KeC Objavljeno September 6, 2007 Deli Objavljeno September 6, 2007 Še ni, pa se zna zgodit, da danes tudi ne bo. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
doggie Objavljeno September 6, 2007 Deli Objavljeno September 6, 2007 Še ni, pa se zna zgodit, da danes tudi ne bo. :whistle: drži kot pribito :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno September 6, 2007 Avtor Deli Objavljeno September 6, 2007 neč se mi ne da,kot ponavad :whistle: :whistle: tanjuška,zdej k vem kej delaš,se nam več hecu s tabo :naughty: :P :naughty: :ninja: :lol1: nism tko nevarna kokr zgleda hehe evo more spet do pol štirih :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno September 6, 2007 Deli Objavljeno September 6, 2007 :naughty: :ninja: :lol1: nism tko nevarna kokr zgleda hehe evo more spet do pol štirih :kva2: durg tedn v tork te pridem mal prestrašt :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno September 6, 2007 Avtor Deli Objavljeno September 6, 2007 durg tedn v tork te pridem mal prestrašt :whistle: iiiiiiiiiii ti kr ti kr hehehe, sam jz k sm na šihtu morm bit uradna, tko da če te :whistle: da nauš kej tulu :lol1: joke :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno September 6, 2007 Deli Objavljeno September 6, 2007 Če bi se mi kaj dalo, mi najbrž ne bi blo dolgčas :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno September 6, 2007 Avtor Deli Objavljeno September 6, 2007 Če bi se mi kaj dalo, mi najbrž ne bi blo dolgčas :blink: :lol1: :lol1: :lol1: sicer maš pa res :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno September 6, 2007 Deli Objavljeno September 6, 2007 (popravljeno) iiiiiiiiiii ti kr ti kr hehehe, sam jz k sm na šihtu morm bit uradna, tko da če te :whistle: da nauš kej tulu :lol1: joke :lol1: ja taprav :bounce: čak ki si že kranj al ?? mama pozabla povedat :P Popravljeno September 6, 2007. Popravil bivol Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno September 6, 2007 Avtor Deli Objavljeno September 6, 2007 ja taprav :bounce: čak ki si že kranj al ?? mama pozabla povedat :P Kranj Kranj ja :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno September 6, 2007 Avtor Deli Objavljeno September 6, 2007 še 45 min pol pa kuči pjevajuči jahu jahu jahu jahu jahu jahu jahu jahu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno September 6, 2007 Deli Objavljeno September 6, 2007 še 45 min pol pa kuči pjevajuči jahu jahu jahu jahu jahu jahu jahu jahu še 8min.37 sekund :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno September 6, 2007 Deli Objavljeno September 6, 2007 Ah jebi ga ob takšnem vremeni ni druge kot pa da se dela, sem sredi popoldansko večerne tlake :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno September 6, 2007 Deli Objavljeno September 6, 2007 ajd, zdrži :OK: , jaz pa grem na rogača :beer1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno September 6, 2007 Deli Objavljeno September 6, 2007 sam je pa mora če nimaš kej delat na šihtu kakor kadit in hvatat krivine,ampak včasih pa paše Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno September 6, 2007 Deli Objavljeno September 6, 2007 sam je pa mora če nimaš kej delat na šihtu kakor kadit in hvatat krivine,ampak včasih pa paše men že 10 let paše :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno September 6, 2007 Deli Objavljeno September 6, 2007 moje sanje - do penzije nespremenjeno stanje :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno September 6, 2007 Deli Objavljeno September 6, 2007 ojej še eno uro in 40 min pa dam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Fingi_ Objavljeno September 7, 2007 Deli Objavljeno September 7, 2007 Matr, a dolg čas v šoli tud šteje :headbang: Dobr da je motosvet :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno September 7, 2007 Avtor Deli Objavljeno September 7, 2007 tud tud sj je to tud ene vrste sluba, a ni? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno September 7, 2007 Deli Objavljeno September 7, 2007 (popravljeno) tud tud sj je to tud ene vrste sluba, a ni? Kaj pa kuharski tečaj tut šteje? :lol1: Popravljeno September 7, 2007. Popravil Medoo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno September 7, 2007 Avtor Deli Objavljeno September 7, 2007 Kaj pa kuharski tečaj tut šteje? :lol1: deutcland uber ALES :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno September 7, 2007 Deli Objavljeno September 7, 2007 deutcland uber ALES :evilgrin: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno September 7, 2007 Avtor Deli Objavljeno September 7, 2007 (popravljeno) :worship: :fredy: haj hitla :lol1: še urco in pol pa grem jz papa :kva1: Popravljeno September 7, 2007. Popravil Tanjuška Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno September 7, 2007 Deli Objavljeno September 7, 2007 :fredy: haj hitla :lol1: še urco in pol pa grem jz papa :kva1: Jz pa čez dve in pol! :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno September 7, 2007 Deli Objavljeno September 7, 2007 :fredy: haj hitla :lol1: še urco in pol pa grem jz papa :kva1: jest pa dve,pol grem pa pa......pat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se