fossil Objavljeno Julij 31, 2007 Deli Objavljeno Julij 31, 2007 ah dj zj boš pa reku, da k nis na šihtu, da ti je dolgčas???? a nimaš mopslna za vozt? razdivjej se, na šihtu se nauš mogu :winkiss: lubica pride spomlad, zato sm na šihtu. v lj sem vsa klapa pa doma, sodelavci pa nimajo časa pred službo in potem postane človeku počasi doukčas Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gorenc Objavljeno Julij 31, 2007 Deli Objavljeno Julij 31, 2007 jao jao tanjuška...... men se kr smilš, k ti je tolk dolgšas, ..... če ti lahko kako pomagam, ti kr povej, ni problene, mam cajat dost... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Julij 31, 2007 Avtor Deli Objavljeno Julij 31, 2007 jao jao tanjuška......men se kr smilš, k ti je tolk dolgšas, ..... če ti lahko kako pomagam, ti kr povej, ni problene, mam cajat dost... ja dj mi pomagaj, nared, da mi ne bo veš dolgčas :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sparx Objavljeno Julij 31, 2007 Deli Objavljeno Julij 31, 2007 ja dj mi pomagaj, nared, da mi ne bo veš dolgčas :naughty: Pojdi iz virtuale v naravo! :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Julij 31, 2007 Avtor Deli Objavljeno Julij 31, 2007 Pojdi iz virtuale v naravo! :) oh sj po šihtu bom šla nč bat, na mopslna pa gggggaaaaaaassssssssaaaaaaaaaa, žau pa med šihtam ne morm, morm kr virtualno se zadovoljit. :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Julij 31, 2007 Deli Objavljeno Julij 31, 2007 Da še jaz malo lušte naredim.... Grem zaj na moped, sn naredo za danes kaj sn mislo :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sparx Objavljeno Julij 31, 2007 Deli Objavljeno Julij 31, 2007 oh sj po šihtu bom šla nč bat, na mopslna pa gggggaaaaaaassssssssaaaaaaaaaa, žau pa med šihtam ne morm, morm kr virtualno se zadovoljit. :winkiss: Potem pa še mal potrpi! :friend1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Julij 31, 2007 Avtor Deli Objavljeno Julij 31, 2007 še dve urci pol pa bo, pol grem pa domov menat olje, pa filtre na mojmu mopslnu, pol pa akcija. a se kdo jau da gre z mano? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sparx Objavljeno Julij 31, 2007 Deli Objavljeno Julij 31, 2007 še dve urci pol pa bo, pol grem pa domov menat olje, pa filtre na mojmu mopslnu, pol pa akcija. a se kdo jau da gre z mano? Bi bilo dobro, ampak bo treba v Domžale! :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Julij 31, 2007 Avtor Deli Objavljeno Julij 31, 2007 Bi bilo dobro, ampak bo treba v Domžale! :( mah spet sm oplela :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sparx Objavljeno Julij 31, 2007 Deli Objavljeno Julij 31, 2007 mah spet sm oplela :winkiss: Poletje je še dolgo! :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Julij 31, 2007 Deli Objavljeno Julij 31, 2007 še trikrat pridem semle spat, pol pa na dopust.... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Julij 31, 2007 Avtor Deli Objavljeno Julij 31, 2007 Poletje je še dolgo! :whistle: mmmmmmmmm upam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Julij 31, 2007 Avtor Deli Objavljeno Julij 31, 2007 še trikrat pridem semle spat, pol pa na dopust.... :naughty: ti pa tud ne rajcej, k sm že živčna matr se vleče noch eine stunde und dann gehen ich zum hause Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Julij 31, 2007 Deli Objavljeno Julij 31, 2007 Komaj čakam da grem na morje, še nisem bil.Ima kdo izkušnje? katero je najboljše... piransko,izolsko,koprsko,ankaransko... dolgcajtpress Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Julij 31, 2007 Avtor Deli Objavljeno Julij 31, 2007 Komaj čakam da grem na morje, še nisem bil.Ima kdo izkušnje? katero je najboljše... piransko,izolsko,koprsko,ankaransko...dolgcajtpress mah kerokol sam da ni doug cajt Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Julij 31, 2007 Deli Objavljeno Julij 31, 2007 mah kerokol sam da ni doug cajt Pol si bom pa piransko izbral, kaj vem, :whistle: bolj domače se mi zdi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncek9 Objavljeno Julij 31, 2007 Deli Objavljeno Julij 31, 2007 in za takšne službe vi dobivate plače.... pa še mnogo se jih pritožuje :glare: :trance_33_sleep: sam res, a za to,da brskajo po računalnik dobivajo plačo :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Julij 31, 2007 Deli Objavljeno Julij 31, 2007 sam res, a za to,da brskajo po računalnik dobivajo plačo :rolleyes: Drugače se jim reče finomehaniki :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Avgust 1, 2007 Avtor Deli Objavljeno Avgust 1, 2007 Drugače se jim reče finomehaniki :whistle: jap jz sm enkraten primer finomehanika, skoraj unikat hehe no ja sim me prekaša :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Avgust 1, 2007 Deli Objavljeno Avgust 1, 2007 Jebemtiš, mislim da mi bo sedaj 5 minut dolgčas. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Avgust 1, 2007 Avtor Deli Objavljeno Avgust 1, 2007 jz mam pa dons ta dolg dolgčas od sedmih zjutrej pa do pol sedmih zvečer - 11 ur pa pol nabijanja prazne slame oz. mlatenja, da nau kdo mislu, da se jz z slamo dol dajem :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Avgust 1, 2007 Deli Objavljeno Avgust 1, 2007 Men sploh ni dolgčas, ker komaj MS folgam prebirat :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Avgust 1, 2007 Avtor Deli Objavljeno Avgust 1, 2007 Men sploh ni dolgčas, ker komaj MS folgam prebirat :whistle: a pa si na šihtu? k če nis pol to ne velja :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
frfljot Objavljeno Avgust 1, 2007 Deli Objavljeno Avgust 1, 2007 :yawn: :yawn: :yawn: 15 minut mim...še 7ur in 45 minut dolgcajta..... :yawn: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se