igralec Objavljeno Avgust 7, 2002 Deli Objavljeno Avgust 7, 2002 Na chatu ste že nekateri vidli, ostali pa lahko tule :) cela zgodba pa je tukaj http://www.angelfire.com/ca/unitedcats/bigcat.html (fake?:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Avgust 7, 2002 Deli Objavljeno Avgust 7, 2002 UUUUUUUUOOOOOOOOOOOOOOOUUUUUUUUUU s kermu ga je pa ta futrou????mami se je veči k pa nš pes!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Krokar Objavljeno Avgust 7, 2002 Deli Objavljeno Avgust 7, 2002 :twisted: :D 8) Po mojem je zamenjal brikete z ksno viago pa k ni moglo več tam rast je pa se drugam usekalo Krokar Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roman Objavljeno Avgust 7, 2002 Deli Objavljeno Avgust 7, 2002 Če tole ni fotomontaža si dam nekaj odrezat.....- pa ne jajca (za vsak primer) :shock: :lol: :? . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Avgust 7, 2002 Deli Objavljeno Avgust 7, 2002 Itak da je ... sploh pa, kje naj bi mel model desno roko? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igralec Objavljeno Avgust 7, 2002 Avtor Deli Objavljeno Avgust 7, 2002 zakriva jo sprednja leva noga mačka :lol: vidiš da je spredja desna noga iztegnjena? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Codeine Objavljeno Avgust 8, 2002 Deli Objavljeno Avgust 8, 2002 Tako se godi mačkom, ki žrejo kemično hrano. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno Avgust 8, 2002 Deli Objavljeno Avgust 8, 2002 Kolk kg ma ta stvor? :roll: :shock: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Avgust 8, 2002 Deli Objavljeno Avgust 8, 2002 Že tko ne maram mačk... ampak tole je pa..... BBBLLJJJAAAKKK..... uufff... zdej jih pa sploh ne maram.... pa da naletim na takega mačka..... sej me kap od groze zadane.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervina Objavljeno Avgust 8, 2002 Deli Objavljeno Avgust 8, 2002 Kolk kg ma ta stvor? :roll: :shock: :o 39,498 kg LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fifty Objavljeno Avgust 8, 2002 Deli Objavljeno Avgust 8, 2002 Že tko ne maram mačk... ampak tole je pa..... BBBLLJJJAAAKKK..... Ja ampak če pokažeš tole slikco ta praumu makaronarju, bo pa znoru, kt če bi teb pokazu en lepo obdelan roastbeaf. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Avgust 8, 2002 Deli Objavljeno Avgust 8, 2002 Ja ampak če pokažeš tole slikco ta praumu makaronarju, bo pa znoru, kt če bi teb pokazu en lepo obdelan roastbeaf. Točn tko. Jao, da se men u host takle prkaže! Koj vse motosvetovce na mačji golaž povabim. Zraven pa polenta, da je vse v makaronarskem stilu. :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Avgust 8, 2002 Deli Objavljeno Avgust 8, 2002 Že tko ne maram mačk... ampak tole je pa..... BBBLLJJJAAAKKK..... Ja ampak če pokažeš tole slikco ta praumu makaronarju, bo pa znoru, kt če bi teb pokazu en lepo obdelan roastbeaf. Zdej mi je še bolj jasno, zakaj ne maram italijanov...... te so mi tudi bljak.... očitno vse v svojem stilu... :twisted: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Krokar Objavljeno Avgust 8, 2002 Deli Objavljeno Avgust 8, 2002 Že tko ne maram mačk... ampak tole je pa..... BBBLLJJJAAAKKK..... uufff... zdej jih pa sploh ne maram.... pa da naletim na takega mačka..... sej me kap od groze zadane.... :twisted: Ja ampak se grem stavt, da če bi oz. naletiš na tapravga mačka (nadvehnogah_pss) ti ni niti slučajno BBBLLJJJAAAKKK al kaj že... :oops: Zgolj pomislek na tvoj BBBLLJJJAAAKKK :roll: :roll: :roll: Krokar Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BoBo Objavljeno Avgust 8, 2002 Deli Objavljeno Avgust 8, 2002 Na Malmacku(ali nekaj podobnega) od kjer je Alf doma, bi bli kar zadovoljni. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
strom Objavljeno Avgust 8, 2002 Deli Objavljeno Avgust 8, 2002 hehe... kul... kdaj bo roštilj? :D LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Avgust 9, 2002 Deli Objavljeno Avgust 9, 2002 Počak Strom, sem glih včeri nabavnega za flinto dobu. Ko bo flinta, ga bomo pa že najdli, ni hudič, sej prov hitr tečt po mojem ne more. Ti kar kotel prprav! :wink: :wink: :twisted: :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
strom Objavljeno Avgust 9, 2002 Deli Objavljeno Avgust 9, 2002 mmm... bo ragu... :P LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fifty Objavljeno Avgust 9, 2002 Deli Objavljeno Avgust 9, 2002 Hej, pa kakšno salamco tud lahko nardimo!? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Avgust 9, 2002 Deli Objavljeno Avgust 9, 2002 Hej, pa kakšno salamco tud lahko nardimo!? ....Mislm, da lahko že pršut..... 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Killroy Objavljeno Avgust 9, 2002 Deli Objavljeno Avgust 9, 2002 Ma dej no,tako fotomontažo loh nardiš v photoshopu v treh minutah. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Avgust 25, 2002 Deli Objavljeno Avgust 25, 2002 Macka spect pa Korejcem poslat, naj se vsaj v miru najejo. :evilbat: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Avgust 25, 2002 Deli Objavljeno Avgust 25, 2002 Macka spect pa Korejcem poslat, naj se vsaj v miru najejo. :evilbat: To je beseda.....mi bomo pa kar PIZZ-e naprej mlatl!!!!!!!!!! :D :D :D :D :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Avgust 25, 2002 Deli Objavljeno Avgust 25, 2002 Macka spect pa Korejcem poslat, naj se vsaj v miru najejo. :evilbat: To je beseda.....mi bomo pa kar PIZZ-e naprej mlatl!!!!!!!!!! :D :D :D :D :wink: Ni jaz raje kar tebe namlatil, ko mi pa skoz s pico tezis... eheehehehe.... :evilbat: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Avgust 26, 2002 Deli Objavljeno Avgust 26, 2002 Macka spect pa Korejcem poslat, naj se vsaj v miru najejo. :evilbat: To je beseda.....mi bomo pa kar PIZZ-e naprej mlatl!!!!!!!!!! :D :D :D :D :wink: Ni jaz raje kar tebe namlatil, ko mi pa skoz s pico tezis... eheehehehe.... :evilbat: Ma GREGS.....sej vem , da nisi agresiven človek......PAČ SLAB DAN , k ne?????....Danes je že bolje!!!!! :? :D :D :D :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se