AlterMann Objavljeno Avgust 27, 2007 Deli Objavljeno Avgust 27, 2007 res je dons sem čist brez posluha za delo.... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno Avgust 27, 2007 Deli Objavljeno Avgust 27, 2007 res je dons sem čist brez posluha za delo.... :naughty: Jaz sem že celo poletje! :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Avgust 27, 2007 Avtor Deli Objavljeno Avgust 27, 2007 o mama :wacko: meša se mi že Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Avgust 27, 2007 Deli Objavljeno Avgust 27, 2007 a to kej boli.... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Avgust 27, 2007 Avtor Deli Objavljeno Avgust 27, 2007 a to kej boli.... :rolleyes: me ja, zaka to prašaš?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Avgust 27, 2007 Deli Objavljeno Avgust 27, 2007 ker močno sumim, da se men tud.... sam mene še nič ne boli.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Avgust 27, 2007 Avtor Deli Objavljeno Avgust 27, 2007 še mau še mau :wallbash: :yawn: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simon78 Objavljeno Avgust 27, 2007 Deli Objavljeno Avgust 27, 2007 danes je nevzdržno :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Avgust 28, 2007 Deli Objavljeno Avgust 28, 2007 Dns pa nobenega dolgčasa na šihtu? :o Aja, ste vsi z ridami zaposleni :whistle: :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Avgust 28, 2007 Deli Objavljeno Avgust 28, 2007 še mau še mau :wallbash: :yawn: :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 28, 2007 Deli Objavljeno Avgust 28, 2007 nč ni dougcajt :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Avgust 28, 2007 Deli Objavljeno Avgust 28, 2007 blo je za en spoznanje bolš kt učer..... :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Avgust 28, 2007 Deli Objavljeno Avgust 28, 2007 Pri meni bolj jebeno... :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Avgust 28, 2007 Deli Objavljeno Avgust 28, 2007 Ne gre več delat :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Avgust 28, 2007 Deli Objavljeno Avgust 28, 2007 Pri nas nikol'!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno Avgust 28, 2007 Deli Objavljeno Avgust 28, 2007 Tisti ki tukaj na veliko razpredate glede dolgčasa na šihtu in obenem jamrate v temi ''višje plače'' kjer se pizdite glede vaših OD....... :headbang: :headbang: A je sploh čudno, da ste tam kjer ste kar se tiče plače? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Avgust 28, 2007 Deli Objavljeno Avgust 28, 2007 sem že od jutra na šihtu pa mi ni nič dolgčas, pa še nekaj časa bom. skrivnost - dela preko glave :SS :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stenere Objavljeno Avgust 28, 2007 Deli Objavljeno Avgust 28, 2007 Pervy, sej nisi edini danes. Fizično sicer doma, na šihtu samo preko VPNja, in se jezim nad datumi 31. februar, teži 67žblj in podobno. :headbang: si grem en pir odpret, mi je dolgčas, ko čakam, kje bo spet crknil prenos... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 Tisti ki tukaj na veliko razpredate glede dolgčasa na šihtu in obenem jamrate v temi ''višje plače'' kjer se pizdite glede vaših OD....... :headbang: :headbang: A je sploh čudno, da ste tam kjer ste kar se tiče plače? saj ne jamramo.... nihče nas ne more tako mal plačat, kokr mi lohk mal delamo.... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 saj ne jamramo.... nihče nas ne more tako mal plačat, kokr mi lohk mal delamo.... :naughty: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 Tisti ki tukaj na veliko razpredate glede dolgčasa na šihtu in obenem jamrate v temi ''višje plače'' kjer se pizdite glede vaših OD....... :headbang: :headbang: A je sploh čudno, da ste tam kjer ste kar se tiče plače? jao jao, zdaj si me pa še na plačo spomnil... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 en mal pa je sploh k nisem na netu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 Ni. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 Tko tko ... :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
misty Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 Tisti ki tukaj na veliko razpredate glede dolgčasa na šihtu in obenem jamrate v temi ''višje plače'' kjer se pizdite glede vaših OD....... :headbang: :headbang: A je sploh čudno, da ste tam kjer ste kar se tiče plače? a ti je štanca za € crknila pa si slabe volje?? :P:P:P PS: mam dva posta v tej temi, pa se čutim ogovorjenega :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se