Furioso Objavljeno Avgust 14, 2007 Deli Objavljeno Avgust 14, 2007 hja kdo pa bo za bencin dajau? če boš ti moj sponzor, grem koj na sončno :whistle: ...saj na sončni strani Alp si že itak... ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Avgust 14, 2007 Avtor Deli Objavljeno Avgust 14, 2007 "Ketnsprej", WD40, SuperKleber, "Silvertejp",... ?? šraufncigr, kugl logar, moment kluč bat zajla, kila kompresije,.... :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Avgust 14, 2007 Deli Objavljeno Avgust 14, 2007 šraufncigr, kugl logar, moment klučbat zajla, kila kompresije,.... :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: ...že beležim... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Avgust 14, 2007 Avtor Deli Objavljeno Avgust 14, 2007 ...saj na sončni strani Alp si že itak... ;) uuuu pa da bi ti vedu, kako je lepo :wub: ;) ...že beležim... :D fajn, najbl nujno potrebujem kilo kompresije, a lohk prosm prnesš? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
doggie Objavljeno Avgust 14, 2007 Deli Objavljeno Avgust 14, 2007 e zdaj je pa še meni dosadno postalo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Avgust 14, 2007 Deli Objavljeno Avgust 14, 2007 fajn, najbl nujno potrebujem kilo kompresije, a lohk prosm prnesš? Vakumsko pakirano ali postrežno? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Avgust 14, 2007 Avtor Deli Objavljeno Avgust 14, 2007 Vakumsko pakirano ali postrežno? :naughty: kr postreženo, na pladnu, pa prosm, da je rožca zravn (modre barve) :whistle: e zdaj je pa še meni dosadno postalo wellcome to the club :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Avgust 14, 2007 Deli Objavljeno Avgust 14, 2007 kr postreženo, na pladnu, pa prosm, da je rožca zravn (modre barve) :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Avgust 14, 2007 Avtor Deli Objavljeno Avgust 14, 2007 :blush: jz in moj velik gobc :blink: :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
doggie Objavljeno Avgust 14, 2007 Deli Objavljeno Avgust 14, 2007 :blush: jz in moj velik gobc :blink: :huh: sakj ne vidi tak ven :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Avgust 14, 2007 Deli Objavljeno Avgust 14, 2007 :blush: jz in moj velik gobc :blink: :huh: Saj ti paše! ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Avgust 14, 2007 Avtor Deli Objavljeno Avgust 14, 2007 Saj ti paše! ;) kaj? velik gobec, rožce al rdečica na obrazu? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Avgust 14, 2007 Deli Objavljeno Avgust 14, 2007 kaj? velik gobec, rožce al rdečica na obrazu? :whistle: Vse. :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Avgust 14, 2007 Deli Objavljeno Avgust 14, 2007 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
doggie Objavljeno Avgust 14, 2007 Deli Objavljeno Avgust 14, 2007 nič več zatvaram radnju :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Avgust 14, 2007 Deli Objavljeno Avgust 14, 2007 Še petnajst minut jebe, pol pa na motor.... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Avgust 14, 2007 Avtor Deli Objavljeno Avgust 14, 2007 Vse. :evilgrin: bemtiš, znaš na dušo pihat :winkiss: nič več zatvaram radnju :whistle: blagor teb, jz pa še 45min, pol pa tud zaključm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Avgust 14, 2007 Avtor Deli Objavljeno Avgust 14, 2007 Še petnajst minut jebe, pol pa na motor.... :naughty: jahu jahu :010 :010 :010 :010 :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Avgust 14, 2007 Deli Objavljeno Avgust 14, 2007 E jebi ga jst sem danes svoje že odfural, zdej pa šiht še do ene 20 ali pa 21 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Avgust 14, 2007 Deli Objavljeno Avgust 14, 2007 Konec, FINITO... terminato,zdaj se bo pa ulilo in hebeš vožnjo z zvezdico zaspanko. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Avgust 14, 2007 Deli Objavljeno Avgust 14, 2007 nič več zatvaram radnju :whistle: Enim pa vela, al so pa tko pridni :devil: E jebi ga jst sem danes svoje že odfural, zdej pa šiht še do ene 20 ali pa 21 Kec evo mene tudi na položaju. Trenutno mam popoldanski odmor :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Avgust 14, 2007 Deli Objavljeno Avgust 14, 2007 Nema odmora dok traja obnova! Ni dolgčas. Na šihtu že od 7:00 zjutraj s krajšima prekinitvama. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Avgust 15, 2007 Deli Objavljeno Avgust 15, 2007 In spet na šihtu :D Smeji se mi še sam za to ker jutri gasaaaaaa. :yea1: Tistim pa ki boste danes motorirali pa veliko užitkov in varno vožnjo! :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Avgust 15, 2007 Deli Objavljeno Avgust 15, 2007 In spet na šihtu :D Smeji se mi še sam za to ker jutri gasaaaaaa. :yea1: Tistim pa ki boste danes motorirali pa veliko užitkov in varno vožnjo! :naughty: stari zdrži :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanatos Objavljeno Avgust 15, 2007 Deli Objavljeno Avgust 15, 2007 In spet na šihtu :D Smeji se mi še sam za to ker jutri gasaaaaaa. :yea1: Tistim pa ki boste danes motorirali pa veliko užitkov in varno vožnjo! :naughty: Sva že dva. Dons oddelam jutr pa gasa za cel podaljšan vikend :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se