miha Objavljeno Julij 30, 2007 Deli Objavljeno Julij 30, 2007 čop čop a bo kej fantje, nm je dolgčas na šihtu :evilgrin: a ti pridem družbo delat a :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OSSA Objavljeno Julij 30, 2007 Deli Objavljeno Julij 30, 2007 mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmprid, bomo popestril oz. mi boš popestril :whistle: Hmmm Kar povej kam in kdaj :naughty: Lahko pa se tudi ti oglasiš pri meni :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Julij 30, 2007 Deli Objavljeno Julij 30, 2007 čop čop a bo kej fantje, nm je dolgčas na šihtu :evilgrin: Men pa ni :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Julij 31, 2007 Avtor Deli Objavljeno Julij 31, 2007 Men pa ni :whistle: dj nehej basat :evilgrin: če ti neb blo dolgčas neb biu kle gor a ti pridem družbo delat a :naughty: prid ne vem ka čakaš Hmmm Kar povej kam in kdaj :naughty: Lahko pa se tudi ti oglasiš pri meni :winkiss: ket delaš :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Julij 31, 2007 Deli Objavljeno Julij 31, 2007 dj nehej basat :evilgrin: če ti neb blo dolgčas neb biu kle gor Jep tisto minuto, da sem post napisal mi pa je blo :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Julij 31, 2007 Avtor Deli Objavljeno Julij 31, 2007 Jep tisto minuto, da sem post napisal mi pa je blo :D al le mene pogrešaš? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Julij 31, 2007 Deli Objavljeno Julij 31, 2007 Ne vedno :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Julij 31, 2007 Avtor Deli Objavljeno Julij 31, 2007 Ne vedno :blush: oh ti šment, jz sm pa mislla, da kr skoz :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno Julij 31, 2007 Deli Objavljeno Julij 31, 2007 (popravljeno) čop čop a bo kej fantje, nm je dolgčas na šihtu :evilgrin: povej ke delas, pa bomo hit zmenen :D, drgac je pa msn na sihtu super stvar ;) Popravljeno Julij 31, 2007. Popravil Langus Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Julij 31, 2007 Avtor Deli Objavljeno Julij 31, 2007 povej ke delas, pa bomo hit zmenen :D, drgac je pa msn na sihtu super stvar ;) o lejga tega hehe, pa ke si ti legenda, a kej komej čakaš kdaj bo Planica? ti sj mam drgač msn, sam tkole na use zgodej lih nočm nobenmu morit, da tipka pa tko naprej. pa še usi so ponavad na šihtu. dj ti men tvojga pošl na pm, pa bova kero rekla an Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno Julij 31, 2007 Deli Objavljeno Julij 31, 2007 o lejga tega hehe, pa ke si ti legenda, a kej komej čakaš kdaj bo Planica? ti sj mam drgač msn, sam tkole na use zgodej lih nočm nobenmu morit, da tipka pa tko naprej. pa še usi so ponavad na šihtu. dj ti men tvojga pošl na pm, pa bova kero rekla an seveda komej cakam, da bom tebe vidu :naughty: , a je to sploh vprasanje? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Julij 31, 2007 Deli Objavljeno Julij 31, 2007 oh ti šment, jz sm pa mislla, da kr skoz :evilgrin: Šment kajne. Ok upam, da nisi sedaj preveč žalostna, sej je še dovolj kandidatov :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Julij 31, 2007 Avtor Deli Objavljeno Julij 31, 2007 seveda komej cakam, da bom tebe vidu :naughty: , a je to sploh vprasanje? :D hehe, sam letos bi se ga pa loh mau nafukala, pa se ga nč nisva, sm bla jz čist zjebana, sj si vidu, kako so ns gonil, matr jim, če nebi blo nas sploh poletou blo neb, mamico jim vidim, nad nami so se pa znašal, k da smo tazadn drek, pa kr non stop so nas gonil štanfat, en cm snega padu, koj galama, GREMO ŠTANFAT! o fak an, če bi ti vedu kako smo bli zmatran, pol na konc koncou, pa u nedelo odpovejo tekmovanje, joj da znoriš. sam pol smo se ga pa tko nafukal, sicer nismo rabl velik popit, k smo bli uničeni čist, pa še unga mlakarja smo u tri PM poslal, k se nam tud opraviču ni, k ns je iz stolpa na skakalnco dol zmerjau, pred usemi delegati pa živinamo, ko da smo eni pamepeki, a zmerej nardimo skakalnco tako, da delegati sploh ne morjo verjet, da je to možno. fak kako sm se razpisala hehe uglavnem, nasledn let se ga bova natrobla na povno, ok? