hors3 Objavljeno Avgust 8, 2002 Deli Objavljeno Avgust 8, 2002 A obstaja sploh v slo. se kaka stran, kjer si lahko naročiš dele za skuter(ne mislim linde m.p.a) , zanima me predvsem kakšen uvoznik za Malossi :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roman Objavljeno Avgust 8, 2002 Deli Objavljeno Avgust 8, 2002 A obstaja sploh v slo. se kaka stran, kjer si lahko naročiš dele za skuter(ne mislim linde m.p.a) , zanima me predvsem kakšen uvoznik za Malossi Generalni zastopnik za Malossi je Trgoavto Koper in kdor ima izkušnje z njimi ve, da so precej daleč od vsaj solidnega zastopnika - žal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jason Objavljeno Avgust 8, 2002 Deli Objavljeno Avgust 8, 2002 so precej daleč od vsaj solidnega zastopnika Tole si pa čist prelepo povedal. Bolj milo se nebi mogel izraziti. Drugače pa imaš prekleto prav. Po mojih izkušnjah so aktivnosti Trgoavta omejene na prodajo tistih stvari, ki jih imajo slučajno v salonu. Po možnosti naj bo to 50ccm skuter za kakšnih 500.000 SIT. Bogi reveži :( - mi pa še bolj. :evil: :2gunfire: TrgoAvto sux! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RoMzI Objavljeno Avgust 8, 2002 Deli Objavljeno Avgust 8, 2002 Mislim celo ,da je trgoavto celo prenehal z uvozom Malossija(če bi se njihovemu početju lahko reklo uvoz),tako da ima najbrž vsak mulc k mal več šraufa, več kosov na lagerju kot oni..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dj_runner Objavljeno Oktober 12, 2004 Deli Objavljeno Oktober 12, 2004 Kaj pozna se kdo kako ON line store v tujini razn scooter attack scooter center easyparts? :) :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se