Cartman Objavljeno Maj 16, 2012 Deli Objavljeno Maj 16, 2012 Glede na to, da je Citroën, bi verjetno res bil samo v garaži... D. Kaj pa vem. . . Z Viso 2 Club (650 kubov) sm prebluzil lep kos Evrope. Tudi AX je bil zelo prijazen z mano. . . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno Maj 16, 2012 Deli Objavljeno Maj 16, 2012 Kaj pa vem. . . Z Viso 2 Club (650 kubov) sm prebluzil lep kos Evrope. Tudi AX je bil zelo prijazen z mano. . . No ja, saj te starejše zadeve so še ble nekak za silo. D. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igorkr Objavljeno Maj 17, 2012 Deli Objavljeno Maj 17, 2012 In nadaljevanje Citroen GSA GS z malo več plastike. Ja ni kej avto iz začetka 80ih. In najbolj odbito armaturno ploščo (vesolska s sateliti na obema stranema). Zdej, da te posedejo pa vozi (V bistvo je bolj enostavno kot zgleda na prvi pogled) Kmet2, anja37 in hajoktejn 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mojamiska Objavljeno Maj 18, 2012 Deli Objavljeno Maj 18, 2012 saj ste rekli, da se tukaj sanja...... anja37, thumper in trebor 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno Maj 21, 2012 Deli Objavljeno Maj 21, 2012 tole; a zakaj? bullet-proof; zleze pa tud v tak breg da tud "terenci" nimajo kej iskat tm ... wanesska in igorkr 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Maj 23, 2012 Deli Objavljeno Maj 23, 2012 Za vsak dan bi bla zadovoljna s temle (lažje kakega zgaziš na cesti) Za na lepš pa tole lepotičko HyperJack, trebor, strajnarR in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno Maj 23, 2012 Deli Objavljeno Maj 23, 2012 zanč me je Nekdo spomnu na tole legendo ... e ja, včas je tud reno znal narest avto ... trebor, Cartman, igorkr in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno Maj 23, 2012 Deli Objavljeno Maj 23, 2012 še zmer "sanjam" tud o temle Avtomobilu ... thumper, hilton, sayo in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Keiko Objavljeno Maj 23, 2012 Deli Objavljeno Maj 23, 2012 Če že sanjarimo - kako že gre... "Danes so dovoljene sanje, jutri je nov dan." Kakšne od teh zelenih žwauc se ne bi branla ^_^ trebor, LooLekSLO, anja37 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Maj 24, 2012 Deli Objavljeno Maj 24, 2012 sanjskega mam, ok skoraj. Bi bil pa pravi sanjski, ce ne bi rabil z njm obiskovat crpalk bmwslo, anja37 in trebor 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Maj 28, 2012 Deli Objavljeno Maj 28, 2012 No ja, saj te starejše zadeve so še ble nekak za silo. D. ti bom jaz dal silo............ od 1996 do danes naredil s citroeni preko 400k km. z vsemi bil tocno 3x izredno na servisu (2x pocene fedre v sklopki, 1x pocena cev vodnega hlajenja). xm 96-99, xantia 99-09, c5 II 09-12, c5 III 12- Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LooLekSLO Objavljeno Maj 28, 2012 Deli Objavljeno Maj 28, 2012 sanjskega mam, ok skoraj. Bi bil pa pravi sanjski, ce ne bi rabil z njm obiskovat crpalk In to je? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ruf Objavljeno Maj 28, 2012 Deli Objavljeno Maj 28, 2012 In to je? trebor 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sash958 Objavljeno Junij 8, 2012 Deli Objavljeno Junij 8, 2012 (popravljeno) No..nekoč... danes ....jutri....moj sanjski Popravljeno Junij 8, 2012. Popravil Sash958 trebor, thumper in Zok 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Junij 9, 2012 Deli Objavljeno Junij 9, 2012 Lancia Delta Stratoss ??????? