vapotek Objavljeno Julij 26, 2007 Opozori Objavljeno Julij 26, 2007 OK bom najdu eno da bo namesto mene ti odplačala, velja? :naughty: Meni tut, meni tut...........!!!!!!!! :blush:
vapotek Objavljeno Julij 26, 2007 Opozori Objavljeno Julij 26, 2007 A mate letos tut komarje natrenirane......da sam Lublančane pikajo........ Orka flek......kaki kalibri letajo tam......ne smem pozabit litre OFF-a Močvirnikom pred štajerskimi komarji ne pomaga nič, še najmanj OFF...
Alla Objavljeno Julij 26, 2007 Opozori Objavljeno Julij 26, 2007 No, fajn....pa sem že htela pridet. Škoda.... :closedeyes:
Lobo Objavljeno Julij 26, 2007 Opozori Objavljeno Julij 26, 2007 No, fajn....pa sem že htela pridet. Škoda.... :closedeyes: In česa si se prestrašila? Pervyevega podpisa ali pikanja?
klimbra Objavljeno Julij 26, 2007 Opozori Objavljeno Julij 26, 2007 Močvirnikom pred štajerskimi komarji ne pomaga nič, še najmanj OFF... :huh: Jap....sem lani porajtal.....da še najbolj zaleže.......čebula
Provokator Objavljeno Julij 26, 2007 Opozori Objavljeno Julij 26, 2007 Komariji napadajo samo močvirnike, ne pa tudi močvirnic.... :evilgrin: Za predstavnice ženskega spola iz naše prestolnice obstajajo na štajerskem posebni komarji, ki sicer tudi pikajo, ampak ne tako boleče kot oni tadrugi....... :naughty:
vapotek Objavljeno Julij 26, 2007 Opozori Objavljeno Julij 26, 2007 No, fajn....pa sem že htela pridet. Škoda.... :closedeyes: Ženskam se štajerskih komarjev ni treba bat, ker so đentlmeni..........za razliko od štajerskih dedov. :P
vapotek Objavljeno Julij 26, 2007 Opozori Objavljeno Julij 26, 2007 :huh: Jap....sem lani porajtal.....da še najbolj zaleže.......čebula A skrivnosti česna pa še nisi odkril?
Lobo Objavljeno Julij 26, 2007 Opozori Objavljeno Julij 26, 2007 A skrivnosti česna pa še nisi odkril? Najbolj pomaga, če se natereš s peteršiljevim zelenjem.
KeC Objavljeno Julij 26, 2007 Opozori Objavljeno Julij 26, 2007 Kak se pa bazilika kaj obnese? Sem že zelen od tega zelišča pa me zanima če sem pripravljen za zbor al je treba še kej. :whistle:
vapotek Objavljeno Julij 26, 2007 Opozori Objavljeno Julij 26, 2007 ...sem pripravljen za zbor... Za dunajske dečke bi bil dober.... :P
KeC Objavljeno Julij 26, 2007 Opozori Objavljeno Julij 26, 2007 OK bom šel na koncert, kdaj nastopate?
stigmata Objavljeno Julij 26, 2007 Opozori Objavljeno Julij 26, 2007 Da boš čimprej postala Carica. Nabijanje pač. Nočem bit carica, vseved se bolj pametno sliši :angry:
vapotek Objavljeno Julij 26, 2007 Opozori Objavljeno Julij 26, 2007 OK bom šel na koncert, kdaj nastopate? 17.08. ob 19h v St.Paulu. Je ful lepa cesta, pa prileti z motorjem. Bomo zapeli kakšno samo zate.... :blush: :004
stigmata Objavljeno Julij 26, 2007 Opozori Objavljeno Julij 26, 2007 (popravljeno) Pizdomatrno, v petek mi ne bo zneslo.. Bi pa se znal v soboto kaj naslikat tam. Anyone? :krneki: :unsure: afkors maj litl hors, da povzamemo: provokator za šankom, jaz pred šankom, pizdek pod šankom, mačica z biciklom, klimbra z offom, kec in pervy pri pederišita z enim motorom, nazadnje ko sma bla v kontaktu se je še ris nekaj repenčil, sanda7 je tud nekaj glasna in to je to, verjetno bo še kakih 5 outsajderskih ludlekov tud tam več pa tak ne rabiš, važno da klimbra pride da mamo mir pred komarji :D Popravljeno Julij 26, 2007. Popravil stigmata
Rude Boy Objavljeno Julij 26, 2007 Opozori Objavljeno Julij 26, 2007 OK vroče kelnerce :grim , ugodne cene pijač :grim in jedač :grim brezplačen vstop :grim edino kar ne vem keri so to Živa glasba ;)
vapotek Objavljeno Julij 26, 2007 Opozori Objavljeno Julij 26, 2007 afkors maj litl hors, da povzamemo: provokator za šankom, jaz pred šankom, pizdek pod šankom, mačica z biciklom, klimbra z offom, kec in pervy pri pederišita z enim motorom...... še jaz pridem tja strašit s šraufi... :krneki:
Provokator Objavljeno Julij 26, 2007 Opozori Objavljeno Julij 26, 2007 :grim edino kar ne vem keri so to Živa glasba ;) Drugo Dugme. pa en mali haufn predskupin v petek in soboto.....
Mačica Objavljeno Julij 26, 2007 Opozori Objavljeno Julij 26, 2007 Ženskam se štajerskih komarjev ni treba bat, ker so đentlmeni..........za razliko od štajerskih dedov. :P Đentlmeni? Eh, ti nimaš pojma. Naši komarji so v resnici komarice, ki so straight usmerjene in zato samo pripadnike moškega spola lovijo in napadajo. :P :P :evilgrin: :evilgrin:
klimbra Objavljeno Julij 26, 2007 Opozori Objavljeno Julij 26, 2007 A skrivnosti česna pa še nisi odkril? Upsssssssss Tut čebule nisem jaz pogruntal.......boš moral to moji Gorenjki razložit...... Je pa dejstvo, da lani za šankom ni mogla česna nafehtat......čebule je bilo pa v izobilju :alien1:
Ris Objavljeno Julij 26, 2007 Opozori Objavljeno Julij 26, 2007 Kaj sem reko sem reko, PRIDEM pa amen.
Rude Boy Objavljeno Julij 26, 2007 Opozori Objavljeno Julij 26, 2007 Je pa dejstvo, da lani za šankom ni mogla česna nafehtat......čebule je bilo pa v izobilju :alien1: dobrodošel v carstvu lukarjev in haloških biserjev ! najprimernejša podlaga za poganske kurente ! :worship: ps hiter slovar: luk=čebula !
klimbra Objavljeno Julij 26, 2007 Opozori Objavljeno Julij 26, 2007 Benica Rude........kak to, da tega nisem vedu....... BTW.....beli ili crni?????????????????????
Rude Boy Objavljeno Julij 26, 2007 Opozori Objavljeno Julij 26, 2007 še jaz pridem tja strašit s šraufi... :krneki: opa ! jaka šraufciger is back ! :P pij martini plačal bo homeini !
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se