osa rider Objavljeno Maj 27, 2008 Deli Objavljeno Maj 27, 2008 pr men je zmeri pestro . . . . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Maj 27, 2008 Deli Objavljeno Maj 27, 2008 meni nikoli .... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Maj 27, 2008 Deli Objavljeno Maj 27, 2008 do malice je res čist dolg cajt.... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Maj 28, 2008 Deli Objavljeno Maj 28, 2008 :grrr nikol ni dog čas Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Junij 4, 2008 Deli Objavljeno Junij 4, 2008 dolg čas, grem na kosilo.... O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mojcka_l Objavljeno Junij 4, 2008 Deli Objavljeno Junij 4, 2008 sej kdo pa sploh kej dela tle? je tko : jedan radi, ostali gledaju;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Junij 4, 2008 Deli Objavljeno Junij 4, 2008 sej kdo pa sploh kej dela tle? je tko : jedan radi, ostali gledaju;) Šta to znači delo? :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Junij 17, 2008 Deli Objavljeno Junij 17, 2008 zadnje časesem toliko malo v službi, da ni nič dolgčas.. vedno nekaj, novega ko pridem :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frodo Objavljeno Junij 17, 2008 Deli Objavljeno Junij 17, 2008 Jaooo, že od sedmih zju3 čakam na zadni del mature - ustni angla... In zdle si glih pred mano vzamejo 45 minut pavze... :alien1: Pol da bo vse dobr, mi bo pa še dež pokvaru vse načrte z motorjem... :headbang: Uglavnm, kaj hočem povedat... ne vem... ROLA SE MI ŽE OD TEH KNIG.... :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Junij 17, 2008 Deli Objavljeno Junij 17, 2008 že pol ure me domov podijo.... a ja se ne dam :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KawasakiGirl Objavljeno Junij 20, 2008 Deli Objavljeno Junij 20, 2008 Eh danes pa ni tak dolgčas... sem pridna :whistle: ... no ampak za MS je še zmerej dost časa :krneki: hehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Junij 20, 2008 Deli Objavljeno Junij 20, 2008 V mojih 14 letih delovne dobe še nisem imel take sreče,da bi se vsaj en dan mev cajt dolgočasit na šihtu! :closedeyes: Pizda,mate fajn šihte!!! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KawasakiGirl Objavljeno Junij 20, 2008 Deli Objavljeno Junij 20, 2008 V mojih 14 letih delovne dobe še nisem imel take sreče,da bi se vsaj en dan mev cajt dolgočasit na šihtu! :closedeyes: Pizda,mate fajn šihte!!! :D Sej vem :rolleyes: hehe No ja sej k bo sezona, me pa tud nau nč tukej, bo pa res delo, ne zdej k se delam, da delam :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
punca z unca Objavljeno Junij 28, 2008 Deli Objavljeno Junij 28, 2008 sam afne guncamo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Julij 2, 2008 Deli Objavljeno Julij 2, 2008 sam afne guncamo :lol1: Zdaj sem imel malico in kosilo v enem in me bo razneslo... :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Julij 2, 2008 Deli Objavljeno Julij 2, 2008 Zdaj sem imel malico in kosilo v enem in me bo razneslo... :kva2: pejt se mal guncat.... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Julij 2, 2008 Deli Objavljeno Julij 2, 2008 pejt se mal guncat.... :naughty: Rabim punco... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KawasakiGirl Objavljeno Julij 2, 2008 Deli Objavljeno Julij 2, 2008 sam afne guncamo Ko nam je enim fajn :naughty: ... pa še plačani smo zato :rolleyes: :evilgrin: :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Julij 2, 2008 Deli Objavljeno Julij 2, 2008 še pet minut... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Julij 2, 2008 Deli Objavljeno Julij 2, 2008 je tko : jedan radi, ostali gledaju;) Sedam Filozofira Radi Jedan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Julij 3, 2008 Deli Objavljeno Julij 3, 2008 Naj me en spomne na malico... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Julij 3, 2008 Deli Objavljeno Julij 3, 2008 Naj me en spomne na malico... :yea1: Motoristek, bejž na malico :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Julij 3, 2008 Deli Objavljeno Julij 3, 2008 pejd motoristek, greva neki pojest.... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Julij 3, 2008 Deli Objavljeno Julij 3, 2008 pejd motoristek, greva neki pojest.... :rolleyes: Dober tek gospoda Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Julij 3, 2008 Deli Objavljeno Julij 3, 2008 pejd motoristek, greva neki pojest.... :rolleyes: tudi jaz vama želim dober tek :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se