maus Objavljeno November 18, 2008 Deli Objavljeno November 18, 2008 ni dougčas :grrr .. sam dogaja mi, ker sem šus dobil... mogoče so mi kj druzga špricnl u roko :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno November 18, 2008 Deli Objavljeno November 18, 2008 :whistle: malo je pa res dolgcajt... se samo 3 dni Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno November 18, 2008 Deli Objavljeno November 18, 2008 Nikoli in nikdar, zmer poskrbijo d dogaja :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno November 20, 2008 Deli Objavljeno November 20, 2008 :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninjaraider Objavljeno November 20, 2008 Deli Objavljeno November 20, 2008 :grrr Nejsm na šihtu :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ProdriveR Objavljeno November 20, 2008 Deli Objavljeno November 20, 2008 Zdele sm studiru.A se napise dolgčas (skupi) al dolg čas (narazen) ??? LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno November 20, 2008 Deli Objavljeno November 20, 2008 v taki družbi že ni . . . . . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tihii Objavljeno April 8, 2009 Deli Objavljeno April 8, 2009 :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorius Objavljeno April 8, 2009 Deli Objavljeno April 8, 2009 Zdele sm studiru.A se napise dolgčas (skupi) al dolg čas (narazen) ??? LP nehaj to pocet, to ni zate. :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pero79 Objavljeno April 8, 2009 Deli Objavljeno April 8, 2009 Tud jst sem imel včasih tak šiht, zdej je treba pa kr delat... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tihii Objavljeno April 9, 2009 Deli Objavljeno April 9, 2009 Ja res je dolgcajt.......... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 9, 2009 Deli Objavljeno April 9, 2009 ni :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninjaraider Objavljeno April 9, 2009 Deli Objavljeno April 9, 2009 Ni dolgčas :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno April 24, 2009 Deli Objavljeno April 24, 2009 ni :grrr , ker delam na dveh mašinah hkrati :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KawasakiGirl Objavljeno April 24, 2009 Deli Objavljeno April 24, 2009 ne sploh mi ni dolgčas, sej mamo clo enga gosta :krneki: hehe... No ja, hudga mi ni, mam želvo tle, pa se z njo pogovarjam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč Objavljeno April 27, 2009 Deli Objavljeno April 27, 2009 ko bi jst lahk rekla da je men dolgcajt na šihtu... skoz mi en nabija.. če ne stranke, pa šefi :wacko: :unsure: dobr da se ne morem klonirat, bi blo še to verjetno premal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninjaraider Objavljeno April 27, 2009 Deli Objavljeno April 27, 2009 Nism na šihtu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninjaraider Objavljeno April 30, 2009 Deli Objavljeno April 30, 2009 Zdej pa sm na šihtu,ma ni dolgcajt Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KawasakiGirl Objavljeno Maj 1, 2009 Deli Objavljeno Maj 1, 2009 Ah ni no Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Maj 4, 2009 Deli Objavljeno Maj 4, 2009 :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 5, 2009 Deli Objavljeno Maj 5, 2009 ni :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KawasakiGirl Objavljeno Maj 6, 2009 Deli Objavljeno Maj 6, 2009 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KawasakiGirl Objavljeno Maj 13, 2009 Deli Objavljeno Maj 13, 2009 Sej mi ni dolgčas... k mam MS pa take scene hehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorius Objavljeno Maj 14, 2009 Deli Objavljeno Maj 14, 2009 vsem bi vam blo treba od plače trgat, zabušanti leni :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
arpi Objavljeno Maj 14, 2009 Deli Objavljeno Maj 14, 2009 js še vedno na šihtu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se