pikec Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 Simpl as pasulj... dogovorjeno in držim pesti za vreme.
CAPI Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 Simpl as pasulj... dogovorjeno in držim pesti za vreme. To mi deli :010 :010 :yea1:
CAPI Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 Pripravimo lahko tudi priložnostne majice če je interes? To bi bilo fino, ce ti uspe, vendar je potrebno tocno stevilo udelezencev. Jaz sem za.. bi mel dve. :krneki: B)
kasti Objavljeno September 7, 2007 Avtor Opozori Objavljeno September 7, 2007 Imamo vsi verige za Capokrave? Na Pavličevem sedlu je namreč... SNEG!? :eek:
CAPI Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 Kufre obtezit, zadn pogon tak je, pa ima da gre ;) Do takrat bojo pa menda ja spluzl :evilgrin:
AlBundy Objavljeno September 8, 2007 Opozori Objavljeno September 8, 2007 Pišuka, 5. 10. pridem z absolventa, ne vem, če se bom 6. 10. zmožen vozit z motorjem :unsure: . Se bom potrudil pridet, ampak nč ne obljubim.
rumbi Objavljeno September 8, 2007 Opozori Objavljeno September 8, 2007 Zdravo. Vidim,da se nekaj dogovarjate za vožnjo.Tud jaz mam Capponorda pa bi me zadeva zanimala.
CAPI Objavljeno September 10, 2007 Opozori Objavljeno September 10, 2007 Ni blema, spremljaj to temo, pa bos pravocasno use zvedu :)
pikec Objavljeno September 10, 2007 Opozori Objavljeno September 10, 2007 Pišuka, 5. 10. pridem z absolventa, ne vem, če se bom 6. 10. zmožen vozit z motorjem :unsure: . Se bom potrudil pridet, ampak nč ne obljubim. Eh, jaz sem se ob 10. uri v Trstu iz barke prihajajoč iz Krete (absolventski) odpeljal direktno v Kranjsko Goro na žur, ob 4. zjutraj pa nazaj v Izolo. Res pa je, da nikar na pot brez trezne glave, ne bomo nobenega pobirali po grapah!
pikec Objavljeno September 11, 2007 Opozori Objavljeno September 11, 2007 U je-bela cesta! V petek in soboto 5. in 6. imam konferenco v Opatiji! Kaj pa če bi se dobili v nedeljo? ;)
kasti Objavljeno September 12, 2007 Avtor Opozori Objavljeno September 12, 2007 U je-bela cesta! V petek in soboto 5. in 6. imam konferenco v Opatiji! Kaj pa če bi se dobili v nedeljo? ;) Lahko tudi v nedeljo (7.10.), če večini odgovarja (meni DA).
CAPI Objavljeno September 16, 2007 Opozori Objavljeno September 16, 2007 A boste imeli svoje(punce-žene) zraven? :rolleyes: Mojo zanima :whistle:
kasti Objavljeno September 16, 2007 Avtor Opozori Objavljeno September 16, 2007 A boste imeli svoje(punce-žene) zraven? :rolleyes: Mojo zanima :whistle: Jaz jo bom imel.
pikec Objavljeno September 24, 2007 Opozori Objavljeno September 24, 2007 Jaz jo bom imel. ???????????????????????????????????????????????????????????????? Ta mesnato ali ta kovinsko? Vprašam za vsak slučaj. Moja bi tudi šla (ta mesnata) :D
kasti Objavljeno September 24, 2007 Avtor Opozori Objavljeno September 24, 2007 ???????????????????????????????????????????????????????????????? Ta mesnato ali ta kovinsko? Vprašam za vsak slučaj. Moja bi tudi šla (ta mesnata) :D Pride z avtom v oštarijo. :naughty:
regi Objavljeno September 25, 2007 Opozori Objavljeno September 25, 2007 Če mi rata,- prideva "oba" mesnata. Lp Regi
CAPI Objavljeno September 25, 2007 Opozori Objavljeno September 25, 2007 Jaz bom imel pa obe, kovinsko in mesnato :P Samo da se vreme zdrzi pa smo zmagal :worship:
CAPI Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 Zelo slabo kaze za naslednji vikend :cry: http://www.krtina.com/napoved/napoved.asp
moto rider Objavljeno September 29, 2007 Opozori Objavljeno September 29, 2007 A boste imeli svoje(punce-žene) zraven? :rolleyes: Mojo zanima :whistle: Jaz jo bom imel. ???????????????????????????????????????????????????????????????? Vprašam za vsak slučaj. Moja bi tudi šla (ta mesnata) :D Pride z avtom v oštarijo. :naughty: Če jih boste vsi s sabo 'meli, bom pa še jst p'ršou !!! :P :D :D :OK: :kva1: :kva2: :010
kasti Objavljeno September 30, 2007 Avtor Opozori Objavljeno September 30, 2007 Zelo slabo kaze za naslednji vikend :cry: http://www.krtina.com/napoved/napoved.asp Ah, do nedelje se lahko še vse spremeni (če bo taka kot je bila današnja bo super).
CAPI Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 Ah, do nedelje se lahko še vse spremeni (če bo taka kot je bila današnja bo super). Si imel prav. :D Po današnjih kartah Z06 bo naslednji vikend delno oblačno, vzhodna SLO malo več sonca, drugače pa brez padavin, T.max 15°C :OK: (Vir:Wetteronline-profikarte) Zbirno mesto in trasa pa ostane isto ane? LP Max
kasti Objavljeno Oktober 2, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 2, 2007 Zbirno mesto in trasa pa ostane isto ane? LP Max Tako je. Zbor 7.10.2007 ob 11:00 na kamniški obvoznici, v Atriumu. Okrog 12:00 odhod čez Črnivec, proti Logarski dolini, čez Pavličevo sedlo, Jezersko do Gore pri Komendi. Tam se malo podkrepčamo in klepetamo... :whistle:
pikec Objavljeno Oktober 2, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2007 Ta mesnata pride z mano, v Kamniku pa bo šla prav po babje s Sandro (kastijeva boljša polovica) na lov za vozički (otroškimi) in potem prideta v oštarijo :naughty: . Z mano pride tudi Silvano (Salvadi) iz AOTR, za ostale pa še ne vem, ker se vračajo z juga Italije.
pikec Objavljeno Oktober 2, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2007 Dodal uradno vabilo AOTRjevcem: POST
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se