motodick Objavljeno Julij 14, 2007 Deli Objavljeno Julij 14, 2007 http://youtube.com/watch?v=qrkTsYxk8hM oštra muzika, hude mašine Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metuljcica46 Objavljeno Julij 14, 2007 Deli Objavljeno Julij 14, 2007 haha :slap: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno Julij 14, 2007 Deli Objavljeno Julij 14, 2007 Fredi Fredolin - Care!! :OK: :grim :OK: :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
triler Objavljeno Julij 14, 2007 Deli Objavljeno Julij 14, 2007 blesavo do konca. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Julij 15, 2007 Deli Objavljeno Julij 15, 2007 nou koment :closedeyes: :wacko: :BUA: :SS :SS :SS :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno Julij 15, 2007 Deli Objavljeno Julij 15, 2007 un je itak car sam ko so jim motoristi spizdil pupe :naughty: eko vam fredy miller-ja(jst) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha Z. Objavljeno Julij 15, 2007 Deli Objavljeno Julij 15, 2007 blesavo do konca..... ....in še naprej! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno Julij 15, 2007 Deli Objavljeno Julij 15, 2007 Fredi je pač tak klovn. Če drugega ne, se mu vsaj nasmejiš. :fredy: :naughty: :kva2: :yes: Drugače je pa do zdaj edini pravi bajkerski video spot Stare device od Requviem (al kako se že napiše). Kar se slovenskih skupin tiče. Ali pa je še kakšen, pa ne vemo zanj...? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_LuX_ Objavljeno Julij 15, 2007 Deli Objavljeno Julij 15, 2007 Fredi care :yea1: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Julij 15, 2007 Deli Objavljeno Julij 15, 2007 COOOOL! me like, potegni, raztegni, nategni :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Free bikerca Objavljeno Julij 16, 2007 Deli Objavljeno Julij 16, 2007 :wacko: :wacko: :wacko: NO COMENT... :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Julij 16, 2007 Deli Objavljeno Julij 16, 2007 Tole sranje je tako blesavo skup spocano, da mi je celo majčkeno všeč. In dokler Fredi za takšne kozlarije najde celo hajvane, ki so za to pripravljeni plačat, je zame pravi Car. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Julij 27, 2007 Deli Objavljeno Julij 27, 2007 Lepa narava Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Julij 27, 2007 Deli Objavljeno Julij 27, 2007 Lepa narava Ivarčko jezero Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Julij 27, 2007 Deli Objavljeno Julij 27, 2007 Ivarčko jezero A zato se mi je zdelo znano, tam sem bil enkrat na zboru Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noiser69 Objavljeno Julij 29, 2007 Deli Objavljeno Julij 29, 2007 Ivarčko jezero U ja ... to je pa bliz mene :D Glih dans zutri sm biv s biciklom gor :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se