam ne KeC pripelje na zadnjem zicu :evilgrin: to pa zgleda pedrsko :evilgrin: (damijetovidetpress) podpis je podpis, če je vojna je vojna za vse :D (zakaj mi vsako objavo posebaj objavlja? :hmm:) Popravljeno Julij 25, 2007. Popravil stigmata
Lobo Objavljeno Julij 25, 2007 Opozori Objavljeno Julij 25, 2007 ...(zakaj mi vsako objavo posebaj objavlja? :hmm:) Da boš čimprej postala Carica. Nabijanje pač.
KeC Objavljeno Julij 26, 2007 Opozori Objavljeno Julij 26, 2007 to pa zgleda pedrsko :evilgrin: (damijetovidetpress) podpis je podpis, če je vojna je vojna za vse :D Nikjer ne piše, da ne morš koga drugega poslat v boj. Ne dvomim da ima Pervy kakšno simpatično kolegico, ki bo rade volje vskočila v boj :whistle:
wind Objavljeno Julij 26, 2007 Opozori Objavljeno Julij 26, 2007 Nikjer ne piše, da ne morš koga drugega poslat v boj. Ne dvomim da ima Pervy kakšno simpatično kolegico, ki bo rade volje vskočila v boj :whistle: Pizdomatrno, v petek mi ne bo zneslo.. Bi pa se znal v soboto kaj naslikat tam. Anyone? :krneki: :unsure:
Pervy Objavljeno Julij 26, 2007 Opozori Objavljeno Julij 26, 2007 Nikjer ne piše, da ne morš koga drugega poslat v boj. Ne dvomim da ima Pervy kakšno simpatično kolegico, ki bo rade volje vskočila v boj :whistle: OK bom najdu eno da bo namesto mene ti odplačala, velja? :naughty:
klimbra Objavljeno Julij 26, 2007 Opozori Objavljeno Julij 26, 2007 A mate letos tut komarje natrenirane......da sam Lublančane pikajo........ Orka flek......kaki kalibri letajo tam......ne smem pozabit litre OFF-a
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se