OSSA Objavljeno Julij 27, 2007 Deli Objavljeno Julij 27, 2007 another day in the office boring!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Si bo treba mal popestrit dan. Tako, kot je že Pervy napisal, sex na delovnem mestu, pivo..... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Julij 27, 2007 Deli Objavljeno Julij 27, 2007 jz to žau ne morm, k delam z ljudmi, ki se šetkajo not v objekt in iz objekta, tko da mau težko nardim, še posebej, če morm komunicirat z njimi. Ledvička je začetek :D Lahko pa vsakega ki pride not prov zelo lepo pozdraviš :naughty: Bo kmalu ratalo zanimivo. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno Julij 27, 2007 Deli Objavljeno Julij 27, 2007 douhcajt na šihtu, qrc, kaj se pa zajebavam pa ponoč delam stvari :) že snoči vse naredu za dans ... fotrvola ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Julij 27, 2007 Deli Objavljeno Julij 27, 2007 Bemtiš, pivičko, tisto pravo, z narisanim kozlom, je prehitro minilo. Sedaj bo pa dolgcaaajt tlelele. ke delat se mi pa res čist n'č ne lub! So mi pri krvni preiskavi odkrili manjko kalija in to se pozna. Sem toooolk zmatraaaaaaannnn. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Julij 27, 2007 Avtor Deli Objavljeno Julij 27, 2007 Bemtiš, pivičko, tisto pravo, z narisanim kozlom, je prehitro minilo. Sedaj bo pa dolgcaaajt tlelele. ke delat se mi pa res čist n'č ne lub!So mi pri krvni preiskavi odkrili manjko kalija in to se pozna. Sem toooolk zmatraaaaaaannnn. aha premau pira, kr hit let še na kerga kozla, da nauš skup padu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Julij 27, 2007 Deli Objavljeno Julij 27, 2007 Danes mi pa na šihtu res ni dolgcajt. Stvar sem tak fejst zajebal, da mi je pulz na 670 zrasel. Prav zanimiv občutek..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Julij 27, 2007 Deli Objavljeno Julij 27, 2007 Te pa nea piši tukaj! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Julij 27, 2007 Avtor Deli Objavljeno Julij 27, 2007 Si bo treba mal popestrit dan. Tako, kot je že Pervy napisal, sex na delovnem mestu, pivo..... :naughty: mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm prid, bomo popestril oz. mi boš popestril :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Julij 27, 2007 Deli Objavljeno Julij 27, 2007 Uuuuuuuuu, pravkar nehal bit dolčas na šihtu :naughty: :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Julij 27, 2007 Avtor Deli Objavljeno Julij 27, 2007 Ledvička je začetek :D Lahko pa vsakega ki pride not prov zelo lepo pozdraviš :naughty: Bo kmalu ratalo zanimivo. :whistle: sj je že tko zelo zanimiu, k je večino stračkov, pol se pa naslajajo na men :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
doggie Objavljeno Julij 27, 2007 Deli Objavljeno Julij 27, 2007 pol pa maš enostranski sex :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Julij 27, 2007 Avtor Deli Objavljeno Julij 27, 2007 pol pa maš enostranski sex :P :hmm: zaka? ka mislš, da jz nam nč sodelovala??? mene k zagon... hehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Julij 27, 2007 Deli Objavljeno Julij 27, 2007 sj je že tko zelo zanimiu, k je večino stračkov, pol se pa naslajajo na men :glare: Kaj a si huda :? Drugač men tut ni dolgčas. Sem glih na malci (sirova in gavrilovička iz tube), pa mi je tubo paštete razgnal, tko da je zdej cela tipkovnica od paštete :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Julij 27, 2007 Avtor Deli Objavljeno Julij 27, 2007 Brihta - joj ti pa si brihten ej :rolleyes: še eno uro dolgočasja na šihtu pol pa na mmmmmmmmmmoooooooorrrrrrrrjjjjjjjjjjeeeeeeeeeee!!!!!!!!! JAHUUUUUUUUU Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
doggie Objavljeno Julij 27, 2007 Deli Objavljeno Julij 27, 2007 hej, fajn se mej, mi smo ga že preživeli :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Julij 27, 2007 Deli Objavljeno Julij 27, 2007 Pičim ja....... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Julij 27, 2007 Deli Objavljeno Julij 27, 2007 Še ne, pa spet mal ratal :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Julij 27, 2007 Deli Objavljeno Julij 27, 2007 (popravljeno) ekole nekaj idej da vam hitrej mine šiht če imate dostop do interneta kaj gledati : - youtube od a do ž - miniclip igrati od a do ž - uzinagaz.com igrati od a do ž - avto pa pika pa net... če so kaki fajn motorji oz. avti :P - motosvet off course B) - bike pics zakon B) -gogle earth... jst raziskujem cel svet (slikce ko se najdejo o krajih) biu sm u 2 dneh že ; Kitajska, Indija, Kuba, Francija, Turčija, Brazilija, Mehika, Saudska arabia ... uglavnm zakon ideja :OK: - 24.ur - msn portable (za une k so mal mlajši pa majo zaheckane komputre :D ) - butn.net zakon filmčki to je pač nekaj idej, kako počistit dolgcajt na šihtu (pišem ker mi je dolgcajt ) B) Popravljeno Julij 27, 2007. Popravil JeRn3j Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Julij 27, 2007 Deli Objavljeno Julij 27, 2007 Sex pa pivo še vedno daleč vodita pred vsem naštetim. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Julij 27, 2007 Deli Objavljeno Julij 27, 2007 Sex pa pivo še vedno daleč vodita pred vsem naštetim. k maš fuuuuul obojega na šihtu na razpolago ane :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Julij 29, 2007 Deli Objavljeno Julij 29, 2007 Sem na šihtu, pa niti ni tko dolgčas :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Julij 29, 2007 Deli Objavljeno Julij 29, 2007 Ok zdej je pa mal ratal :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno Julij 29, 2007 Deli Objavljeno Julij 29, 2007 Jaz man pa na šihti vile in lopato. Res pa je, da na dan pršlatam vsaj 900 ceckov! :OK: :smoke: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Julij 30, 2007 Avtor Deli Objavljeno Julij 30, 2007 spet prihaja teden dolgočasja................... počelo je počelo :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Julij 30, 2007 Deli Objavljeno Julij 30, 2007 pa kdaj bo že enkrat ta petek... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se