KeC Objavljeno Avgust 15, 2007 Deli Objavljeno Avgust 15, 2007 Še vedno ni dolgcajt. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno Avgust 15, 2007 Deli Objavljeno Avgust 15, 2007 jst grem pa pol na šiht in že v naprej vem da mi bo dolgčas :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
irency Objavljeno Avgust 15, 2007 Deli Objavljeno Avgust 15, 2007 Jest morm it tut delat in to na praznik :alien1: :headbang: Važn da gremo pol vn :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kaki Objavljeno Avgust 15, 2007 Deli Objavljeno Avgust 15, 2007 Pa saj je lepo it na šiht, sploh če je delo tako, ki ti ustreza... :winkiss: Priznam, priznam...tudi meni je včasih :( Vsi, k ste dans v službi :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Avgust 15, 2007 Deli Objavljeno Avgust 15, 2007 Evo še slabo uro pa sem za dopoldan konc, potem pa še popoldan kakšna ura ali dve. :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motodick Objavljeno Avgust 15, 2007 Deli Objavljeno Avgust 15, 2007 mater mi je orenk dougi cajt v tej naši delavnci - 600 kvadratov, jaz pa sam na tazajebani mašini Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Avgust 15, 2007 Deli Objavljeno Avgust 15, 2007 ni mi dolgcajt -sem pa na šihtu :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Avgust 16, 2007 Avtor Deli Objavljeno Avgust 16, 2007 :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :angry: :angry: :( :wacko: :wacko: :blink: :blink: :blink: :baa: :baa: :baa: :rtfm: :rtfm: :rtfm: :rtfm: :xx: :xx: :zzz: :SS :SS :SS :SS :klicaj: :slap: :slap: :wallbash: :wallbash: šiht Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Avgust 16, 2007 Deli Objavljeno Avgust 16, 2007 je dolgcajt...... grem malo na teren Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Avgust 16, 2007 Deli Objavljeno Avgust 16, 2007 Nikoli, hodim v službo ne pa na šiht... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno Avgust 16, 2007 Deli Objavljeno Avgust 16, 2007 :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :angry: :angry: :( :wacko: :wacko: :blink: :blink: :blink: :baa: :baa: :baa: :rtfm: :rtfm: :rtfm: :rtfm: :xx: :xx: :zzz: :SS :SS :SS :SS :klicaj: :slap: :slap: :wallbash: :wallbash: šiht A je takšna kriza! :friend1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Avgust 16, 2007 Deli Objavljeno Avgust 16, 2007 :whistle: Men ni, saj mam motosvet Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Avgust 16, 2007 Deli Objavljeno Avgust 16, 2007 :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno Avgust 16, 2007 Deli Objavljeno Avgust 16, 2007 Gremo domov, za dons bo dost! :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tabo Objavljeno Avgust 16, 2007 Deli Objavljeno Avgust 16, 2007 jst pa na šihtu v enmu laboratoriju na rtv-ju.pa mam lih en rač(98ram) :headbang: lih tok da net dela.pa nimam pojma kaj bi delu. sam občasno kej lotam pa to. a pozna kdo kej na netu da bi se dal prežvet..(igro al kej druzga) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Avgust 16, 2007 Deli Objavljeno Avgust 16, 2007 jst pa na šihtu v enmu laboratoriju na rtv-ju.pa mam lih en rač(98ram) :headbang: lih tok da net dela.pa nimam pojma kaj bi delu. sam občasno kej lotam pa to. a pozna kdo kej na netu da bi se dal prežvet..(igro al kej druzga) http://www.miniclip.com/games/en/ :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tabo Objavljeno Avgust 16, 2007 Deli Objavljeno Avgust 16, 2007 (popravljeno) http://www.miniclip.com/games/en/ :whistle: ma to sm iskoristu ta prvi tedn. Popravljeno Avgust 16, 2007. Popravil tada Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Avgust 16, 2007 Deli Objavljeno Avgust 16, 2007 ma to sm iskoristu ta prvi tedn. :hmm: Potem pa sudoku igraj na 24ur.com :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Avgust 16, 2007 Deli Objavljeno Avgust 16, 2007 :hmm: žepni biljard...? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Avgust 16, 2007 Avtor Deli Objavljeno Avgust 16, 2007 A je takšna kriza! :friend1: iiiiijjjjjaaaaaappp, sam da je zj še večja, k se mi vleče ko smrku, bemu!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Avgust 16, 2007 Deli Objavljeno Avgust 16, 2007 meni tudi... :headbang: kje je še tri... :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
frfljot Objavljeno Avgust 16, 2007 Deli Objavljeno Avgust 16, 2007 jaz bi da mi je dolgcaaaaajt....ne folgam vse prebrat na ms ... :closedeyes: ps: uffa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Avgust 16, 2007 Avtor Deli Objavljeno Avgust 16, 2007 meni tudi... :headbang: kje je še tri... :alien1: še uro 15 pa boš loh odkorakau z šihta, takt se pa name spomn, k mam sam še pou urce, pa bom jz tud odkorakala - zmenjeno ??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Avgust 16, 2007 Deli Objavljeno Avgust 16, 2007 Jaz bi rad bil vaš šef :evilgrin: prvo bi vam NET izklopo potem bi vas gnal ko črne živine :worship: pol bi pa vio če je še komu dolgcajt :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Avgust 16, 2007 Deli Objavljeno Avgust 16, 2007 Jaz bi rad bil vaš šef :evilgrin: prvo bi vam NET izklopo potem bi vas gnal ko črne živine :worship: pol bi pa vio če je še komu dolgcajt :headbang: Stari, ni je hujše kazni, kot da jim vklopiš NET. Pa naj bo to radio al pa TV..... Saj si mislo Auera, ne? :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se