sweeti Objavljeno Julij 19, 2007 Opozori Objavljeno Julij 19, 2007 ceprav je narejen kot atv sem dal temo pod skuterje ker ima od skuterja masino menda? Me pa zanima kak bi se ga dalo kej predelat, predvsem na pospeskih ker trenutno vlece ne sploh :rolleyes:
X ray Objavljeno Julij 19, 2007 Opozori Objavljeno Julij 19, 2007 oj oj! kaj je to zaen motor??....ja če ma od skuterja mašino, maš iste fore k na skuterju, tuki si mal poglej robo scooter kit.....drgač pa pri vseh motorjih najbolj pomaga športni izpuh....pri skuterjih z izpuhom ponavadi menjaš tudi valčke v variatorju za malo lažje oko. 4-5g....pol maš pa tu še filtre pa frgazerje pa kit-e.....sam pomisl kaj se ti splača....pomojem samo izpuh inu valčki... :naughty:
sweeti Objavljeno Julij 19, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Julij 19, 2007 tole sem mislu http://www.atv-quad.si/atv_quad_ponudba/ac..._streak_50.html
_Misko_ Objavljeno Julij 20, 2007 Opozori Objavljeno Julij 20, 2007 ceprav je narejen kot atv sem dal temo pod skuterje ker ima od skuterja masino menda? Me pa zanima kak bi se ga dalo kej predelat, predvsem na pospeskih ker trenutno vlece ne sploh :rolleyes: če ma od skuterja mašino si loh pogledaš po temah od skuterjev kako kj predelat... če je pa atv pa sprašuj u uni temi k je za atv-je.. LOCK?
50ccm Objavljeno Julij 20, 2007 Opozori Objavljeno Julij 20, 2007 dej si mal poglej pod atv ce je atv je atv pa tut ce je od scoota masina sigurno jue ze kaksna tema tam o tem tvojem motorju sicer lahko pa kaksno sliko gor vrzes da vidmo za kaj se gre
sweeti Objavljeno Julij 20, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Julij 20, 2007 emm na tistmu linku je slika :whistle:
50ccm Objavljeno Julij 21, 2007 Opozori Objavljeno Julij 21, 2007 s tele slike bom jz tezko razbrav kaksna masina je kjer si ga kupu se mal pozanimi :whistle:
pinktomos Objavljeno Julij 22, 2007 Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 to je minarelli mašina ali kopija tako da paše kosje od yamahe aerox... prvo pa blokade vn poberi
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se