sarchy Objavljeno September 4, 2007 Deli Objavljeno September 4, 2007 ¸jao dns pa je super turobena dan in služba se vleče ful....nč se mi ne da :closedeyes: :whistle: še dobr da mau vaše poste berem in gre kaka minutka..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno September 5, 2007 Avtor Deli Objavljeno September 5, 2007 dons pa 11,5 ur na šihtu :wacko: tko da................................... jao meni jao meni Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 5, 2007 Deli Objavljeno September 5, 2007 Ti lahko dam še moji 2,5 uri zraven, pa da takoj spizdim? Glej, 2,5 uri se itak ne splača bit na šihtu, tebi se pa dodatno to ne bo niti poznalo. 11,5 al pa 14.....ni neka jaka razlika. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno September 5, 2007 Avtor Deli Objavljeno September 5, 2007 Ti lahko dam še moji 2,5 uri zraven, pa da takoj spizdim? Glej, 2,5 uri se itak ne splača bit na šihtu, tebi se pa dodatno to ne bo niti poznalo. 11,5 al pa 14.....ni neka jaka razlika. :P eh tiste dve ure gor al pa dol, ka pa je to zame :whistle: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno September 5, 2007 Deli Objavljeno September 5, 2007 kva pa delaš ti tanjuška,k maš tak čudn urnik?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno September 5, 2007 Avtor Deli Objavljeno September 5, 2007 kva pa delaš ti tanjuška,k maš tak čudn urnik?? top sekret :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno September 5, 2007 Deli Objavljeno September 5, 2007 top sekret :winkiss: ne mi rečt de si čistilka :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno September 5, 2007 Avtor Deli Objavljeno September 5, 2007 ne mi rečt de si čistilka :lol1: :lol1: :lol1: :whistle: ne smem povedat če je pa top sekret :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno September 5, 2007 Deli Objavljeno September 5, 2007 :whistle: ne smem povedat če je pa top sekret :winkiss: pol pa neč.......bom pa mojo mami vprašu,ona vse ve :lol1: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno September 5, 2007 Avtor Deli Objavljeno September 5, 2007 pol pa neč.......bom pa mojo mami vprašu,ona vse ve :lol1: :kva2: ne dj rajš brum bruma on še več ve Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno September 5, 2007 Deli Objavljeno September 5, 2007 top sekret :winkiss: Javne hiše imajo takšen urnik! :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno September 5, 2007 Avtor Deli Objavljeno September 5, 2007 Javne hiše imajo takšen urnik! :whistle: ma ti si car, pa tanajveč dela mamo podneu :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Janis Objavljeno September 5, 2007 Deli Objavljeno September 5, 2007 ma ti si car, pa tanajveč dela mamo podneu :winkiss: Ocitno ne :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno September 5, 2007 Deli Objavljeno September 5, 2007 top sekret :winkiss: sn že zvedu :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno September 5, 2007 Deli Objavljeno September 5, 2007 Saj bo kmalu 4. Saj bo kmalu 4. Saj bo kmalu 4. Saj bo kmalu 4. Saj bo kmalu 4. Saj bo kmalu 4. Saj bo kmalu 4. Saj bo kmalu 4. Saj bo kmalu 4. Saj bo kmalu 4. Saj bo kmalu 4. Saj bo kmalu 4. Saj bo kmalu 4. Saj bo kmalu 4. Saj bo kmalu 4. Saj bo kmalu 4. Saj bo kmalu 4. Saj bo kmalu 4. Saj bo kmalu 4. Saj bo kmalu 4. Saj bo kmalu 4. Saj bo kmalu 4. Saj bo kmalu 4. Saj bo kmalu 4. Saj bo kmalu 4. Saj bo kmalu 4. Saj bo kmalu 4. Saj bo kmalu 4. Saj bo kmalu 4. Saj bo kmalu 4. Saj bo kmalu 4. Saj bo kmalu 4. Saj bo kmalu 4. Saj bo kmalu 4. Saj bo kmalu 4. Saj bo kmalu 4. Saj bo kmalu 4. Saj bo kmalu 4. Saj bo kmalu 4. Saj bo kmalu 4. Saj bo kmalu 4. Saj bo kmalu 4. Saj bo kmalu 4. Saj bo kmalu 4. Saj bo kmalu 4. Saj bo kmalu 4. Saj bo kmalu 4. Saj bo kmalu 4. Saj bo kmalu 4. Saj bo kmalu 4. Saj bo kmalu 4. Saj bo kmalu 4. Saj bo kmalu 4. Saj bo kmalu 4. Saj bo kmalu 4. Saj bo kmalu 4. :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno September 5, 2007 Deli Objavljeno September 5, 2007 Še 10 minut... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno September 5, 2007 Deli Objavljeno September 5, 2007 Še 10 minut... :yea1: jest tud :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno September 5, 2007 Deli Objavljeno September 5, 2007 Še pol ure :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno September 5, 2007 Avtor Deli Objavljeno September 5, 2007 Ocitno ne :whistle: :winkiss: a dj zginte že domu, jz bom pa kle do pol sedmih še harala pol bom pa tud odkokodakala, itak bom pa jutr spet klelelelelelelele :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno September 5, 2007 Deli Objavljeno September 5, 2007 jest tud :yea1: Evo mene doma... :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 5, 2007 Deli Objavljeno September 5, 2007 jz bom pa kle do pol sedmih Do devetih! A si pozabla prištet moje 2,5 ure? ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno September 5, 2007 Avtor Deli Objavljeno September 5, 2007 Evo mene doma... :worship: bjž u rt :P ;) Do devetih! A si pozabla prištet moje 2,5 ure? ;) no mir :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno September 5, 2007 Deli Objavljeno September 5, 2007 Evo mene doma... :worship: evo mene tud :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno September 5, 2007 Deli Objavljeno September 5, 2007 Kočno doma :whistle: Tako da zdej pa ne bo več dolgčas :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno September 6, 2007 Deli Objavljeno September 6, 2007 neč se mi ne da,kot ponavad :whistle: :whistle: tanjuška,zdej k vem kej delaš,se nam več hecu s tabo :naughty: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se