_jezus_ Objavljeno Avgust 4, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2007 Imam problem in sicer so mi pred kratkim nehali utripati zmigavci. Delajo vsi, problem je le da ne utripajo, ampak gorijo. Kupil sem ze nov rele oz šalter za zmigavce, ker mislim da je to pac krivec za tezavo. Cel cajt sem mislil, da je ta stvar pri kilerju, samo je tam ena popolnoma manjsa zadeva, kakor ta ki sem jo dobil kot nadomestno na servisu. Gre za majhno crno skatlico, z dvema kontaktoma za tiste konektorje ki se nasadijo.. Zanima me skratka, kje se nahaja ta rele, da ga zamenjam? hvala, lp
SiMoN` Objavljeno Avgust 4, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2007 Odzadaj vzemi dol oba boka, mislim da je na desni strani ena črna škatla :). Lp
_Misko_ Objavljeno Avgust 6, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2007 Imam problem in sicer so mi pred kratkim nehali utripati zmigavci. Delajo vsi, problem je le da ne utripajo, ampak gorijo. Kupil sem ze nov rele oz šalter za zmigavce, ker mislim da je to pac krivec za tezavo. Cel cajt sem mislil, da je ta stvar pri kilerju, samo je tam ena popolnoma manjsa zadeva, kakor ta ki sem jo dobil kot nadomestno na servisu. Gre za majhno crno skatlico, z dvema kontaktoma za tiste konektorje ki se nasadijo.. Zanima me skratka, kje se nahaja ta rele, da ga zamenjam? hvala, lp Drugače je o aeroxu že veliik napisanga ampak zdj je kar je. :closedeyes: Naslednič prosim uporabljaj iskalnik. LOCK?
Priporočene objave