halls Objavljeno Avgust 2, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2007 Pride kdo pogledat? Tekmovat? Gledat! Za tekmovat nimam primernega bajka in ne jajc!!! :blush:
Colonel Trautman Objavljeno Avgust 3, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2007 Gledat! Za tekmovat nimam primernega bajka in ne jajc!!! :blush: Okidoki! Dam za pir...
Furioso Objavljeno September 16, 2007 Avtor Opozori Objavljeno September 16, 2007 Gody, Brum in Danči naenkrat na Vzpenjači... :nono: ...smo več stali, kot se vozili... :P :D in, kot je Danči rekel, so morale vse dravske elektrarne večkrat globoko zajeti sapo, da so nas vse skupaj varno spravili v dolino... :D:D:D
danci1973 Objavljeno September 16, 2007 Opozori Objavljeno September 16, 2007 Gody, Brum in Danči naenkrat na Vzpenjači... :nono: ...smo več stali, kot se vozili... :P :D in, kot je Danči rekel, so morale vse dravske elektrarne večkrat globoko zajeti sapo, da so nas vse skupaj varno spravili v dolino... :D:D:D :evilgrin: Smo pa en pel 4-crossa videli z božje perspektive... :lol1: D.
šokac Objavljeno September 16, 2007 Opozori Objavljeno September 16, 2007 :evilgrin: Smo pa en pel 4-crossa videli z božje perspektive... :lol1: D. In ko vas je bog, bolj podrobno spoznal vas je raje vrnil na zemljo. :whistle:
Furioso Objavljeno September 16, 2007 Avtor Opozori Objavljeno September 16, 2007 In ko vas je bog, bolj podrobno spoznal vas je raje vrnil na zemljo. :whistle: Da tukaj obračunamo z ostalimi neverniki... :whistle: :krneki: Danes pride kdo??
Provokator Objavljeno September 16, 2007 Opozori Objavljeno September 16, 2007 Ko so bili trije taveliki na vzpenjači, se jaz sploh ne bi bal za Dravske elektrarne, zajla bi me bolj skrbela......
2384nsdf83 Objavljeno September 16, 2007 Opozori Objavljeno September 16, 2007 In ko vas je bog, bolj podrobno spoznal vas je raje vrnil na zemljo. :whistle: Saj veš, tudi sumo borci so božji bojevniki ... :) Ko so bili trije taveliki na vzpenjači, se jaz sploh ne bi bal za Dravske elektrarne, zajla bi me bolj skrbela...... ko smo bingljali nad najglobljo globeljo, sem še posebej zavzeto poslušal Furiosovo pripovedovanje :) on in Nagaya sta pa samo prestrašeno gledala, kdaj mi bo ventil spustil :)
tom Objavljeno September 16, 2007 Opozori Objavljeno September 16, 2007 Najbolj žalostno se mi zdi to, da je v Sloveniji potekala športna prireditev na svetovni ravni, pa največji slovenski televizijski hiši nista niti omenili, da se kaj dogaja na Pohorju, kaj še le, da bi kaki rezultat ali posnetek kje objavili. :headbang:
MX_Peter Objavljeno September 16, 2007 Opozori Objavljeno September 16, 2007 Najbolj žalostno se mi zdi to, da je v Sloveniji potekala športna prireditev na svetovni ravni, pa največji slovenski televizijski hiši nista niti omenili, da se kaj dogaja na Pohorju, kaj še le, da bi kaki rezultat ali posnetek kje objavili. :headbang: Ko je blo svetovno v Orehovi je blo prav tako, da niso nič nikjer objavili, pa čeprav je bil Kragelj 2. :closedeyes: Tako je to v naši Sloveniji, kaj čmo
Nagaya Objavljeno September 17, 2007 Opozori Objavljeno September 17, 2007 (popravljeno) poročila/reporte s svetovnega MTB DH X vatevr so prenašali na SLO2. čist tko... Popravljeno September 17, 2007. Popravil Nagaya
2384nsdf83 Objavljeno September 17, 2007 Opozori Objavljeno September 17, 2007 in tut v športni sceni al kva je že je blo sam folk mora mal jokcat, drgač niso slovenčki :)
tom Objavljeno September 17, 2007 Opozori Objavljeno September 17, 2007 ja saj sem kasneje videl na športni sceni in tudi pri odmevih na slo1. samo vseeno na spletnih portalih teh dveh televizij pa nisem nikjer zasledil o teh tekmah
Nagaya Objavljeno September 17, 2007 Opozori Objavljeno September 17, 2007 ahaa..na portalu ni bilo... :)
Geiger Sturzflug Objavljeno Maj 8, 2008 Opozori Objavljeno Maj 8, 2008 Letos se spet dogaja! Pridete? :naughty:
Geiger Sturzflug Objavljeno Maj 8, 2008 Opozori Objavljeno Maj 8, 2008 Najbolj žalostno se mi zdi to, da je v Sloveniji potekala športna prireditev na svetovni ravni, pa največji slovenski televizijski hiši nista niti omenili, da se kaj dogaja na Pohorju, kaj še le, da bi kaki rezultat ali posnetek kje objavili. :headbang: ...letos bo menda celo prenos v živo (4 cross finale)! (TV SLO 2: 17:00 MARIBOR: SVETOVNI POKAL V GORSKEM KOLESARSTVU, PRENOS&& Reporter: Tomaž Kovšca)
danci1973 Objavljeno Maj 8, 2008 Opozori Objavljeno Maj 8, 2008 A starčke s pištolami bojo na morje poslali tačas? :devil: D.
Geiger Sturzflug Objavljeno Maj 9, 2008 Opozori Objavljeno Maj 9, 2008 A starčke s pištolami bojo na morje poslali tačas? :devil: D. :grim Morje pri Framu.... :whistle:
Geiger Sturzflug Objavljeno Maj 12, 2008 Opozori Objavljeno Maj 12, 2008 Wow! Sem ene 3 dni visel na lokaciji. Neverjetno... :worship:
Geiger Sturzflug Objavljeno Junij 16, 2009 Opozori Objavljeno Junij 16, 2009 Ta vikend: http://www.pohorje-events.si/index.php?opt...=59&lang=sl Beer's (are) on me! :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se