Tanjuška Objavljeno Avgust 9, 2007 Avtor Deli Objavljeno Avgust 9, 2007 Ma nije baš :whistle: kdo? ka to? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
doggie Objavljeno Avgust 9, 2007 Deli Objavljeno Avgust 9, 2007 Ma nije baš :whistle: ma niti meni :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Avgust 9, 2007 Avtor Deli Objavljeno Avgust 9, 2007 ma niti meni :whistle: se ponavljam kdo? ka to? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno Avgust 9, 2007 Deli Objavljeno Avgust 9, 2007 tanjuška, lajtngo maš okol pohorja - kaj ti xr800 na njej stoji? :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Avgust 9, 2007 Avtor Deli Objavljeno Avgust 9, 2007 tanjuška, lajtngo maš okol pohorja - kaj ti xr800 na njej stoji? :P ti boš prou vedu, če bi biu človek vedež nebi biu revež! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Avgust 9, 2007 Avtor Deli Objavljeno Avgust 9, 2007 pismu tko mi je dolgčas, da sm šla že destkat na straniše lulat, pa grem kr šeenkrat, čist iz dolgčasa hehe :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sparx Objavljeno Avgust 9, 2007 Deli Objavljeno Avgust 9, 2007 pismu tko mi je dolgčas, da sm šla že destkat na straniše lulat, pa grem kr šeenkrat, čist iz dolgčasa hehe :unsure: A samo lulat? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Avgust 9, 2007 Avtor Deli Objavljeno Avgust 9, 2007 A samo lulat? :whistle: ja ka pa, če ni nč pametnga pa koristnega u teli bajti :angry: prid ti!!!!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sparx Objavljeno Avgust 9, 2007 Deli Objavljeno Avgust 9, 2007 ja ka pa, če ni nč pametnga pa koristnega u teli bajti :angry: prid ti!!!!!!!!!! Sem malo predaleč, ali pa ne! :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
doggie Objavljeno Avgust 9, 2007 Deli Objavljeno Avgust 9, 2007 pismu tko mi je dolgčas, da sm šla že destkat na straniše lulat, pa grem kr šeenkrat, čist iz dolgčasa hehe :unsure: ko je bla moja noseča se ji je isto dogajalo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sparx Objavljeno Avgust 9, 2007 Deli Objavljeno Avgust 9, 2007 ko je bla moja noseča se ji je isto dogajalo :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
shark357 Objavljeno Avgust 9, 2007 Deli Objavljeno Avgust 9, 2007 Še dve uri pol pa dumu... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Avgust 9, 2007 Avtor Deli Objavljeno Avgust 9, 2007 ko je bla moja noseča se ji je isto dogajalo ja ok sam da ona ni iz dolgčasa hodila na straniše, ampak zarad pritiska na mehur :unsure: jz pa izključno in res samo zarad dolgčasa, no evo pa me je spet pritisnlo hehe Medoo a pridš pomagat??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Avgust 9, 2007 Avtor Deli Objavljeno Avgust 9, 2007 Še dve uri pol pa dumu... :rolleyes: jahu jz pa še 40 min pol pa dam, pa lih takt se bo dež uscau!!!!!! :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sparx Objavljeno Avgust 9, 2007 Deli Objavljeno Avgust 9, 2007 ja ok sam da ona ni iz dolgčasa hodila na straniše, ampak zarad pritiska na mehur :unsure: jz pa izključno in res samo zarad dolgčasa, no evo pa me je spet pritisnlo hehe Medoo a pridš pomagat??? Štartam čez 10 min! :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
doggie Objavljeno Avgust 9, 2007 Deli Objavljeno Avgust 9, 2007 jahu jz pa še 40 min pol pa dam, pa lih takt se bo dež uscau!!!!!! :closedeyes: pri nas pa nič, še vreme je dolgočasno :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Avgust 9, 2007 Avtor Deli Objavljeno Avgust 9, 2007 Štartam čez 10 min! :blush: uf tok časa pa ne vem če bom zdržala, dj koj štartej :evilgrin: pa ne upaš hehe :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
frfljot Objavljeno Avgust 9, 2007 Deli Objavljeno Avgust 9, 2007 še 45 minut in zmaglim.... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
doggie Objavljeno Avgust 9, 2007 Deli Objavljeno Avgust 9, 2007 pa je minilo :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Avgust 9, 2007 Avtor Deli Objavljeno Avgust 9, 2007 pri nas pa nič, še vreme je dolgočasno :whistle: ja blagor vm al ka nj ti rečm hehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Avgust 9, 2007 Deli Objavljeno Avgust 9, 2007 Glih dž je začeu pa sm glih žajfat hotu začet :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Avgust 9, 2007 Deli Objavljeno Avgust 9, 2007 danes pa ne... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ole Objavljeno Avgust 9, 2007 Deli Objavljeno Avgust 9, 2007 (popravljeno) jst mam zadost...grem domov :):) oz....v gužvo... Popravljeno Avgust 9, 2007. Popravil bborutt Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Avgust 9, 2007 Deli Objavljeno Avgust 9, 2007 jaz sem si pa enga rogača odprl, me je dolgcajt kar minil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno Avgust 9, 2007 Deli Objavljeno Avgust 9, 2007 Meni pa zaenkrat ni čist nič dolgčas ker mam tolk dela da se ven ne vidim :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se