Kleemen Objavljeno Julij 31, 2007 Deli Objavljeno Julij 31, 2007 Mene zanima kakšne pesmi se pojejo na moto zborih in kakšne pesmi vi poslušate. Če kdo ve naj prosim pove kak naslov komada, ki pride na zborih. Hvala Upam, da ni že odprta ta tema :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Julij 31, 2007 Deli Objavljeno Julij 31, 2007 Bol star,bol nor- Zoran Predin :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno Julij 31, 2007 Deli Objavljeno Julij 31, 2007 AC/DC obvezno divje jagode-motori :yea2: steppenwolf-born to be wild lynyrd skynyrd black sabbath mettalica guns & roses iron maiden motorhead whitesnake B) pa tega je polhn tuki jih maš par :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno Julij 31, 2007 Deli Objavljeno Julij 31, 2007 Kva ma pa to veze z računalništvo in tehnologija ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Julij 31, 2007 Deli Objavljeno Julij 31, 2007 LEVI PAS Slon in sadež :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Julij 31, 2007 Deli Objavljeno Julij 31, 2007 Ne pozabt še na Meat Loaf - Bat out of Hell in Billy Idol - Dancing With Myself Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
frfljot Objavljeno Julij 31, 2007 Deli Objavljeno Julij 31, 2007 billy idol speed ps:divje jagode -motori HIMNA :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Julij 31, 2007 Deli Objavljeno Julij 31, 2007 ZZ TOP.... :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pips Objavljeno Julij 31, 2007 Deli Objavljeno Julij 31, 2007 Avsenik-Na Golici-zakon!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Julij 31, 2007 Deli Objavljeno Julij 31, 2007 Damir Jošar - Policisti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kleemen Objavljeno Julij 31, 2007 Avtor Deli Objavljeno Julij 31, 2007 Avsenik-Na Golici-zakon!! ahh :glare: brez veze :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
c0Li Objavljeno Julij 31, 2007 Deli Objavljeno Julij 31, 2007 ahh :glare: brez veze :trance_33_sleep: Po pa "Na Roblek" :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
doggie Objavljeno Julij 31, 2007 Deli Objavljeno Julij 31, 2007 Leteči potepuhi - Ukradu sem bicikl Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno Julij 31, 2007 Deli Objavljeno Julij 31, 2007 Steppen wolfi obvezno z Born to be wild, pa Highway to hell, Uriah heep z Easy livin,... Stari rock pač. Pa Jagode, seveda. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno Avgust 1, 2007 Deli Objavljeno Avgust 1, 2007 ne štekam, zakaj bi bla "Motori" himna ... raje od METROPOLIS "Dej mi fukat zdej" :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Avgust 1, 2007 Deli Objavljeno Avgust 1, 2007 ne štekam, zakaj bi bla "Motori" himna ... raje od METROPOLIS "Dej mi fukat zdej" :whistle: pa ja, po letih lazenja po zborih lahko za himno SLO moto scene ustoličimo brez dvoma "TOO DRUNK TO FUCK!" by Dead Kennedys :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
frfljot Objavljeno Avgust 1, 2007 Deli Objavljeno Avgust 1, 2007 (popravljeno) kaj je že uni komad,ki en primorc poje "hej pupa si vidla moj đubin".."sem kupu nou motorin"..."ke figurin" mislim,da so tri boti...ma nisem sigurna... Popravljeno Avgust 1, 2007. Popravil frfljot Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bojč Objavljeno Avgust 1, 2007 Deli Objavljeno Avgust 1, 2007 kajli mino, čer, hajdi, agropop, majkl đeksn, tejk det, šakira, madona in čimveč bojbendov. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno Avgust 1, 2007 Deli Objavljeno Avgust 1, 2007 kajli mino, čer, hajdi, agropop, majkl đeksn, tejk det, šakira, madona in čimveč bojbendov. serkazm :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno Avgust 1, 2007 Deli Objavljeno Avgust 1, 2007 Žare Lepotec :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Avgust 1, 2007 Deli Objavljeno Avgust 1, 2007 ne štekam, zakaj bi bla "Motori" himna ... raje od METROPOLIS "Dej mi fukat zdej" :whistle: To je himna Solo Ridersov in jo jaz prepevam na vseh zborih... :lol1: bom Hotschkotu rekel, da to patentira... :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno Avgust 1, 2007 Deli Objavljeno Avgust 1, 2007 Žare Lepotec :D pa kdo to poje ta komad prov morm met :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Avgust 1, 2007 Deli Objavljeno Avgust 1, 2007 v 70´ Druže Tito mi ti se kunemo.... v 80´ steppenwolf-born to be wild, black sabbath, AC/DC .... v 90´ divje jagode-motori , guns & roses, iron maiden.... v 00´ mettalica, ..... vmes pa še "Motori" himna ... raje od METROPOLIS "Dej mi fukat zdej" sedaj pa še samo "TOO DRUNK TO FUCK!" by Dead Kennedys na koncu pa samo še "Tišina" ali pa Mozartov Rekvijem (maša za umrle) KV. 626 v d molu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno Avgust 1, 2007 Deli Objavljeno Avgust 1, 2007 pozabl ste Računajte na naš od Balaševića Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Avgust 1, 2007 Deli Objavljeno Avgust 1, 2007 :eek: :slap: dol padeš, pa še mal padeš... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se