Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Nekak trenutnu se na sihtu...no bl na sluzbeni pot >no ma kje so te slovaki stresce zgubil in kk hudica najdes tle vprasaj :hmm: > buo :huh: no ma dovhcejt pa ni :grrr pa se faaaaaaaaajnnnnn posssttloo maaaamm..no u bistvu mam dve :slap:

Objavljeno

lohk bi povabla a ne bi kr počakala gor še teh 11dni

Objavljeno

Ma ves d u tem hotelu bi pa se lahko k je kr kul z bazenom in hvalabogu nekodiranim n etom pa fajn musko in kul barom..aja pa night klub je 50m stran :slap: pomoje totaln zasluzjo na racun tujcev...najprej se prbijejo tle u baru pol grejo pa mal..hm...se sprostit dodatno..poleg bazena :lol1:

Objavljeno

ja zakon tak šiht...pol se pa prtožuješ...kdo bi te razumu no in u kermu kraju sploh si??'

Objavljeno

Nove Mesto nad Vahom...mamo stalne obiske tle..sam ponavad smo mbli u unm hotelu..taperverznem k je blo okno v steno do tus kabine :lol1: tle morm pa prevert da nimam razgleda na ksno okno od night kluba :yea1: aja..to bi bloo naroobeeee..upsi :blush:

Objavljeno

pa niti ni no, zdej glih čakam, da delavce peljem na malco

kr neki dugaja

Objavljeno
Nove Mesto nad Vahom...mamo stalne obiske tle..sam ponavad smo mbli u unm hotelu..taperverznem k je blo okno v steno do tus kabine :lol1: tle morm pa prevert da nimam razgleda na ksno okno od night kluba :yea1: aja..to bi bloo naroobeeee..upsi :blush:

tvoji posti se berejo kot napeta eroticna zgodba.... koliko je to v casu iz slo?

Objavljeno

Zadnje čase niti ne

Objavljeno

itak da je, bolj ko se bližakonec tedna bolj v luft gledamo....... :whistle:

Objavljeno

Upam,da bo dolgčas :rolleyes:

Objavljeno

spet sm tukej :whistle:

Objavljeno

Deln dolgcajt :rolleyes:

Objavljeno

Popoln dolgčas... sam mi je čist fajn, še učim se lahko... pa po netu brska... koj men fletn, pa še plačana sm zato :rolleyes:

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno
Popoln dolgčas... sam mi je čist fajn, še učim se lahko... pa po netu brska... koj men fletn, pa še plačana sm zato :rolleyes:

pa ki ti "delaš" ? u parlamentu pod vodstvom Pahorja al kaj?? :unsure:

Objavljeno

Jah dones je pa res... kdo bi si mislu, da je tut to možn :closedeyes:

Objavljeno

na šihtu nikoli dolgčas :D

če ni dela pa šraufe s kompresorjem strelamo :D

Objavljeno

odkar sm zamenjala službo mi ni več dolgčas na šihtu :whistle:

• Všeč mi je 1
Objavljeno

Še ene 2 uri, pol bom šel pa na morje za 10 dni. Gasa. Je pa res dons v firmi brez veze.

Objavljeno
odkar sm zamenjala službo mi ni več dolgčas na šihtu :whistle:

A se poznava ??

Objavljeno
A se poznava ??

ja najbrž se, če si ti z mojstrane jz pa podkorena

pejva na PM

• Všeč mi je 1
Objavljeno

Ni blo dolgčas :unsure:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!