tdm900k Objavljeno Julij 12, 2007 Opozori Objavljeno Julij 12, 2007 LP Sem gledal, pa podobne teme še ni(če slučajno je naj jo admin. prestavi). S prijatelji potujemo na Korziko za 14 dni(21.07.2007). Za enkrat gremo skupaj dva para in pa prijatelj, kateri je trenutno brez punce. :unsure: Radi bi da mu čez dan, na poti, ob večerih, ne bi bilo dolgčas, pa da ima nekoga v teh trenutkih zraven. Če je slučajno kakšno dekle, da bi šlo zraven(seveda, da se prej spoznata), naj mi piše na tdm900k@gmail.com. Da se ne bomo narobe razumeli, to ni nek ženitni oglas, parčkanje, iskanje dekleta za .........., ampak samo namen, da nekdo, ki bi rad odšel na morje pa nima nekoga za zraven, ali še huje da sploh ne gre, ker itak sam ne hodi rad okoli, ali pa se je razšel in je morje odšlo po gobe,...... najde nekoga s katerim preživi dopust skupaj(mater sem začel kot bi gledal mehiške ......). Upam, da ne boste začeli utrujati z raznimi ČE vprašanji. :headbang: Upam, da se javi kakšna, ki ima rada vožnjo z motorji, se rada zabava, potuje, ima moto opremo in nebo izkoristila prijatelja(ŠALA).
mikena2 Objavljeno April 11, 2008 Opozori Objavljeno April 11, 2008 taki popotniški oglasi pa mene zanimajo... sam k pol bi vsi fukali, ne pa kam šli....
pjero Objavljeno April 11, 2008 Opozori Objavljeno April 11, 2008 Ljubi in bos ljubljena, fukaj in bos fuknjena!
mikena2 Objavljeno April 11, 2008 Opozori Objavljeno April 11, 2008 tebi grejo same pesmice po glavi danes. :headbang:
RHonda Objavljeno April 16, 2008 Opozori Objavljeno April 16, 2008 Iščem punco za kakšno furco...če je pa res
gregor46 Objavljeno April 17, 2008 Opozori Objavljeno April 17, 2008 (popravljeno) taki popotniški oglasi pa mene zanimajo...sam k pol bi vsi fukali, ne pa kam šli.... :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: ......no, se mogoče bi se pa malo tudi pelali :D PS: kaj te zanima fuk ali vožnja :P Popravljeno April 17, 2008. Popravil gregor46
Brdaus Objavljeno April 17, 2008 Opozori Objavljeno April 17, 2008 taki popotniški oglasi pa mene zanimajo...sam k pol bi vsi fukali, ne pa kam šli.... Nekak je treba poračunat :evilgrin:
mikena Objavljeno April 17, 2008 Opozori Objavljeno April 17, 2008 (popravljeno) :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: ......no, se mogoče bi se pa malo tudi pelali :D PS: kaj te zanima fuk ali vožnja :P trenutno bl vožnja k fuk. Popravljeno April 17, 2008. Popravil mikena
lejcek Objavljeno April 17, 2008 Opozori Objavljeno April 17, 2008 TDM900k, najprej objavi njegove slikce :whistle: :devil:
bmw Objavljeno April 17, 2008 Opozori Objavljeno April 17, 2008 (popravljeno) imam prijatelja, ki bi se z veseljem peljal zadaj......priden , skrben, čist , za družbo,itd.....a pride v poštev? Popravljeno April 17, 2008. Popravil bmw
tati Objavljeno April 17, 2008 Opozori Objavljeno April 17, 2008 Iščem punco za kakšno furco...če je pa res no se jaz javim............ :evilgrin: :evilgrin:
STAR Objavljeno April 17, 2008 Opozori Objavljeno April 17, 2008 no se jaz javim............ :evilgrin: :evilgrin: Nisi se še peljala z mano, pa se že drugemu ponujaš? :? :evilgrin: :winkiss:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se