halls Objavljeno Julij 30, 2007 Deli Objavljeno Julij 30, 2007 Kaj bi bilo,če bi na šihtu probali DELAT!!! :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Julij 30, 2007 Avtor Deli Objavljeno Julij 30, 2007 še večji dolgčas :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Julij 30, 2007 Deli Objavljeno Julij 30, 2007 kaj je to delati.... ??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
doggie Objavljeno Julij 30, 2007 Deli Objavljeno Julij 30, 2007 kaj je to delati.... ??? že s tem vprašanjem si se namatral :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Julij 30, 2007 Deli Objavljeno Julij 30, 2007 Ni vam pomoči!!! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Julij 30, 2007 Avtor Deli Objavljeno Julij 30, 2007 jap brezveze se matra :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klajba Objavljeno Julij 30, 2007 Deli Objavljeno Julij 30, 2007 Bejžmo rajš mal ležat, ker smo se namatral od tipkanja :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Julij 30, 2007 Avtor Deli Objavljeno Julij 30, 2007 jap jz mam že čist mravljinčaste blazince, auč mjauč, aube aaaaaaaaaa boli hehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Julij 30, 2007 Deli Objavljeno Julij 30, 2007 Jih je tipkanje izsušilo, je treba mal navlažit vsake toliko časa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klajba Objavljeno Julij 30, 2007 Deli Objavljeno Julij 30, 2007 Me prav skelijo, blazinice namreč. Kot da bi se učil kitaro brenkat :P Jih je tipkanje izsušilo, je treba mal navlažit vsake toliko časa Z rdeče zrelim :beer1: , jel :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Julij 30, 2007 Deli Objavljeno Julij 30, 2007 Kaj bi bilo,če bi na šihtu probali DELAT!!! :hmm: eni smo na ure plačani ... pa je usen kurac a delaš al ne... isto zaslužš :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igr Objavljeno Julij 30, 2007 Deli Objavljeno Julij 30, 2007 sem opazil, da me nihče ne more tak malo plačat, kak malo lahko jas delam.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno Julij 30, 2007 Deli Objavljeno Julij 30, 2007 Bejžmo rajš mal ležat, ker smo se namatral od tipkanja :whistle: ja sam ti si pa res cel šiht na netu :whistle: ,kadr odprem motosvet vidm de si gor :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Julij 30, 2007 Avtor Deli Objavljeno Julij 30, 2007 Jih je tipkanje izsušilo, je treba mal navlažit vsake toliko časa ja hmm, neb blo slab če bi jih mau u tamalo porinla, da se naujo res posušl hehe :whistle: al pa če kdo pride klele k men, da mi jih pomaga navlažit :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klajba Objavljeno Julij 30, 2007 Deli Objavljeno Julij 30, 2007 ja sam ti si pa res cel šiht na netu :whistle: ,kadr odprem motosvet vidm de si gor :grim Non stop odprta stran MS-a. Ko je kaj pametnega ali pa neumnega za odpisat, pa odpišem :naughty: . A si na dopustu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klajba Objavljeno Julij 30, 2007 Deli Objavljeno Julij 30, 2007 ja hmm, neb blo slab če bi jih mau u tamalo porinla, da se naujo res posušl hehe :whistle: al pa če kdo pride klele k men, da mi jih pomaga navlažit :naughty: ... ČEB MEU SAJ DOBRE VILE :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno Julij 30, 2007 Deli Objavljeno Julij 30, 2007 Non stop odprta stran MS-a. Ko je kaj pametnega ali pa neumnega za odpisat, pa odpišem :naughty: . A si na dopustu? ma še dans se valam tle....pol pa do 3 septembra bluzit okol :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Julij 30, 2007 Deli Objavljeno Julij 30, 2007 ja hmm, neb blo slab če bi jih mau u tamalo porinla, da se naujo res posušl hehe :whistle: al pa če kdo pride klele k men, da mi jih pomaga navlažit :naughty: Pa kaj punci res ne bo nihče pomagal???!!! Spet se bom moral sam žrtvovat.... Samo povej kje, kdaj, kako? :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klajba Objavljeno Julij 30, 2007 Deli Objavljeno Julij 30, 2007 ma še dans se valam tle....pol pa do 3 septembra bluzit okol :yea1: K K K KUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUGAAAAAAAAAAAAAA, en mesc dopusta, :worship: AVE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno Julij 30, 2007 Deli Objavljeno Julij 30, 2007 K K K KUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUGAAAAAAAAAAAAAA, en mesc dopusta, :worship: AVE sn že tuk sitn,pa zatežen,de so mi rekl,da se nej že nekam spelem :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Julij 30, 2007 Avtor Deli Objavljeno Julij 30, 2007 Pa kaj punci res ne bo nihče pomagal???!!! Spet se bom moral sam žrtvovat.... Samo povej kje, kdaj, kako? :blush: spet :huh: :hmm: kdaj si se pa že :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno Julij 30, 2007 Deli Objavljeno Julij 30, 2007 ja hmm, neb blo slab če bi jih mau u tamalo porinla, da se naujo res posušl hehe :whistle: al pa če kdo pride klele k men, da mi jih pomaga navlažit :naughty: jest rad pomagam :naughty: ,sem pač dobričina :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klajba Objavljeno Julij 30, 2007 Deli Objavljeno Julij 30, 2007 sn že tuk sitn,pa zatežen,de so mi rekl,da se nej že nekam spelem :worship: sam tist, ka ti je reku, de si zatežen pa tuk sitn, je pa mal reskirou :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Julij 30, 2007 Deli Objavljeno Julij 30, 2007 spet :huh: :hmm: kdaj si se pa že :? zate še ne... ;) :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Julij 30, 2007 Avtor Deli Objavljeno Julij 30, 2007 ... ČEB MEU SAJ DOBRE VILE :whistle: škoda k jih nimaš :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se