Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Mene je pa kar za 10let postaral :whistle:

Objavljeno

baje je človek zgrajen da doživi okol 190 let, vendar se skozi življenje počasi zastruplja in zaradi tega umre veliko prej

če lahko to kdo preveri, bi mu bil hvaležen :)

Objavljeno

Mene je pa tole za eno leto pomlajšal.... zgleda da živim res zravo :worship:

Objavljeno

Men je pa lepo točno izračunalo 21 let. :whistle:

Objavljeno (popravljeno)
baje je človek zgrajen da doživi okol 190 let, vendar se skozi življenje počasi zastruplja in zaradi tega umre veliko prej

če lahko to kdo preveri, bi mu bil hvaležen :)

to si videl v filmu The man from earth.. ko glavni junak filma živi 15.000 let, ker se njegovo telo obnavlja dovolj hitro.. Zelo dober film, kljub temu, da se vse dogaja v eni sobi.

realno gledano & moje mnenje : nekaterim starčkom se že pri 60 letih lomijo kosti, da pa se zacelijo pa traja celo večnost, da ne govorim o odpovedi organov itd... če jih bom dočakal 100 bo preko zadosti. :rolleyes:

da ne bo off topic: moje srce je staro toliko kot jaz, ampak ne razumem kakšen trebuh bi moral imet, piše namreč da sem debel! :krneki:

Popravljeno . Popravil exe`FZS
Objavljeno

38 let?????

WTF!?!?!? piše mi da kadim in da sem debel in da se trudim ker baje jem zdravo (moj odgovor na zelenjavo0-1x na teden, edino slano nimam rad) in se rekreiram.

ampak sem rizik in bi moral k zdravniku da mi pomaga opustiti kajenje. to je zgleda ena antikadilska propaganda ker napišeš da nezdravo jš in se ne giblješ potem pa ti gnjavijo za kajenje :headbang:

Objavljeno

20/20 :D no 20/ 19 če po pravici povemo, ampak morš bit vsaj 20 da ti lahko določijo starsot srca hehe :D

Objavljeno

V bistvu moje srce je en let mlajše :whistle: .

Objavljeno

30. :rolleyes:

"Glede na vašo telesno težo oziroma obseg pasu ste debeli."

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

moje srčece je staro 29 let ( jaz pa sem 33).

vendar sem debela glede na obseg mojega pasu :eek: :eek: :eek:

:kva2: :kva2:

dr.looney :alien1:

Objavljeno (popravljeno)

Moje srce je zgleda 7 let starejše kt jaz.....kao....

Razn telesne teže, pritiska pa aktivnosti... je vse v qrcu...

Popravljeno . Popravil mačka27
Objavljeno

:xx: ženske morte imet malo f. ročk okoli pasu tko, da si ne belite glave s pasom :grrr

Objavljeno

22 je star, tolk kt jz :) ...v glavnem sem kr zdraw, sam predebu, kar pa že vem :lol1: :lol1: :lol1:

Objavljeno

Imam leto mlajše srce od sebe. kul :D

Glede na to da mi utrip še zmer skoči do 217 (merjeno z merilcem utripa po šprintu) imam verjetno še mlajše srce :whistle: Možno pa tut da mi ne bo več dolgo zdržalo in so to zadnji trzljaji :D

Za pas in obseg mi ni pa nič težil, zgleda si že sam seb zadost, pa ni upal, hehe

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno

20!

2 leti mlajše :D

Objavljeno

17 let sem že mrtev :blink: , nkaj z programom ni vredu :evilgrin:

Objavljeno

Kolko kapljic tolko let

:beer2:

Objavljeno

Moj srček je pa en let mlaj od mene a mi težijo, da sem pravilno nehal kaditi pred kratkim :blink: pa sploh nikoli nisem kadil, ter da sem glede na obseg pasu, malce pretežak. Dddddd... indeks telesne mase je itak ena taka glupa stvar, ki ne upošteva dejanskega razmerja med mišično maso in špehom.

Pa ajd, nej jim bo, so vsaj šenkal vsakemu tekmovalcu en Becel v nedeljo na Kraškem maratonu. Ga kdo nuca? :)

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno

tale test je kar neki :wacko:

bila včeraj na pravem, kondicijskem in rezultat čist drugačen :lol:

tko da, če jeste becel margarino in ne kadite, ne bodite prepričani, da je zaradi tega vaše srce v vrhunskem stanju. :whistle:

Objavljeno
moje srčece je staro 29 let ( jaz pa sem 33).

vendar sem debela glede na obseg mojega pasu :eek: :eek: :eek:

:kva2: :kva2:

no moje srce se je pomladilo na 27 let :kva2: :kva2: :kva2:

Objavljeno
no moje srce se je pomladilo na 27 let :kva2: :kva2: :kva2:

Pa ne samo od sebe? :whistle:

• 1 mesec pozneje...

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!