brubi46 Objavljeno December 4, 2007 Deli Objavljeno December 4, 2007 Ne da ni dela, ampak se mi ne da :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno December 4, 2007 Deli Objavljeno December 4, 2007 :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno December 6, 2007 Deli Objavljeno December 6, 2007 Danes pa res ni. Norija totalna, nekje do 21 zvečer. Štart je bil pa ob 7 zjutraj. :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno December 7, 2007 Deli Objavljeno December 7, 2007 kr nj bo ... še mal :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno December 7, 2007 Deli Objavljeno December 7, 2007 ...cel dan mir :whistle: ...upam da bo še dalje tako :whistle: ...mah bom kr domov šel... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno December 10, 2007 Deli Objavljeno December 10, 2007 zatišje pred nevihto :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno December 10, 2007 Avtor Deli Objavljeno December 10, 2007 bemu jz bom telefone ukinla, nonstop mi čivkajo klele :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rumenicestak Objavljeno December 10, 2007 Deli Objavljeno December 10, 2007 bemu jz bom telefone ukinla, nonstop mi čivkajo klele :headbang: Pol te pa raj n bom poklicu :kva2: ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno December 10, 2007 Deli Objavljeno December 10, 2007 Porka flek....delat-delat-delat...ne pa čvekat... :lol1: :chase: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rumenicestak Objavljeno December 10, 2007 Deli Objavljeno December 10, 2007 Porka flek....delat-delat-delat...ne pa čvekat... :lol1: :chase: Mali, ti pa učit, učit, učit ...... :kva1: ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno December 10, 2007 Avtor Deli Objavljeno December 10, 2007 Pol te pa raj n bom poklicu :kva2: ! sj me ne upaš :P Porka flek....delat-delat-delat...ne pa čvekat... :lol1: :chase: no no, te bom čez kolen pa po tangicah nažgala hehehe :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rumenicestak Objavljeno December 10, 2007 Deli Objavljeno December 10, 2007 sj me ne upaš :P Upam upam :naughty: ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno December 12, 2007 Deli Objavljeno December 12, 2007 Zanimiv projekt pa kr ne morm nehat. Ergo ni dolgčas. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno December 13, 2007 Deli Objavljeno December 13, 2007 Zato pa mi imamo privilegij, ko gremo na teren... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno December 13, 2007 Deli Objavljeno December 13, 2007 Zato pa mi imamo privilegij, ko gremo na teren... :whistle: Hmmmm, pazi da ne boš po blatu ril :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno December 13, 2007 Avtor Deli Objavljeno December 13, 2007 kera mora dons k ni uradnih ur, mi noben po glavi ne skače, pa še fuuuuuuuul je dooooooolg čas :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
semamiz Objavljeno December 13, 2007 Deli Objavljeno December 13, 2007 kera mora dons k ni uradnih ur, mi noben po glavi ne skače, pa še fuuuuuuuul je dooooooolg čas :angry: Kaj pa če bi mal popestrila dan ? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno December 13, 2007 Deli Objavljeno December 13, 2007 Bored? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno December 13, 2007 Avtor Deli Objavljeno December 13, 2007 Kaj pa če bi mal popestrila dan ? :naughty: z čim? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno December 13, 2007 Deli Objavljeno December 13, 2007 Bored? Ma, niti ne. Je kar vredu tako ... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno December 13, 2007 Avtor Deli Objavljeno December 13, 2007 Bored? ja :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno December 13, 2007 Deli Objavljeno December 13, 2007 Bi raj tkole? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno December 13, 2007 Avtor Deli Objavljeno December 13, 2007 hej to je pa že preveč romantično Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno December 13, 2007 Deli Objavljeno December 13, 2007 danes pa res ni pretirane panike :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno December 13, 2007 Deli Objavljeno December 13, 2007 Kakšen dolg čas :rolleyes: zdajle se začne nabijanje... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se