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Julij 31, 2007 Avtor Deli Objavljeno Julij 31, 2007 Šment kajne. Ok upam, da nisi sedaj preveč žalostna, sej je še dovolj kandidatov :D jah no bom že preživela :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno Julij 31, 2007 Deli Objavljeno Julij 31, 2007 hehe, sam letos bi se ga pa loh mau nafukala, pa se ga nč nisva, sm bla jz čist zjebana, sj si vidu, kako so ns gonil, matr jim, če nebi blo nas sploh poletou blo neb, mamico jim vidim, nad nami so se pa znašal, k da smo tazadn drek, pa kr non stop so nas gonil štanfat, en cm snega padu, koj galama, GREMO ŠTANFAT! o fak an, če bi ti vedu kako smo bli zmatran, pol na konc koncou, pa u nedelo odpovejo tekmovanje, joj da znoriš. sam pol smo se ga pa tko nafukal, sicer nismo rabl velik popit, k smo bli uničeni čist, pa še unga mlakarja smo u tri PM poslal, k se nam tud opraviču ni, k ns je iz stolpa na skakalnco dol zmerjau, pred usemi delegati pa živinamo, ko da smo eni pamepeki, a zmerej nardimo skakalnco tako, da delegati sploh ne morjo verjet, da je to možno. fak kako sm se razpisala hehe uglavnem, nasledn let se ga bova natrobla na povno, ok? hehe ja letos je blo kr neki, sm se js tut z nasimi mal ruknu... kako bo drug let ne vem...ce bom sploh se gor, k sm se zej mal jezn na une....sam bv. dej msn dodej, alpa mi tvojga na pm posl Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Julij 31, 2007 Avtor Deli Objavljeno Julij 31, 2007 hehe ja letos je blo kr neki, sm se js tut z nasimi mal ruknu... kako bo drug let ne vem...ce bom sploh se gor, k sm se zej mal jezn na une....sam bv. dej msn dodej, alpa mi tvojga na pm posl ja sj verjamem, da si jezn, sj sm jz tud šekr. no evo sm ti poslala na pm, ti probej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno Julij 31, 2007 Deli Objavljeno Julij 31, 2007 čop čop a bo kej fantje, nm je dolgčas na šihtu :evilgrin: Kam morm pridet :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Julij 31, 2007 Deli Objavljeno Julij 31, 2007 A avtobus že čaka? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Julij 31, 2007 Avtor Deli Objavljeno Julij 31, 2007 A avtobus že čaka? :whistle: upam :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PuncaOdVojak25 Objavljeno Julij 31, 2007 Deli Objavljeno Julij 31, 2007 Tanjuška ti si pa taprava čveka :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Julij 31, 2007 Avtor Deli Objavljeno Julij 31, 2007 Tanjuška ti si pa taprava čveka :lol: k norc hehe :evilgrin: važn da dogaja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno Julij 31, 2007 Deli Objavljeno Julij 31, 2007 jaz na šihtu nimam časa da bi mi bilo dougčas :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Julij 31, 2007 Avtor Deli Objavljeno Julij 31, 2007 jaz na šihtu nimam časa da bi mi bilo dougčas :grrr a si zj na šihtu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno Julij 31, 2007 Deli Objavljeno Julij 31, 2007 a si zj na šihtu? ne še, in mi je mal doukcajt :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Julij 31, 2007 Avtor Deli Objavljeno Julij 31, 2007 ne še, in mi je mal doukcajt :( ah dj zj boš pa reku, da k nis na šihtu, da ti je dolgčas???? a nimaš mopslna za vozt? razdivjej se, na šihtu se nauš mogu :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se