Pervy Objavljeno Julij 27, 2007 Opozori Objavljeno Julij 27, 2007 Res si škrtica. Zato, da bi ti Vapo posodil najboljpicohvatnimoped na Štajerskem, bi mu ti samo en ubogi pir často. Pa še to verjetno Laško grenčico. no jaz bi za razliko od njega verjetno še kaj zapecal na ta motor pa še kak pir spil ko se mi roke umirijo od vibracij mašine :evilgrin: In ne, častil bi mu vsaj 3 unione itak tega noben ne pije pa je lepo da se gostincem ne pokvari :whistle:
Vanga Objavljeno Julij 27, 2007 Opozori Objavljeno Julij 27, 2007 Danes prišel z Jadrana samo, da bom lahko jutri prišel v Žamence. :evilgrin:
stigmata Objavljeno Julij 27, 2007 Opozori Objavljeno Julij 27, 2007 raje reči, da so te nagnali! :evilgrin:
Vanga Objavljeno Julij 27, 2007 Opozori Objavljeno Julij 27, 2007 raje reči, da so te nagnali! :evilgrin: :lol1: Jp, ti pa me nasmeješ, upam da se končno spoznama in rečema kakšno,in seveda tudi :beer2:
AlterMann Objavljeno Julij 28, 2007 Opozori Objavljeno Julij 28, 2007 brawo Kurenti ... se drugo leto spet vidimo..... P.S.: stari, ćevapi su ti fenomenalni ...
zlati Objavljeno Julij 28, 2007 Opozori Objavljeno Julij 28, 2007 jest tud biv :worship: srečal stare znance :OK: in spoznal sem Mačico :D
_THUNDER_ Objavljeno Julij 28, 2007 Opozori Objavljeno Julij 28, 2007 ... biw.... ha.. glej no glej... mojo mucico si slikal.. glede čevapov.. res so božanski... nič zaj pa šibam na morje... see ya... ;)
KeC Objavljeno Julij 29, 2007 Opozori Objavljeno Julij 29, 2007 Tudi biv, pa raje jedel srnjin golaž kot slikal :blush:
Vanga Objavljeno Julij 29, 2007 Opozori Objavljeno Julij 29, 2007 Svetovno je bilo,vse čestitke in pohvale organizatorjem :worship:
maus Objavljeno Julij 29, 2007 Opozori Objavljeno Julij 29, 2007 biu, jedel, pil, šel ... fajd drušina... sreču stare prijatle in spoznal nove :winkiss: :worship: :worship: :worship:
Lobo Objavljeno Julij 29, 2007 Opozori Objavljeno Julij 29, 2007 biu, jedel, pil, šel ... fajd drušina... sreču stare prijatle in spoznal nove :winkiss: :worship: :worship: :worship: A trike trake pa nič? Jada, jada.
vapotek Objavljeno Julij 29, 2007 Opozori Objavljeno Julij 29, 2007 Zakon je blo. :OK: Se posebna pohvala Kurentom, ker so dokazali, da imajo zares veliko srce in naju s Tboyem, ceprav sva bila z avtom, spustili prav do vhoda. Duo kripl ma vas rad. :D
MeSkO__ Objavljeno Julij 29, 2007 Opozori Objavljeno Julij 29, 2007 bilo je svetovno, nijam kaj rečti, žamenci so pokali po šivih :naughty:
jerryspringer Objavljeno Julij 29, 2007 Opozori Objavljeno Julij 29, 2007 mi smo se tud prvlekl domov! super je blo! pa kolkr je bil točn zanič vsaj glava ne boli po njem!
ajgor the mad dog Objavljeno Julij 29, 2007 Opozori Objavljeno Julij 29, 2007 Kurenti :grupni: sreču stare prijatle( še posebej Vapoteka) in spoznal nove :OK: pivo pa oh ja :wacko:
stigmata Objavljeno Julij 29, 2007 Opozori Objavljeno Julij 29, 2007 (popravljeno) Svašta!Sem se trudla zelo gledat okol in razen Lasagne- ki pač izstopa po velikosti :whistle: nisem našla nikoga, no zelo dobro da je tu pa tam kdo našel mene :rolleyes: mausi- oni butli ki so vam na semaforu na Ptuju trobli (rdeča irokeza), sem "bla jaz" :naughty: .Vanga tak si se me razveselil, pa tak hitro si spi*** :hmm: ni mi jasno, pa ne dolgo tega so mi rekli, da zdaj že bolj človeško zgledam, kuga še naj nardim? :hmm: Popravljeno Julij 29, 2007. Popravil stigmata
MeSkO__ Objavljeno Julij 29, 2007 Opozori Objavljeno Julij 29, 2007 http://www.motosvet.com/album/album.php?cid=600 to so slike s srečanja :alien1:
Vanga Objavljeno Julij 29, 2007 Opozori Objavljeno Julij 29, 2007 Svašta!Sem se trudla zelo gledat okol in razen Lasagne- ki pač izstopa po velikosti :whistle: nisem našla nikoga, no zelo dobro da je tu pa tam kdo našel mene :rolleyes: mausi- oni butli ki so vam na semaforu na Ptuju trobli (rdeča irokeza), sem "bla jaz" :naughty: .Vanga tak si se me razveselil, pa tak hitro si spi*** :hmm: ni mi jasno, pa ne dolgo tega so mi rekli, da zdaj že bolj človeško zgledam, kuga še naj nardim? :hmm: Sem prišel nazaj okoli 21.00h, pa te nisem nikjer več videl, tak da nevem kdo je kam hitro sp****. :naughty: Kakorkoli,res sem bil vesel da sem te spoznal, je pa mi žal da nisma kaj skupaj spila, ampak glede na to da sma tu nekje blizu verjamem da bo še priložnost. :winkiss: Kaj se tiče zbora pa lahko le še enkrat napišem,kapo dol vsa čast Kurentom za organizacijo. :worship:
stigmata Objavljeno Julij 29, 2007 Opozori Objavljeno Julij 29, 2007 ja pa ne da si mislil, da te bom cel dan čakala ccccc :rolleyes: evo ene par fotk pleha(oz.plastike) letos jih je bolj malo ker so mi kamero v roke porinli (semšpilalajaponcapress):D
Mačica Objavljeno Julij 29, 2007 Opozori Objavljeno Julij 29, 2007 Prišla, vidla, kelnarja pokušvala, odpeljala panoramsko vožnjo, spoznala par novih Solotov, pa šla. Motorjev je bilo po neuradnih podatkih čez 600.
Zverinica Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 Fešta do daske, škoda le tistih, ki so se bali par kapljic dežja in pobegnili. .......................
lasagna Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 ..... in razen Lasagne- ki pač izstopa po velikosti :whistle: ...... Peeeesda, ta vamp je bil od domačega pira, prisegam...... hlače sem namreč imel ves cajt gor. Spoznal tudi Mačico. In podrl šotor (v pomanjkanju alternativ) ino peljal nekaj scaganih domov. So oblubli ženam, da ne bojo sploh gledal stripteasea, kamoli kaj spili. Celega kupa lažnivcev, ki se niso prikazali, pa tudi nisem srečal.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se