KeC Objavljeno Avgust 1, 2007 Deli Objavljeno Avgust 1, 2007 Aha še ena kandidatka, še en avtobus. :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Avgust 1, 2007 Avtor Deli Objavljeno Avgust 1, 2007 jap pa še podobne mopije mava hehe :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Avgust 1, 2007 Deli Objavljeno Avgust 1, 2007 In kaj ima mopi s tem? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Avgust 1, 2007 Deli Objavljeno Avgust 1, 2007 a pa si na šihtu? k če nis pol to ne velja :whistle: Lahko kar velja brez skrbi. Sem na šihtu, sem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
frfljot Objavljeno Avgust 1, 2007 Deli Objavljeno Avgust 1, 2007 ha? :hmm: :eek: kam sem zdej padla?! bus?na busu nisem bla ene 5 let ... od kar mi je en presladek mulček vstal in reku "gospa , a bi sedli?" wdf?! gospa?! :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Avgust 1, 2007 Avtor Deli Objavljeno Avgust 1, 2007 Lahko kar velja brez skrbi. Sem na šihtu, sem. no pol pa dobr :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Avgust 1, 2007 Avtor Deli Objavljeno Avgust 1, 2007 ha? :hmm: :eek: kam sem zdej padla?! bus?na busu nisem bla ene 5 let ... od kar mi je en presladek mulček vstal in reku "gospa , a bi sedli?" wdf?! gospa?! :xx: nč bat, midve se ne bova vozile z avtobusi, to se bojo sam motomarsouci prpelal, da bojo nama družbo delal, k nama bo dolgčas na šihtu :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Avgust 1, 2007 Deli Objavljeno Avgust 1, 2007 Dans bo pa popoldanski šiht... :evilgrin: Kam se bomo pa dopoldan pelali?... :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Avgust 1, 2007 Avtor Deli Objavljeno Avgust 1, 2007 Dans bo pa popoldanski šiht... :evilgrin: Kam se bomo pa dopoldan pelali?... :worship: jap dopoldanski in popoldanski ja pa dj nehej rajcat!!!!!!!!!!!!!!!! :fredy: :angry: k se bom samo še zjokala, spet lep vreme jz morm pa harat, pa gnit kle na šihtu. zaka si taka baraba? :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncek9 Objavljeno Avgust 1, 2007 Deli Objavljeno Avgust 1, 2007 Tanjuška ob 19h bo že bolš :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Avgust 1, 2007 Avtor Deli Objavljeno Avgust 1, 2007 Tanjuška ob 19h bo že bolš :winkiss: jahu komej čakam, da vs vidm :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
frfljot Objavljeno Avgust 1, 2007 Deli Objavljeno Avgust 1, 2007 nč bat, midve se ne bova vozile z avtobusi, to se bojo sam motomarsouci prpelal, da bojo nama družbo delal, k nama bo dolgčas na šihtu :evilgrin: :D jaz mam mičkeno pisarno ... kam naj dam avtobus?! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Avgust 1, 2007 Avtor Deli Objavljeno Avgust 1, 2007 :D jaz mam mičkeno pisarno ... kam naj dam avtobus?! eh qurc jih gleda, sj se lohk uzuni gnetejo. sam a nebi blo dobr, če bi bli vsaj zgoraj brez :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
frfljot Objavljeno Avgust 1, 2007 Deli Objavljeno Avgust 1, 2007 eh qurc jih gleda, sj se lohk uzuni gnetejo. sam a nebi blo dobr, če bi bli vsaj zgoraj brez :evilgrin: odvisno.. če bi prišli iz foruma fitnes.si...ajde... ma naše motomarsovce bo treba prej pokrit ...v celoti... :D ;) :D ps:al bom zdej tepena :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Avgust 1, 2007 Deli Objavljeno Avgust 1, 2007 Našeškana :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Avgust 1, 2007 Deli Objavljeno Avgust 1, 2007 predhodno bandažirana :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Avgust 1, 2007 Deli Objavljeno Avgust 1, 2007 Našeškana :evilgrin: Po nagi riti z,....! :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Avgust 1, 2007 Avtor Deli Objavljeno Avgust 1, 2007 odvisno.. če bi prišli iz foruma fitnes.si...ajde... ma naše motomarsovce bo treba prej pokrit ...v celoti... :D ;) :D ps:al bom zdej tepena :rolleyes: :lol1: majo že surle :lol1: ej nč bat, te bom jz branla :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Avgust 1, 2007 Avtor Deli Objavljeno Avgust 1, 2007 še 5 ur :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
frfljot Objavljeno Avgust 1, 2007 Deli Objavljeno Avgust 1, 2007 nč se vas ne bojim... :fight1: me tanjuška brani :naughty: :yawn: 2h in 52minut... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suhi Objavljeno Avgust 1, 2007 Deli Objavljeno Avgust 1, 2007 1.5h pa sonček pa motor pa lubica pa..... pa se že kr pošten vleče tole premetavanje člankov!!! ajd Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Avgust 1, 2007 Avtor Deli Objavljeno Avgust 1, 2007 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne zdržim več fak Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno Avgust 1, 2007 Deli Objavljeno Avgust 1, 2007 :D jaz mam mičkeno pisarno ... kam naj dam avtobus?! v uno drugo špranjo :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Avgust 1, 2007 Deli Objavljeno Avgust 1, 2007 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne zdržim več fak no ja mal tetris igrej... da se pomiriš haha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno Avgust 1, 2007 Deli Objavljeno Avgust 1, 2007 ej nč bat, te bom jz branla :kva2: a tebi sam bati grejo po glavi :) :) :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se