Tanjuška Objavljeno Avgust 6, 2007 Avtor Deli Objavljeno Avgust 6, 2007 še slabo uro do konca :worship: jahu, pol pa zajahat mopija in odpujsam domou iiiiiiiiiiijjjjjjjjjaaaaaaaahhhuuuu morm se še mau naspat je biu tale zbor dol u izoli čist prehud! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sparx Objavljeno Avgust 6, 2007 Deli Objavljeno Avgust 6, 2007 še slabo uro do konca :worship: jahu, pol pa zajahat mopija in odpujsam domou iiiiiiiiiiijjjjjjjjjaaaaaaaahhhuuuu morm se še mau naspat je biu tale zbor dol u izoli čist prehud! Še slaba minuta! :010 :010 :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno Avgust 7, 2007 Deli Objavljeno Avgust 7, 2007 Dobro jutro, Tanjšuka :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Avgust 7, 2007 Avtor Deli Objavljeno Avgust 7, 2007 Dobro jutro, Tanjšuka :) kuga je a je teb tud dolgčas na šihtu al si sam izzivat pršu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Avgust 7, 2007 Deli Objavljeno Avgust 7, 2007 (popravljeno) Gospa natakarca! kuga? Veste ka? Dajte raj pira dva...... Popravljeno Avgust 7, 2007. Popravil vapotek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
no limit Objavljeno Avgust 7, 2007 Deli Objavljeno Avgust 7, 2007 niti ne Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sparx Objavljeno Avgust 7, 2007 Deli Objavljeno Avgust 7, 2007 Zdaj še ni dolgčas, bo pa kmalu! :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Avgust 7, 2007 Avtor Deli Objavljeno Avgust 7, 2007 men pa sploh ni dolgčas, mam pa tko fajno debato :naughty: nek, da mi je prou zakon hehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno Avgust 7, 2007 Deli Objavljeno Avgust 7, 2007 kuga je a je teb tud dolgčas na šihtu al si sam izzivat pršu? sej veš, da te ne izzivam (na duel) :) sam dolgčas je pa wornk - tok, da sm si kr 2 uri za kosiu vzeu :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Avgust 7, 2007 Deli Objavljeno Avgust 7, 2007 sej veš, da te ne izzivam (na duel) :) Mislite ali veste? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Avgust 7, 2007 Avtor Deli Objavljeno Avgust 7, 2007 še 45min pol pa damu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncek9 Objavljeno Avgust 7, 2007 Deli Objavljeno Avgust 7, 2007 ni,ni dolgčasa :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno Avgust 7, 2007 Deli Objavljeno Avgust 7, 2007 Sem komaj začel s šihtom tak da se dobrih 8 ur...se mi pa tak spi da joj :zzz: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha Z. Objavljeno Avgust 7, 2007 Deli Objavljeno Avgust 7, 2007 že eno uro gledam v luft.....in še eno bom.... :trance_33_sleep: jeba ko cajt ne gre in ne gre..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Avgust 7, 2007 Deli Objavljeno Avgust 7, 2007 Evo še malo pa bo konec šihta za danes :yawn: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Avgust 7, 2007 Avtor Deli Objavljeno Avgust 7, 2007 ma more nism na šihtu pa čist mi je dolgčas, jeba k je dž zuni, se mi nikamor ne da :headbang: mah najbol da grem kr spat, jutr mam ta dougo na šihtu (od sedmih do pol sedmih) me boste še siti hehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sparx Objavljeno Avgust 8, 2007 Deli Objavljeno Avgust 8, 2007 ma more nism na šihtu pa čist mi je dolgčas, jeba k je dž zuni, se mi nikamor ne da :headbang: mah najbol da grem kr spat, jutr mam ta dougo na šihtu (od sedmih do pol sedmih) me boste še siti hehe A dons je spet ta doug šiht!? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Avgust 8, 2007 Deli Objavljeno Avgust 8, 2007 tak dog cajt, da bom jutri imel dopust... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Avgust 8, 2007 Avtor Deli Objavljeno Avgust 8, 2007 A dons je spet ta doug šiht!? :whistle: :wacko: ja!!! ma more Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncek9 Objavljeno Avgust 8, 2007 Deli Objavljeno Avgust 8, 2007 :wacko: ja!!! ma more Tanjuška, dons maš pa še precej ur pred sabo,ane :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Avgust 8, 2007 Avtor Deli Objavljeno Avgust 8, 2007 Tanjuška, dons maš pa še precej ur pred sabo,ane :winkiss: uf jebemu ja, dons je spet ta douga, mah sj bom klele gor klatla neumnosti, bo sigurn prej minil, pa še slab vreme je tko da nam mogla faušije zganat da se vi vozte jz pa ne hehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Avgust 8, 2007 Deli Objavljeno Avgust 8, 2007 pa še slab vreme je tko da nam mogla faušije zganat da se vi vozte jz pa ne hehe pr nas ne :grrr no ja z motorjem se pa vseeno ne furam :doze: čisti dolgcajt :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Avgust 8, 2007 Avtor Deli Objavljeno Avgust 8, 2007 evo mene, kr prčakujte 85 taužljonou miljaužntou postou zjlele klelele notrle u roku sekunde petinšestdest :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Avgust 8, 2007 Avtor Deli Objavljeno Avgust 8, 2007 (popravljeno) sam ka se mi je pa dons na šihtu naredl, kej tazga pa še ne: pride ena nosečnca k men kle na recepcijo, pa reče da more it sam ene napotnce potrdit, pa ji rečm, gospa se opravičujm, samo trenutno ni uradnih ur. pa me začne zmerjat, da kako pa to, pa da to ona more in ne vem kaj, pa ji pol rečm, da nj ob 13h nazaj pride, da takrt se pa spet začnejo uradne ure, in ka ona men reče, gladko brez, da bi premišljevala - JEBI SE!!! sj nism vedla tapru ka nj ji rečm, k sm bla čist presenečena, pol sm ji pa rekla, eh milo za žajfo - NO POL SE PA TI TUD JEBI!!! nismo mi kle zato da bomo kej od strank mel, ampak smo zato, da majo one kej od nas (osnovna zavarovanja). sam če bi ona men rekla, tko pa tko je, da res ne more, k je noseča, pa to pa un pa tko naprej, pol bi še kej zrihtala, tko je bla pa arogantna pa nesramna, brez kakršnega kol bontona, sm ji pa kontrirala, čeprou to ponavad ne delam, sam jebemu svet se pa tud ne vrti okol nje!!! očitno še ni slišala stavka: lepa beseda lepo mesto najde! pestro jebiga :closedeyes: Popravljeno Avgust 8, 2007. Popravil Tanjuška Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Avgust 8, 2007 Deli Objavljeno Avgust 8, 2007 No vsaj seksala si na delovnem mestu če ne drugega :naughty: Ali nekaj pdobnega. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se