Ribitch Objavljeno Julij 16, 2007 Deli Objavljeno Julij 16, 2007 (popravljeno) No,ker so zaj časi dopustov(morje,...)sem odprl novo temo,v katero bi naj prilimali kakšno slikco z dopusta,pa naj bo smešna,neumna,....lahko pa tudi napišete kakšen smešen dogodek z letošnjega dopusta. LP :whistle: :naughty: Evo vam 1.mojo! moj stari deformiran čoln! :naughty: kupi kdo?? :whistle: Popravljeno Julij 16, 2007. Popravil Ribitch Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lokostrelec Objavljeno Julij 16, 2007 Deli Objavljeno Julij 16, 2007 A prodajaš napumpanga :trance_33_sleep: al spušlenga :closedeyes: ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ribitch Objavljeno Julij 16, 2007 Avtor Deli Objavljeno Julij 16, 2007 kakšnega želiš! lahko tudi slanega! :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_LuX_ Objavljeno Julij 21, 2007 Deli Objavljeno Julij 21, 2007 vakmumsko napupanega? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se