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Junij 9, 2012 Deli Objavljeno Junij 9, 2012 Lancia Delta Stratoss ??????? Brez DELTE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sash958 Objavljeno Junij 9, 2012 Deli Objavljeno Junij 9, 2012 (popravljeno) Lancia Delta Stratoss ??????? Sedi pet..res je...ampak..Delta je prišla kasneje....mmmmmm..na finskem se dobi še kakšna..ampak..pregrešno draga Lancio Delto pa lahko vidiš v Klenku pri Pivki (se mi zdi da jo še ima ..) Popravljeno Junij 9, 2012. Popravil Sash958 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno Junij 9, 2012 Deli Objavljeno Junij 9, 2012 Orginalnega Stratosa nea boš dobil, mislim da sem ga enkrat zasledil v Nemčiji za 100.000€ +. Lahko pa kupiš za 12.000€ kopijo: Žal je orginal top gearov posnetek izginil, obstaja samo še it verzija. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Junij 9, 2012 Deli Objavljeno Junij 9, 2012 Kar nekaj časa sem na vseh petih forumih, na katerih težim, iskal moj ??? o Lancii Stratoss. Ali se motim, da so z njoi, verjetno Italiani ??? nastopali na Relyju Saturnus, v takarat še obstoječi in dovoljeni grupi (?) A (B???). Če se prav spominjam so bile Alfe (ali jih je bilo več ???) "hit dneva" na hitrostni preizkušnji iz Idrije proti Vojskemu, vendar ne čisto do njega, ker so se dirkači nekje "obrnili" in vrnili nazaj v Idrijo po drugi poti (mimo Hleviš - Hleviše). Nekoč sem imel celo posnetek te trase iz vozila rely "dirkača" Darka Peljhana ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno Junij 9, 2012 Deli Objavljeno Junij 9, 2012 Drugače pa trenutno sanjski: sayo 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Junij 9, 2012 Deli Objavljeno Junij 9, 2012 thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sash958 Objavljeno Junij 9, 2012 Deli Objavljeno Junij 9, 2012 [media=] bemu..to je avto.. sayo, thumper in RobiRoberto 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Junij 11, 2012 Deli Objavljeno Junij 11, 2012 Kar nekaj časa sem na vseh petih forumih, na katerih težim, iskal moj ??? o Lancii Stratoss. Ali se motim, da so z njoi, verjetno Italiani ??? nastopali na Relyju Saturnus, v takarat še obstoječi in dovoljeni grupi (?) A (B???). Če se prav spominjam so bile Alfe (ali jih je bilo več ???) "hit dneva" na hitrostni preizkušnji iz Idrije proti Vojskemu, vendar ne čisto do njega, ker so se dirkači nekje "obrnili" in vrnili nazaj v Idrijo po drugi poti (mimo Hleviš - Hleviše). Nekoč sem imel celo posnetek te trase iz vozila rely "dirkača" Darka Peljhana ... za stratosa skor dvomim. Morda je bla naslednica, 037, ki je z Walterjem Rohlom tako razturala, da so ga na Monteju diskvalificirali, ker so bli prepričani, da je upizdil po kaki bližnjici. jaz sm te avte videl v akciji na WRC San Remo. Stratos je zelo hud, parkiran. Na cesti. . . pač ne. 037 je že živalska in še vedno zgleda grozljivo. Skor tako grozljivo kot B-razred Peugeot 205T16 in Delta S4 hajoktejn 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Junij 11, 2012 Deli Objavljeno Junij 11, 2012 B razred ????? mogoče ukinjen zaradi prehudih strojev ??? Ali sta sedaj samo še razreda A in N ??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Junij 11, 2012 Deli Objavljeno Junij 11, 2012 B razred ????? mogoče ukinjen zaradi prehudih strojev ??? Ali sta sedaj samo še razreda A in N ??? u bistvu so bli prenevarni, in ko se je ubil Atila Beteggio, čigar memorial se vsako leto vozi na Bolognskem motoršovu, so Bje prepovedali. Delte integrale HF in Celice so ble takoj hitrejše od starih nerodnih Bjev. Pol so se zgodili neuspešni f2000, pa še zdaj živi WRC. Use mi je tako sanjsko, de mam srečo, in sm bitanga brez teh avtov. če ne. . . Bi bil bitanga z res veliko garažo najbol sanjski od sanjskih pa mi je Impreza wrc, 2vratna specialka. . . . thumper, RobiRoberto, trebor in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se