KeC Objavljeno Avgust 9, 2007 Deli Objavljeno Avgust 9, 2007 :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suhi Objavljeno Avgust 9, 2007 Deli Objavljeno Avgust 9, 2007 jaz sem si pa enga rogača odprl, me je dolgcajt kar minil :headbang: a na šihtu ste pjebi zato taka zgovornost.hec :rolleyes: uživita še naprej :naughty: jz pa moped pucam. ajd Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Avgust 9, 2007 Deli Objavljeno Avgust 9, 2007 Jep že cel dan pa še neki cajta bom. Pa je dela velik sam kurc, ko koncentracije ni več. :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suhi Objavljeno Avgust 9, 2007 Deli Objavljeno Avgust 9, 2007 ja te pa dam pa moped pucat - naj se triumph sveti - al ga maš kr v pisarni pa zato še nočeš domu krenat :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Avgust 9, 2007 Deli Objavljeno Avgust 9, 2007 (popravljeno) Ma mi še rata kej vmes naredit. Tak da bom še malo potegnil. Motorinu pa dam malce pavze te dni preden ga začnem ganjat :D Pa nima se kej za svetit. Nek se vidi da je namenjen vožnji in ne poziranju :D Sam ketno bi pa res mogu spucat :D Popravljeno Avgust 9, 2007. Popravil KeC Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno Avgust 9, 2007 Deli Objavljeno Avgust 9, 2007 meni ni več dougčas na šihtu, sem nehal delat :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Avgust 9, 2007 Deli Objavljeno Avgust 9, 2007 Meni pa še dolgo ne bo :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Avgust 10, 2007 Avtor Deli Objavljeno Avgust 10, 2007 dons se pa sam do pol dveh dolgočasim, pol pa gasa, mogoče na ride hehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sparx Objavljeno Avgust 10, 2007 Deli Objavljeno Avgust 10, 2007 dons se pa sam do pol dveh dolgočasim, pol pa gasa, mogoče na ride hehe Pa dežjaka vzemi s seboj! .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
frfljot Objavljeno Avgust 10, 2007 Deli Objavljeno Avgust 10, 2007 sam , če slučajno še kdo ni opazil....PETEK JE!! :yea1: :OK: :grupni: :beer2: :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Avgust 10, 2007 Avtor Deli Objavljeno Avgust 10, 2007 Pa dežjaka vzemi s seboj! .) bljah, jz mam več km narejenih po dežju, tko da to men ni nobena panika hehe sam , če slučajno še kdo ni opazil....PETEK JE!! :yea1: :OK: :grupni: :beer2: :010 jahu jahu :chase: :chase: :chase: :chase: :chase: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Avgust 10, 2007 Deli Objavljeno Avgust 10, 2007 jahu jahu :chase: :chase: :chase: :chase: :chase: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Avgust 10, 2007 Deli Objavljeno Avgust 10, 2007 jaaa petek...še danes in potem 1 mesc dopusta :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Avgust 10, 2007 Avtor Deli Objavljeno Avgust 10, 2007 :lol1: kaj se smejiš :blink: a ti nis veseu, da je petek :010 :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Avgust 10, 2007 Avtor Deli Objavljeno Avgust 10, 2007 jaaa petek...še danes in potem 1 mesc dopusta :whistle: ej tega privatnika zj :blink: :angry: blagor teb, bi šla kr s tabo :cry: pa ne morm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
doggie Objavljeno Avgust 10, 2007 Deli Objavljeno Avgust 10, 2007 danes pa nič :whistle: lije ko iz pi...skra Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Avgust 10, 2007 Avtor Deli Objavljeno Avgust 10, 2007 danes pa nič :whistle: lije ko iz pi...skra aha dons mamo pa mi sonček, pa vi dž, ja no ne more bit za use zmeri dobr an :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Avgust 10, 2007 Avtor Deli Objavljeno Avgust 10, 2007 še urco pa pol pa da vas pol ne vidm več do pondelka, JASNOOOOOOOO!!!!!!!! :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno Avgust 10, 2007 Deli Objavljeno Avgust 10, 2007 še urco pa pol pa da vas pol ne vidm več do pondelka, JASNOOOOOOOO!!!!!!!! :whistle: Ne! :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Avgust 10, 2007 Avtor Deli Objavljeno Avgust 10, 2007 Ne! :naughty: hehe, ok uzamem nazaj :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno Avgust 10, 2007 Deli Objavljeno Avgust 10, 2007 zdej k ne delam več mi je pa doma dougčas :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Avgust 10, 2007 Avtor Deli Objavljeno Avgust 10, 2007 zdej k ne delam več mi je pa doma dougčas :headbang: to sm mela jz tud uzadno probleme :headbang: ponavad je to še slabš, na šihtu za dolgčas saj plačan dobiš hehe :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno Avgust 10, 2007 Deli Objavljeno Avgust 10, 2007 to sm mela jz tud uzadno probleme :headbang: ponavad je to še slabš, na šihtu za dolgčas saj plačan dobiš hehe :whistle: Pa koga poklič! :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno Avgust 10, 2007 Deli Objavljeno Avgust 10, 2007 to sm mela jz tud uzadno probleme :headbang: ponavad je to še slabš, na šihtu za dolgčas saj plačan dobiš hehe :whistle: še res je :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janih Objavljeno Avgust 10, 2007 Deli Objavljeno Avgust 10, 2007 joj joj kdaj bo konc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se