Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Zivjo! Jest mam nek problem!! mam aprilio rs50 70 kit 19.5 fergi giannelli krivino ....itd! ta motor mi začne trokirati samo ob voznji pri visjih obratih(pri 10.000 se ustavi obratomer), če pa motor v leru navijem pa ne trokira ali kdo ve kj je narobe? mybe kasna elektrika ? nepravilno naštelan?

l.p. :evilgrin:

Objavljeno

po mojem bo kak mehanik znal bolje povedati

Objavljeno
po mojem bo kak mehanik znal bolje povedati

ma ja sam... itaq mam zj 125 tolk de se nam tolk obadov z 50-ko pocas jo bom mau predelov pa bo...

Objavljeno

možno da motor dobi premalo/preveč zraka/bencina....poglej svečko, če je bela pomeni da ma preveč zraka (večjo dizo), če je črnorjava pomeni da dobi preveč bencina v (naštelaj zračno dizo)...

Objavljeno

problem more bit u frgazrju ... mal pošteli pa bi moglo lavfat

Objavljeno
problem more bit u frgazrju ... mal pošteli pa bi moglo lavfat

:worship:

oky bom jest to mau pogledov! jest sm pa mnislu de je z stromam kj narobe

• 6 let pozneje...
Objavljeno

zdravo. imam aprilio rs 50. not je 80 kit not, in mi skos stangas nabija gor... zamenjal sem lamelni ventil in frgazer.. zdej pa motor s cokom zalaufa, ampak cim vgasnem cok, ga zacne moret, in na koncu crkne... ali je lahko problem svecka, ali semeringi, frgazer, ali celo elektrika??? prosim za pomoc. letnik je 2004

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!